bangladezo Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Ahoj. Potřebuji poradit jestli jde u o1 nastavit tuhost řízení pres vag. Četl jsem tady na foru že u o2 to de a dokonce v pěti stupních tuhosti. Máme doma dvě naprosto stejné octy 1,6 rv 99. U jedné najeto 280 tkm a řízení naprosto lehce ,řekl bych že je to i dost přeposilované. U druhé najeto jen 85tkm a řízení dost ztuha. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Tak to Tě zklamu, u I Oct to nejde,tam je mechanický čerpadlo,žádná elektronika co se týče řízení. U Fábií a IIOct atd tam už to jde,tam je servo poháněný el. motorem a to ovládá řj takže se to dá nakonfigurovat jak píšeš. Editováno: 2. leden 2010, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 2. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2010 JJ díky moc,tak že problém bude někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Co máš doma za motorizace? Někde jsem tu četl, že nafta má silnější posilovač než benzín... EDIT: sorry, teď jsem si všiml, že jsou to obě 1.6 Editováno: 2. leden 2010, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 JJ díky moc,tak že problém bude někde jinde Asi jo. Mě to taky moc nejde, (třeba oproti Fábii) ale mám Tdi kdysi jsem měl nějaký mercedesy,tam byli pumpy rozdělené podle motorizace,nejtěžší motory měli pumpy s větším tlakem,bylo to na štitku toho čerpadla,jinak rozměrově to vycházelo stejně. Škoda že tady taky nejde dát silnější pumpa....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Asi to nepomůe apod. Ale jen vím že kolikrát stačí vyměnit servoolej a to servo jde pak kolikrát jako nový.... Je to jen postřeh, ale za zkoušku to stojí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Já mám vyměněný olej v servu a je poznat, že teď jde o trochu lehčeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 mal som oct 98 1,6 74kw nabural som a ohol servo cerpadlo kupil som na vrakaci z felicie 1,9 a vsetko sadlo a islo ovela lahsie, ale naco by som to robil naschval? to origo je podla mna ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tuhsia odozva je lepsia... podla mna. napr. fabiacke sa mi nepaci. je to ako soferovat barbie auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 fabie je jinak řešená a jde tam reghulovat síla pomocí diagnostiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.