Publikováno Leden 4, 201015 r Ahoj vsichni,vim ze tohle tema tu nekde bylo nebo je,chci se zeptat,chci zvysit vykon u 1.6 74Kw prosim nepiste aby jsem si koupil jiny auto jde mi o tento motor,dik
Leden 4, 201015 r Urcite mrkni zda mas vse ok - pres diagnostiku, muzes mit nekde problem a neco v nouzaku a mas mensi vykon. Pokud ji mas zdravou tak jizda v ni neni spatna, nevim co bys mel menit je maximalne od vyroby vyladena. Kdyz budes lechtat pojedes na spotrebu, pokud potrebujes jezdit draveji - taky neni problem.
Leden 4, 201015 r Autor Ja vim,jsem sni velice spokojenej ale i tak by to chtelo ten vykon malinko zvysit
Leden 4, 201015 r Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek
Leden 5, 201015 r Pak dej vědět co ti řekl na ten chip od sportmotoru,taky by mne to celkem zajimalo jak to funguje v 1.6 75kw
Leden 5, 201015 r Autor Tak mi odepasl,resp.mi dal odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry921942 kde popisuje poznatky hned pod chipnuti.A docela to splnilo i me ocekavani
Leden 7, 201015 r kit přímého sání; laděné svody; sportovní kat, laděná koncovka, ostrá vačka; odlehčené řemenice; regulátor tlaku paliva; chip, celkově snížit váhu (lehká kola, vyházet zbytečnosti, nahradit rezervu sadou pro dojetí, dát karbonovou kapotu), pak můžeš dodělat nebo kompresor dle libosti
Leden 8, 201015 r No stokonovku by som nechipoval, sport. kat. vačka atd. atd. atd. - stojí to za to ? a na konci máš výsledný effekt o 5 koní viac, že ti niekto povedal, že to má o 25 koní viac by som tomu neveril. Ak chceš vedieť kolko ti na to pridali tak to daj na brzdu a nechaj si to zmerať. Budeš nemilo prekvapkaný ! Stokonovka nieje na chipovanie. na priame sanie zabudni ! Octa má náporové sanie. Pomôžeš s tým, že tam dáš "hrušku" do motorového priestoru nech nasáva horúci vzduch? Asi nie.
Leden 10, 201015 r Tenhle motor není zrovna z těch, které jsou vhodné na úpravy, o čemž podle mne mj. svědčí i to, kolik solidních firem nabízí úpravy tohoto nejrozšířenějšího atmosférického benzínu . Pokud bys to mermomocí chtěl, tak bych šel jen do chipu a možná sportovní vložky filtru. Víc nemá smysl, jsou to vyhozené peníze vzhledem k tomu, co ti to přidá.
Leden 10, 201015 r Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek Zvýšit výkon až o 10kw na tomto motoru, to se mi nezdá. Která firma to umí?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.