Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj vsichni,vim ze tohle tema tu nekde bylo nebo je,chci se zeptat,chci zvysit vykon u 1.6 74Kw :) prosim nepiste aby jsem si koupil jiny auto :) jde mi o tento motor,dik

Urcite mrkni zda mas vse ok - pres diagnostiku, muzes mit nekde problem a neco v nouzaku a mas mensi vykon.

Pokud ji mas zdravou tak jizda v ni neni spatna, nevim co bys mel menit je maximalne od vyroby vyladena.

Kdyz budes lechtat pojedes na spotrebu, pokud potrebujes jezdit draveji - taky neni problem.

• Autor

Ja vim,jsem sni velice spokojenej :) ale i tak by to chtelo ten vykon malinko zvysit :)

Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek

• Autor

Servizovany je,a benzim bumba jenom na shell :)

zkus ViktoraMPI... má chipnutou 1.6 75kW MPI u Sportmotoru... ten ti řekne víc! ;)

• Autor

Tak jsem mu napsal,tak uvidim

Pak dej vědět co ti řekl na ten chip od sportmotoru,taky by mne to celkem zajimalo jak to funguje v 1.6 75kw ;)

kit přímého sání; laděné svody; sportovní kat, laděná koncovka, ostrá vačka; odlehčené řemenice; regulátor tlaku paliva; chip, celkově snížit váhu (lehká kola, vyházet zbytečnosti, nahradit rezervu sadou pro dojetí, dát karbonovou kapotu), pak můžeš dodělat

nebo kompresor dle libosti

No stokonovku by som nechipoval,

sport. kat. vačka atd. atd. atd. - stojí to za to ? a na konci máš výsledný effekt o 5 koní viac, že ti niekto povedal, že to má o 25 koní viac by som tomu neveril. Ak chceš vedieť kolko ti na to pridali tak to daj na brzdu a nechaj si to zmerať. Budeš nemilo prekvapkaný !

Stokonovka nieje na chipovanie.

na priame sanie zabudni ! Octa má náporové sanie. Pomôžeš s tým, že tam dáš "hrušku" do motorového priestoru nech nasáva horúci vzduch? Asi nie.

Tenhle motor není zrovna z těch, které jsou vhodné na úpravy, o čemž podle mne mj. svědčí i to, kolik solidních firem nabízí úpravy tohoto nejrozšířenějšího atmosférického benzínu . Pokud bys to mermomocí chtěl, tak bych šel jen do chipu a možná sportovní vložky filtru.

Víc nemá smysl, jsou to vyhozené peníze vzhledem k tomu, co ti to přidá.

Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek

Zvýšit výkon až o 10kw na tomto motoru, to se mi nezdá. Která firma to umí?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.