freeway Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ahoj vsichni,vim ze tohle tema tu nekde bylo nebo je,chci se zeptat,chci zvysit vykon u 1.6 74Kw prosim nepiste aby jsem si koupil jiny auto jde mi o tento motor,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Urcite mrkni zda mas vse ok - pres diagnostiku, muzes mit nekde problem a neco v nouzaku a mas mensi vykon. Pokud ji mas zdravou tak jizda v ni neni spatna, nevim co bys mel menit je maximalne od vyroby vyladena. Kdyz budes lechtat pojedes na spotrebu, pokud potrebujes jezdit draveji - taky neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ja vim,jsem sni velice spokojenej ale i tak by to chtelo ten vykon malinko zvysit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Servizovany je,a benzim bumba jenom na shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zkus ViktoraMPI... má chipnutou 1.6 75kW MPI u Sportmotoru... ten ti řekne víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Tak jsem mu napsal,tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Pak dej vědět co ti řekl na ten chip od sportmotoru,taky by mne to celkem zajimalo jak to funguje v 1.6 75kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Tak mi odepasl,resp.mi dal odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry921942 kde popisuje poznatky hned pod chipnuti.A docela to splnilo i me ocekavani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin14 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 kit přímého sání; laděné svody; sportovní kat, laděná koncovka, ostrá vačka; odlehčené řemenice; regulátor tlaku paliva; chip, celkově snížit váhu (lehká kola, vyházet zbytečnosti, nahradit rezervu sadou pro dojetí, dát karbonovou kapotu), pak můžeš dodělat nebo kompresor dle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paca Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 No stokonovku by som nechipoval, sport. kat. vačka atd. atd. atd. - stojí to za to ? a na konci máš výsledný effekt o 5 koní viac, že ti niekto povedal, že to má o 25 koní viac by som tomu neveril. Ak chceš vedieť kolko ti na to pridali tak to daj na brzdu a nechaj si to zmerať. Budeš nemilo prekvapkaný ! Stokonovka nieje na chipovanie. na priame sanie zabudni ! Octa má náporové sanie. Pomôžeš s tým, že tam dáš "hrušku" do motorového priestoru nech nasáva horúci vzduch? Asi nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tenhle motor není zrovna z těch, které jsou vhodné na úpravy, o čemž podle mne mj. svědčí i to, kolik solidních firem nabízí úpravy tohoto nejrozšířenějšího atmosférického benzínu . Pokud bys to mermomocí chtěl, tak bych šel jen do chipu a možná sportovní vložky filtru. Víc nemá smysl, jsou to vyhozené peníze vzhledem k tomu, co ti to přidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Imho se teoreticky dá chipnout někam k 80 až 85kw. Ale to lze doporučit jen pokud je auto v opravdu dobrém stavu, pravidelně servisované a udržované a bumbá kvalitní benzínek Zvýšit výkon až o 10kw na tomto motoru, to se mi nezdá. Která firma to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.