Cjoctavian Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Celkom by ma pobavilo, keby v Pekingu predstavili len cinsky nazov modelu ( nieco ako Octa Ming Rui, alebo Superb Hao Rui) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 No pokud by tam bylo to prvni jmeno, ani by to tak nevadilo. Horsi by bylo neco na zpusob Tung Rui Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Jsem fakt zvědavý na ceník. A-Entry s 1.2 TSI (77 kw), ESP, aspoň 4 airbagy, klimatizace, přední okna v elektrice, alu kola, palubní počítač a tempomat se doufám pohodlně vejdou do 350k. Za 320k by to byl mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Včera jsem dva kousky potkal cestou domů - cestu prorážely dvě nové Octavie s F značkama, pak dvakrát Rapid - stříbrný a černý (nebo jak se to bude jmenovat) a pak to uzavíral Roomster na F značkách. Byl jsem od aut tak na metr daleko, vypadaly reálně a takový prvotní dojem, co jsem z toho auta měl - vypadá jak Fabie II sedan před faceliftem (alespoň takhle bych si ho představoval). A nebo jako Thalia, prostě tak na cenovku 170 000 Kč. Auta měla jen "mračítka" na předních světlech, jinak myslím nic, jel jsem v protisměru, na zkoumání nebyl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Ono je to ze předu maskované do stylu Fabie. Zajímalo by mě, jestli to video dala škodovka iděsu rovnou, přes prostředníka a nebo fakt museli jezdit tak dlouho, dokud to někdo nenatočil. Editováno: 18. Duben 2012, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Zo zadu mi to nieco pripomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Uff, to je dobře, že je předek zamaskovaný a bude vypadat jinak, přední světla totiž vypadaly jak stará neprojektorová světla z Fabie II před faceliftem. Oproti Octaviím, které jely vepředu, to bylo vysoké a malé nevzhledné auto, asi tak na úrovni té Thalie... Doufám tedy, že bylo jen opravdu geniálně zamaskované a ve skutečnosti bude vypadat jinak, nejlépe i co se týče proporcí. Každopádně maskování poznat nebylo, buď bylo opravdu kvalitní, že vlastně vytvořili nové auto, nebo nebylo vůbec (jen nějaké kryty na světlech) a to auto snad bude alespoň levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 A přitom si stačí odmyslet od MissionL zatmavená skla, černou střechu, velká kola, jiné kliky a možná tak ještě tmavá přední světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 http://www.novinky.cz/auto/265141-lehce-kamuflovana-skoda-rapid-se-uz-prohani-po-ceskych-dalnicich.html?ref=ostatni-clanky Já viděl nějakou světle stříbrnou a černou, až je zas potkám tak je vyfotím, jezdím domů úsekem, kde se dobře testuje, jelikož končí zbořeným mostem a nikdo tam nejezdí. A je to i cesta přes panely, kostky a krásný asfalt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 http://www.novinky.c...=ostatni-clanky Já viděl nějakou světle stříbrnou a černou, až je zas potkám tak je vyfotím, jezdím domů úsekem, kde se dobře testuje, jelikož končí zbořeným mostem a nikdo tam nejezdí. A je to i cesta přes panely, kostky a krásný asfalt... No super. Tak tohle je Rapid. A zadek je hezkej. Tak to je fajn:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Celou věčnost čekáme na nějakou novou škodovku, a nakonec z toho vyleze takovej další hnusnej hubenej srá* ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Celou věčnost čekáme na nějakou novou škodovku, a nakonec z toho vyleze takovej další hnusnej hubenej srá* ! Jestli máš 150 kilo nebo 210 centimetrů, tak tvé naštvání chápu. A-Entry má mít rozchod předních kol jen o chloupek větší než Fabie, takže je jasné, že auto bude úzké. Jsou zákazníci, kterým to nebude vadit. Třeba mě. Nemyslím si, že bude interiér stísněnější než tvoje O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Nejde o stísněnost, jde mi o vzhled, myslel jsem, že kotrmelce s hubenejma jezevčíkama skončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Pánové zdravím. Toto jsem zastihl dnes na rychlostí komunikaci R10 z Mladé Bolelsavi, na 100 % 2x nová Škoda Rapid. Editováno: 18. Duben 2012, autor: limuhob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Pěkné. Škoda, že nešla vyfotit ze předu. I tak to musí být těžké fotit takto za jízdy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Dobře ty!!! Takže ofiko info můžeme čekat každou chvíli co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Jsem zvědavý, kdo první tady z forum to bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Že by Maverick?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 limuhob: dával bych přes to podpisy, jinak ti to děvky z iděsu ukradnou. vsadím se, že bude aféra z toho telefonujícího řidiče škodovky, jako kdyby mu pitomci nemohli dat HF moc se mně líbí ten detail masky, kluci si museli dat hodně práce s tím kamuflováním předního světla. mají to i hezky vystínovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Prosím povšiměnte si detailně kamufláže, aby to vypadalo jako indický RAPID - přední nárazník má jakési kulaté folie v rozích před výřezem blatníku, doufám že černá voština taky nebude rozdělena tím naraženým plastíkem, ale bude vcelku, přední mračítka resp. "rozmračítka" aby to mělo fabiácký tvar světel, jakási chromová lišta na přední hraně haupny, náznak třetího bočního okna (které tam ale ve skutečnosti není) vč. falešného plastového trojúhelníku u spouštěcího skla zadních dveří, falešné spáry zadních dveří, olepení přední hrany zadních světel, zvlášť viditelné je to na tom červeným autě, aby to tvarově vypadalo stejně jako ind.RAPID. Já myslím, že nebudeme zklamáni a že desig alá Mission L bude z velké části zachován. A proč je to vysoká a úzká "koza" ? Protože to míří na východ a tam jaksi silnice kvalitou neoplývají, tak proto vyšší světlá výška. Indický RAPID je proti evropskému ještě víc kamzíkoidní. Jako hubenej jezevčík se mi to nezdá, myslím, že to bude proporcema kopírovat víceméně OI (doufám až na ten rozvor....). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Rozvor bude jako "správný jezevčík" o cca 9cm delší než u Octavie A4 při téměř totožné délce. Pro zajímavost. Superb B6 má oproti Octavii A5 rozchod vpředu i vzadu větší jen o 4mm. Jak/jestli jsou rozdílné nápravy prosím o kontrolu někoho s magickou koulí jménem ETKA. (případně mně vysvětlete, čím je možné rozchod při totožné nápravě jednoduše měnit). Každopádně Superb má i při tak malém rozdílu v rozchodu šířku větší o 5cm. Navíc, jak se dá kouzlit při stejném rozměru se vzhledem ukázal facelift Fabie/Roomsteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Výborný úlovek, který mě dost uklidnil, že to bude vypadat jako MissionL. Akorát doufám, že budou blinkry v zrcátkách a ne na blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Neboj, budou v blatnících, je to totiž levnější....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ani bych se nedivil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.