Návštěvník Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 U vsech co maji po stranach plastove lišty se projevuje tato zavada Nove sklo uz ty listy nema - takze kdo menil poznate podle lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 mne také ruplo minulý rok zadní sklo na combi r.v.03, ale celou dobu asi fungovalo v pohodě, nevím co se stalo, měl jsem folii, takže aspoň to drželo, na pojistku jsem měl jen přední sklo, ale havarijní mi to vykrylo, jedině v čem je problém, že se o to sklo musí někdo opřít nebo něco ho rozbít, ne samovolně, momentálně už mám všechny skla připojištěné, tak to nebudu v budoucnu řešit, prostě zajedu a vyměním. Jinak od začátku hřeju i s folii a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 ja nevím,psal to hanyZ o pár řádků víše.tak podle toho soudím. pokud se plete tak vítej v klubu..... Tak jsem s váma v klubu, protože jak napsal Octávka ,,U vsech co maji po stranach plastove lišty se projevuje tato zavada,, a já tam ty lišty mám , ale jak jsem napsal, když praskne, tak to půjde přes pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 a já z klubu odpadám,protože lišty tam nemám. musel sklo tedy již měnit maník co jí měl předemnou. to by vysvětlovalo že jsem tenkrát našel po koupi auta střepy v místě pod rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) přesně tak, je to u OC s lištama.... četl jsem ale, že to bylo do roku 1998, pak už to opravili ... na orošení skla bych to neházel, přece jen spíš jde o konstrukční vadu, sklo pracuje a s těma lištama má špatnou hustotu či něco takového a proto praská... na pojistku to neuhraješ, ptal jsem se na to v servise a žádný zákazník s tím neuspěl. Raději ušetři v tom případě penízky a nech si to udělat bez papíru. Pojišťovny totiž přesně vědí, že u těhle OC to je klasika a neproplácí to. Aspoň takhle jsem to četl a bylo mi řečeno technikem i dalším známým, co dělá přímo na pojišťovně. Když už tam ty lišty nejsou, jedná se o nové sklo, které nepraská. Může být namrzlé, orošené apod. a nic se neděje. Je již jinak konstruované. Ámen Editováno: 10. leden 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Já mám i připojištění proti vandalismu, tak bych řekl, že jsem přišel k autu a sklo bylo rozbytý a uhrál bych to na to, že mi to někdo rozbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Jo jo Konny, tak to jo To já bohužel nemám Ale i tak, kdyby se to někdy stalo (nechci to přivolávat), tak písni jak to dopadlo. To by mě docela zajímalo, jestli to uznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 OK, pokud mi někdy praskne to sklo (což doufám že ne), tak bych dal vědět jak to dopadlo, na co se to uhrálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 mne to na vandalismus prošlo u pojišťovny s odvolávacím dopisem, ale ubrali mi bonus za havarijní událost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Jedná se o seriovou vadu skel u předface do modelového roku 99 (tj. cca polovina r. 98). Pokud je vůz pravidelně servisován v aut. servisu, škodovka řešila po kontrole výr. čísla kulancí zadarmo i po garanci - nám v jednom případě i takřka po 3 létech po skončení garance. Tak postupuje dodnes i v jiných případech, kdy některé závady jsou obdobně řešeny i po garanci resp. preventivně při pravidelném servisu - například nedávná výměna zadního stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Jo jo vada jak prase a ted to vsem v zime prdne a ani o tom netusi co je ceka - silene uklizeni a vysavani v aute - i do dnes nachazim furt nekde kousky - dokonce az vpredu - proste kdyz to rachlo cistil jsem i palubku od skla muze ta rana poznamenat i psychicky ci dusevne - ja mel sok ze me za jizdy spadl strom na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 mě to prasklo ve chvíli, kdy jsem zastavil na parkovišti. Ale střípky v kufru jsou pořád. Jediné pozitivum - nové sklo bez lišt je pěknější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zdraví všechny a hlásím se taky do klubu prasklých skel.Prave teď mi stojí moje Kokta (1,6 74kW SLX/ 1998) v servisu a měním již po druhé zadní sklo. To druhý jsem sebral na vrakovišti a samozřejmě taky s plastovýma lištama. Tak snad teď už naposledy a dobře! Poprvé mi to jeblo minulou zimu na dálnici a teď při cestě na lyže a za nádherného deště,jo prostě,když se daří tak se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 to já si po Silvestru přijdu ráno k autu a čumím jak blázen, v zadním skle díra jak do p.... všude střepy a zbytky po dělobuchu, myslel jsem, že mně asi klepne, stálo mně to 2.500 i s prací, bez papírů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Ahoj Kluci, tak předevčírem jedu po mostě, vypnu vyhřívání a asi po 30 vteřinch rána jak z děla - prasklé( i když zatím v celku ) sklo. Sklo bylo z 1/3 mokré z 1/3 pod snehem a 1/3 led. 01, r.v. 97 AGR, sedan Chci se zeptat - podle lišt / nelišt poznám, že už asi nepraskne tedy že je z neprakající serie? možná i podle čísla na skle ( tedy 2000 a výše )? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Sklo, které má postranní lišty je původní - vadné, praská. Sklo, které je již bez lišt, je již nové, nepraská. Alespoň takto mi to bylo řečeno v servise. Jinak mi prasklo za cca stejných podmínek jako tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcello870 Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 (editace) Taky mi bouchlo zadní sklo r.v. 98. Strejda co ho měnil říkal že ty staré skla mají 3.brzdové světlo napájené na prudko z výhřevu a proto to praská. Pojišťovna to zalepila. Nové sklo 2500.-. Editováno: 16. leden 2010, autor: marcello870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 (editace) mam asi blbej dotaz okno z face jde i na předface? ( sedan ) nebo v čem může být problém? díky Editováno: 24. leden 2010, autor: RogerRog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 jiný než face už se nevyrábí a kastle je až na nárazníky naprosto stejná takže jde 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 [Lze ze starých dveří ( face ) nechat vyříznout sklo a znova použít? NA co dát pozor? díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 urcite ano,ved aj autoskla teda firmy maju pouzite bokom ak niekto ma zaujem tak mu daju,ak neche riesit nove. Podla mna aby bolo dokonale ocistene a mozes znova pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 zdarec chlapy nestrašte já jedině využívám vyhřívání zadního skla nechce se měto ráno v -15st škrabat,sůsedi mají též oktu 97 a v loni jim taky sklo prasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Já nechápu proč tak lpíte na čistém zadním skle? Já osobně ho nikdy neškrabu a stěrač vidí jen když o něj omylem zavadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 dodává se už jen to sklo který je v pohodě jiný neseženeš (jedině z vrakoviště často s celýma dveřma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jek Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 [Lze ze starých dveří ( face ) nechat vyříznout sklo a znova použít? NA co dát pozor?díky kluci Jo na vrakáči tě to většinou nechaj vyříznout ze dveří,ale je to strašná práce a ještě to očistit,radši nový!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.