Aischylos Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 plz nikdy by neměl čas o víkendu??? mám bag i volant na O2, ale nemohu zapojit bag... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruz Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Zdravím, hledal jsem dlouho, ale téma výměna či demontáž volantu z fabie jsem nenašel. Prosím o odkaz či radu, jak demontovat volant z Fabie, abych mohl vyměnit kroužek. Airbag je nefunkční. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 vytahni volant co nejdal od palubky a co nejniz. prost eho natahni az k sobe . pak vem kratkej sroubovak a zezadu ho strc do dirky (nasteluj tak aby dirka byla nahoru k budikum), pak tim soubovakem tam nalovis neco coti tam bude jakoby vadit a pak madlem sroubovaku zatlacis jakoby nahoru a vyhaknes bag z perka . otocis volantem o 180stupnu audelas to samy na druhy strane. pak vyndej klic ze spinacky a vyndas bag a odpojis. Pod tim je matice s vnitrnim XZN hajzlikem kterje ale nemam tak sem povolil torxem 55. a pak sundas jen volant a ses na krouzku. jinak vsehcno pred odpojenim airbagu muzes delat s klickem ve spinacce ale nez budes odpojovat tak vytahni klicek a nedelej nic s elektrikou pac by ti to hodilo chybu bagu . doporucuje se odpojit baterka ale ja zrovna dneska to delal a baterku nechal zapnutou . minule taky a pohodka pro jistotu kdyz pak zapojujes bag zpatky a zapnes pak kllicek tak dej hlavu stranou kdyby to vylitlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 jak napsal Shotik, pozor jen na klíček v zapalování když se manipuluje s bagem - prostě vytahnout klíček!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruz Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Zdravím a děkuji moc Vám oběma za rychlost. To by mělo jíti dobře, pokud nahmatám ty pérka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 první vždycky trvá než se zjistí "jak na něj"...pak už to jde samo;) PS: s tím kroužkem manipuluj opatrně je snadný ho zničit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 je docela obtiz to perko najit poprvy ale jde to . sundaval sem to dneska podruhy a mel sem s tim trosku trapeni stejne . ale slo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Hlavně pozor na šťourání a nahmatávání toho pérka, můžete si poškodit mechaniku klaksonu, což se mi podařilo při špatném nahmatání toho pérka, ale vše jsem pak srovnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4z4rd Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 ak si dam ten volant z O II RS do Fabie I , tak mi to v servise budu vediet vymenit ci treba kupit ten konektor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ten konektor si sam prehodiš alebo zober kutilovi. V servise sa budu vykrucať potom ťa poriadne ogabu o prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucatony Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Zdravim rad by som sa opytal ci by bolo mozne z nejakej skody vymenit volant na fabii 1.2 htp r.v. 2006 bez nejakych zasahov tak aby pasoval na tu konstrukciu ? ide mi o to, ze rad by som si vymenil volant kvoli priemeru volantu osobne mi vadi velky priemer volantu a rad by som si dal mensi napr ako ma Fabia RS trojramenny. vopred vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 da se rcit ze vsechny volanty ti tam pujdou od fabie vejs . problem budes mit jenom s pripojenim airbagu . ale i to se da predelat. sam jsem toto kutil a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucatony Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 aha fajn diky .. cize neni velky problem to spravit aby ten airbag fungoval ? respektive co tam presnejsie treba pozmenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 koukni sem http://forum.skodahome.cz/topic/89897-demontaz-volant-fabie/page__p__1389630__hl__%2Bv%C3%BDm%C4%9Bna+%2Bvolantu__fromsearch__1#entry1389630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Fabia a RS i všechny ostatní Skodovky mají průměr stejný,větší byl pouze OI,který byl i na FI bez posilovače.u volantů se liší pouze tvarování a průměr samotného věnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deacon Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 s tym perkom to tam je celkom vesele poprvykrat, no ohladne bagu, netreba sa bat ze vystreli. staci vypnut zapalovanie, natocit volant do "polohy 0"(tak aby kolesa boli rovno) a zhora je celkom v pohode pristup k napojeni bagu. s tenkym srubovakom o stipkou sikovnosti sa to da krasne odpojit este pred jeho vybranim vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 no tak tvojej rady by som sa až tak nedržal...nie je jednoduchšie a bezpečnejšie odpojiť na batérii - kontakt ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 chalani, už asi rok mi drkoce volant keď prejdem nerovnosťou. niekedy aj len tak na neutráli idú z neho zvuky. začalo to po geometrii, všetko bolo v poho ale pri jazde rovno som mal volant na krivo, tak som ho dal vyrovnať a keď ho mechanik dal dole z tisíchranu a znova nasadil, tak odvtedy mi to drkoce. myslím že je zle nasadený modul airbagu, môže byť? je oprava veľká jebačka? zvládnem to keď som ľavý, alebo mi airbag ustrelí hlavu? vďaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Mám Fabii 03.Koupil jsem čtyřramenný volant z Fabie 06.Ale tento volant má jiný konektor,než můj.Co stím?Poradte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Kabliky jsou zamenitelne, napis s-talkerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Přestřihneš drátky a prohodíš konektory, nic na tom není pokud už jsi někdy letoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hansel1 Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Dobrý den, řeším problém s výměnou klasického volantu za novější z faceliftu. Volant s airbagem jsem sehnal ale známý mechanik při výměně mi řekl že konektory jsou jiné s čím jsem počítal vím že se to tady řešilo odstřihnutím a napojením na staré... Nicméně se do toho odmítl pouštět. Takže se ptám není někdo z okolí Vyškova / Brna ochotný mi s tím prosim pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 update ... tady mate videonavod jak to sundat ... https://www.youtube.com/watch?v=T8GGZE45zWM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Hansel1: stačí ti nejspíš kámoš eletrikář který ti to pájkou sletuje ty drátky ... nebo napinuje novej konektor ... jinak bych volant kupoval přímo zde ... mají pošité různé přímo pro Fábky a případně to i v ceně vyměnují na místě ... www.volanty.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.