Přejít na obsah

preruseny kablik k spustacu na starteri


Majro

Doporučené příspěvky

nazdar chlapi,chcem Vas poprosit o radu...zistil som,ze mam 2 krat preruseny kablik co vedie k spustacu na starteri,vyzera to byt prehryzene,alebo od niecoho rozozrate...da sa to niecim nadpojit,lebo tie miesta su od seba vzdialene cca 7 cm a keby som ich vycvakol a spojil napriamo mam obavu ze mi nedotiahne konektor k spustacu.je treba zohnat nejaky specialny nato urceny kablik a kde ho zohnatalebo treba vymenit celu kabelaz...len to tiez neviem kde by som mohol zohnat tak narychlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

foto nemam a auto je na chalupe odstavene..ale popisem...napaja sa na spustac zhora,z konektoru vychadza len jeden kablik,medenyhruby cca 1,5-2 mm,akoby mal dve oplastovania,cervene a na nom cierne...podla ETKY mi vyhadzuje "prurez vodice 4"

na obrazku je to ta 7 v kruzku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za tym konektorom cca 10cm odstrihni kabel a druhy rez sprav az kde je poskodeny-preruseny kabel + 2cm. Zober ten kabel do predajne kde predavaju kable a ukaz ho predavacovi. On ti preda novy kabel. Potom ten novy kabel napojis na povodnu kabelaz. Kable spajaj letovanim-pajkou. a kup si este zmrstovaciu buzirku+izolacnu pasku na ten kabel. Naklady : kabel 1m ,buzirka,paska max: 3e.

P.S. Kabel dostat kupit aj v SKODOVKE ale objednaju+predaju ti cely kablovy zvezok. A cena je dost vysoka. cca 500e.

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze som nakoniec zohnal dalsi pouzity konektor aj s dlhsim kablom ako je ten prepaleny,napojil som to,ale napriamo,teda ze som tie dva konce zmotal do seba,dvakrat pouzil zmrstovaciu buzirku,obalil izolackou a zapojil...lenze po skuseni nastartovat sa len ziskrilo v konektore a starter uz ani necvaka...pred opravou cvakal naprazdno...tak neviem ci som ja urobil chybu tym,ze som tie dva konce nespojil cinovanim alebo je este chyba niekde vyssie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...