jirka1022 Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Používám PHILIPS X-treme Power 12V 55W H7+80%svítivost.Už když jsem vyměnil jednu tak byl rozdíl vidět.Svítí opravdu o něco lépe.Na zadek si asi nesedneš,ale jsem spokojený.První sada odešla asi po 11ti měsících.Jedna a po 14ti dnech druhá.Skoro přesně načasováno.Jezdím denně,město,asi 6-8 startů,cena-829kč/sada Díky za názor, nad těmito jsem taky uvažoval. Omrknu je v krámě a zkusim ještě zjistit nějaký info ale díky za tvoji reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Asi bych se bál nějakého jakoxenonu bez regulace a homologace. Představte si havárii kde budou zranění (nedejbože ještě hůř) nebude to vaše vina až do okamžiku kdy si viník vezme právníka a u soudu předloží že byl oslněn protože ho oslnily vaše nehomogolované jakoxenony... Otočí se to celé proti vám, a může vás čekat bolestné a náhrada za ztátu uplatněnní a sirotčí důchod a vaše pojišťovna se ráda vyzuje z toho roky plati tučné částky.... stejně jako kdy by vám naměřili alkohol.... Občas lecos může být jinak než se jeví... před mnoha lety kámoš na horách dostal smyk a zůstal stát napříč silnicí - jel pomalu, nic se nestalo, jenom prostě zašpéroval cestu.... tem co jel za ním, to neubrzdil a buchnul do něj.... Závěr policajtů - kámoš dostal 200kč (197?) za nezvládnutí námrazy a to bylo všechno protože jinak nic nezpůsobil... Ten co jel za nim a bouchnul to do něj se mohl posr... protože byl označen za viníka nehody, dostal 2000kč, neměl to pojištěný takže si opravu platil.... kámošova škoda šla z jeho povinýho takže přišel o bonus... Zdůvodnení poliajtů : nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a nedokázal zastavit před neočekávanou překážkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 já bych ty co mají HID sady postřílel a posbíral techničáky.. na silnici to nemá co dělat!!!!!!!!!!!!!!! a co takhle ostřikovače a automatická nivelace chytráku!!! já jsem xenony dodělával, ale tak jak to má být se vším co k tomu patří a sám....... Ahoj, řeším teď podobný problém, mám na autě halogeny a chtěl bych tam xenony, koupil jsem origo škodovácký, ale pořád je to bez automatu a to myslím není úplně košér. Je možný to za nějakou rozumnou cenu dodělat, abych je mohl oficiálně přihlásit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 (editace) myslím, že prestavba s náklonmy stojí od 5-10tisíc. Skús užívateľov Rolbař a Vaša Editováno: 19. leden 2010, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 myslím, že prestavba s náklonmy stojí od 5-10tisíc. Skús užívateľov Rolbař a Vaša Zkusím, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeryn.sun Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 cau, je tady vic lidi, kteri muzou potvrdit, ze osram night braker odchazi hodne casto a rychle? co takhle philips power2nigt - jsou sice drazsi ale kdyz vydrzi dyl, vzal bych je. nemam denni osvetleni takze standartne normalni potkavacky. diky a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak záleží na tom, kde je máš.. pokud je máš v potkávačkách tak ti odejdou brzo.. ale to píšou přímo na stránkách výrobce, že svítivost je na úkor životnosti.. já je mám jen na dálce a musím říct, že oproti těm noname je to sakra poznat.. na potkávačkách mám ty all@day nebo tak nějak.. sice mají o trošku menší svítivost než obyč H7,ale jendak já moc v noci nejdezím a navíc i v noci to stačí.. kdyz jedeš po dálnici, stejně nemůžeš dálku požívat a chodce ani cyklistu tam nenajdeš abys ho sestrelil ze bys ho nevidel..(snad nemám tak idealizované mínění a lidi po té dálnic fakt nechodí pěšky:) ) a když jedeš po okresce tak většinou svítím dálkou a přes obec, kde je většinou pouliční osvětlení tak je ti jedno esli más v potkávačkách nightbreaker nebo obyč, protože to světlo ti to stejně rozmělní. takže já používám tuhle kombinaci a jsem spokojeny pokud vím tak životnost nightbreakerů udávaná výrobcem je kolem 200h a tech all@day kolem 1000h. Pokud víš kde to koupit tak se ti asi oplatí koupit dvakrát nightbreakera než jedenkrát phillips.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) A neskúšal niekto dať HID do diaľkových svetiel? Tlmené mám natáčací Xenón, tak je pri tom to diaľkové halogénové svetlo dosť slabé. Chcelo by to tiež Xenón, keď už Škoda tak šetrila a do OII nedali bixenón. Editováno: 22. leden 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Nemá niekto na porovnanie foto ako svieti klasika H7+H1 a to isté v projektore ? Zaujíma ma či sa mi oplatí ísť do projektorových svetiel - podotýkam že so svietivosťou teraz som spokojný nadmieru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ja sem prosel zmenou z obyc na projektor. Razantni zmena byla uz NB+ v potkavackach a dalkach v klasickem halogenu, v cocce je to jeste lepsi. Bezne se mi behem dne stava, ze vidim osvetlenou reflexni vrstvu na dopravnich znackach. Svetlo je ostrejsi, jako by dva zaostrene kuzele, obyc halegen byla takova smouha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 ja mám práve origo žiarovky a nechcem meniť , svieti to celkom fajn , som rád za odpoveď , projektory som chcel po dizajnovej stránke , len som sa bál aby to nebolo ako na fábii kde svietia celkom mizerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ja mel taky original zarovky, rikam - zmena byla uz jen zmena za NB+ a pak za projektory. Ted premyslim nad NBU. Ze to blbe sviti na fabii to sem taky pred zmenou cetl a taky sem se toho bal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 ja teda do tých projektorov pojdem , diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ja mel stesti, ze sem stara svetla prodal, takze projektory me vysli na 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 @suri Tu som nasiel nejake foto z OII predFL: vlevo je čočka+night breaker a vpravo klasika parabola+nějaká noname žárovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 to vyzerá pekne bez machule , fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ja mel stesti, ze sem stara svetla prodal, takze projektory me vysli na 1000,- Pokud to neni tajne.. Za kolik jsi prodal stare svetla a za kolik poridil projektory? A byly nove nebo pouzite? Projektory by se mi hodily a za 1000,- bych je teda taky bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Nightbreaker v projektoroch neprinesie príliš veľký benefit. Priznáva to aj sám Osram (tu a tu). Najviac sa prejaví v parabole s čírym sklom ako má napr. OII. Neskúšal niekto výmenu za Xenarc NB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Hoj, mel sem stary par z roku 2008 (jedo mirne podrene po bouracce)a pak jedno nove vymenene po bouracce z 2013, celkem sem je strelil za 4000,- a projektory sem tu kupoval nove na foru za 5000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Aha. Tak to ja mam jen stary par z roku 2006. Poskrabane nejsou vubec. No asi na to kaslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) neskúšal niekto takéto niečo do halogénu bez projektora ? či by to malo nejaký efekt a hlavne či by s tým išlo nastaviť svetlá tak, aby neoslňovali http://www.eshopbn.sk/led-sady-h4-h7/435-led-sada-cree-h7-2200lm-48w-1224v.html?search_query=2200LM&results=14 Editováno: 10. leden 2015, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 a hlavne či by s tým išlo nastaviť svetlá tak, aby oslňovaliTeda, že lidi zkouší všelijaký blbosti, na to už sem si zvykl, ale že chtějí záměrně oslňovat to už je na pistol ještě že nebydlíš poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 už som to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.