pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tzhief1---ano jak bylo vzpomenuto musíš to tlačítko přidržet a nevím jestli to není nahoda jen u mně,musím já být s ovladačem blíž auta než druhýma krajníma. tak jsem zkoušel, jak daleko to pude ovládat a funguje mi to na stejnou dálku jako krajní tlačítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Zde je taky nějaké video http://forum.ford-club.cz/viewtopic.php?f=...ea77ce732b8af01 Vypadá to opravdu zajimavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak jak? už to někdo sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jeste ne... dodani trva 10 dni... Takze pristi tyden se zacne s testovanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Schválně jsem se díval dívam na moje zadní dveře u Roma a nevím jestli to tam půjde je tam jiný sklon, dveře potřebují hodně pozvednout aby se otevřeli sami. Fabia má asi jiný sklon a lehčí dveře. Každopádně jsem zvědavý jestli to někomu půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Já bych se také rád přidal. Jak jste to tedy na konec vykoumali? Všichni za jednoho, každý sám za sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 TAKÉ BYCH MĚL ZÁJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) tak jsem zkoušel, jak daleko to pude ovládat a funguje mi to na stejnou dálku jako krajní tlačítka Já nevím,ale mně to nešlo,nebot kydž na zahradě stojím a chci otevřít a nebrat si klíče,tak než dojdu k autu,tak se zase zamkne a to prostřední mně na tu dálku(50m) nejde,možná tam mám lom země. A ktomu otvírání,počkám až to někdo vyzkouší,mně napadla taková černá myšlenka,že když to bude pořád ty dveře v tlaku,jestli se po čase nepoškodí zámek. A pár odkazů na pružiny- http://www.pruziny.ic.cz/pruziny-tlacne.php http://www.grewis-springs.cz/ http://www.pruziny-fevos.cz/ Editováno: 13. leden 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Já si myslím že zámek by to poškozovat nemělo spíš to bude škodit vzpěrám a ještě je otázka jak to jde zavírat, myslím si že se musí víc bouchat. Podívám se v hornbachu jestli nějaké nemají a zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak já teda s tim kufrem trochu mlátim, ale když to stejně chytne tu rychlost tak se to určo zavže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Já do toho jdu určitě. Super věc. Pokud se někdo odhodlá k hromadné objednávce, přidám se. Pokud ne, seženu si to po vlastní ose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 tak jsem doma prolezl garáž a našel jsem pár pružin, JENŽE! když jsem se koukal, při zavírání kufru, tak tam na těch vzpěrách je pak hrozně málo místa! jen aby se tam ta pružina vejde, když se zmáčkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Mě se to nějak nezdá, že by to ty pružiny otevřeli, kdybych neviděl to video a nebo je to nějaká bouda, někdo ležel v kufru a strčil do dveří aby se otevřeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 ESCRITO : Ja tomu proste verim (mozna se zklamu, ale za ty 200 mi to proste stoji)... Ono kdyz projdes vsechna DE tuning fora, tak uvidis tenhle zlepsovak... VW passat, golf, scirroco (nebo jak se to pise) proste na tom vsichni ujizdi a neverim tomu, ze by to nefungovalo... Ostatne uz to ma namontovane zdejsi jeden clen OII fora na kombiku a potvrdil ze to funguje (behem zimi sice hur, ale funguje)... PESIR: typy pruzin, ktere jsem uvedl, jsou odzkousene na skodacomunity.de a verim, ze tim stravili hodne casu a hodne zkouseni, nez se dobrali vysledku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Dnes jsem se podrobněji díval že by to opravdu fungovat mělo, ono stačí jen jen málo pár cm na pístu aby se to samo otevřelo. Ale nejde mě do hlavy jak dostat tu pružinu přes ten plast, ten plast nejde sundat? A hlavně vybrat tu správnou pružinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Nad tím přemýšlím. Jak vybrat tu nejvhodnější pružinu. Nemáte někdo nějaký tip? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Escrito: manual je v priloze pro G5, tzn. ze to funguje stejne i pro F, O, R Marcush: Nerozumim otazce? Typ i cena nejvhodnejsi a vyzkousene pruziny je uvedena v tomto topicu... chces zkouset neco jineho? G5_Hekklappenfedernumbau.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 dveře kombíku a krátké jsou stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Tak pružiny už mam doma, v ruke ich stlačim velmi malo. tj. su dosť tvrde, takže sily maju fakt dosť. Mam volne 3 sady, takže ty čo mi pisali mi môžu napisať adresy. Cena je ale trošku vyššia 3€ kus, čiže 6€ za sadu + pošta. Funguju ale vraj iba na Fabiu, na Roomstra a Octu je potreba vraj tie modre = tvrdšie. EDIT: Odskušať ich zatial nemožem, pretože auto budem mať až buduci tyžden. Editováno: 15. leden 2010, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicholas Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Nemáte někdo zkušenost s těmito pneumatickými pružinami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Podle mě jsou to klasické vzpěry které už v autě máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Tak pružiny už mam doma, v ruke ich stlačim velmi malo. tj. su dosť tvrde, takže sily maju fakt dosť.Mam volne 3 sady, takže ty čo mi pisali mi môžu napisať adresy. Cena je ale trošku vyššia 3€ kus, čiže 6€ za sadu + pošta. Funguju ale vraj iba na Fabiu, na Roomstra a Octu je potreba vraj tie modre = tvrdšie. EDIT: Odskušať ich zatial nemožem, pretože auto budem mať až buduci tyžden. napíšeš sem prosím průměry pružiny i drátu, délku a výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) WOW, to se mi libi. To musim mit na Mamuta taky. Jestli se muzu pridat k objednavce, prosim, prosim... Pripadne muzu v Praze vyzvednout a pomoci s distribuci... Tahle uchylarna jeste vedle na forum F1 nedorazila , Prosim, pri obednavce se mnou pocitejte. To by bylo, aby to na F1 nefungovalo Editováno: 15. leden 2010, autor: mpavlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 napíšeš sem prosím průměry pružiny i drátu, délku a výrobce? Rozmery su na predchadzajucej strane myslim... Skutočne rozmery sa trošku lišia Vonkajši priemer: 18mm Vnutorny: 10mm Drot: 2x4mm Dlžka: 32mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Rozmery dík, juknu se v týdnu po Liberci a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.