petrumr Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 taky se znovu kouknu,ty starý rozměry nesouhlasily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBR Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Nejak to tu stichlo , este to nikto neskusal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tie pruziny , uz ich mam doma , no ale cakam na tie rozmery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Takze jsem si byl dneska vyzvednout pruziny... Odpoledne se na to vrhnu... muchapuk: Rozmery mas v priloze u toho typu.. SZ8010.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 To Crake: tak co? už to tam máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) Takze dneska jsem to hodil jak na OII tak i na FIIC... Prvni poznatky - OII absolutne bez problemu (snad dodam video) a u FII to je trochu s problemy - mozna ze je zima a vzpery jsou ztuhle ???? Jen rikam narovinu ze OII ma pruziny o dost delsi a tim padem i trasa napnuti pruziny je delsi... Zatim jsem ve fazi testovani PS: dale jak jsem vyporozoval je rozdil v ulozeni vzper u FII je kolmejsi nez u OII Editováno: 21. leden 2010, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ako sa ti na FII zatvara kufor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ahoj,mam zajem taky o jedny pruzyny jestli je to mozne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jestli na Rooma, tak tam to jeste nema nikdo vyzkouseny... Jestli na FII tak mam jedny pruziny navic - koupil jsem si je na zelenaka, ale tam budu muset dat i nove vzpery, takze to budu resit az na jare a to si kdyztak koupim dalsi, kdyz to mam pobliz... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ako sa ti na FII zatvara kufor? Bez problemu, musis si na to najit svuj grif... Da se to zavrit i stahnutim za madlo, ale ja s tim nerad boucham, takze to doviram pomalu a pak doklepnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak jo, ja to vyzkousim. kdyztak me prozvon ja zavola a dohodneme se... 776 04 04 04 diky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 super, R tester Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Takze dneska jsem to hodil jak na OII tak i na FIIC... Prvni poznatky - OII absolutne bez problemu (snad dodam video) a u FII to je trochu s problemy - mozna ze je zima a vzpery jsou ztuhle ???? Jen rikam narovinu ze OII ma pruziny o dost delsi a tim padem i trasa napnuti pruziny je delsi... Zatim jsem ve fazi testovani PS: dale jak jsem vyporozoval je rozdil v ulozeni vzper u FII je kolmejsi nez u OII A nezkusil jsi ty pružiny z té OII hodit do fábky? Šlo by to? Vlezou tam? Jinač na FI combi to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Woody: pruzina z OII je moc dlouha... Muselo by se pouzit stejne vyrobni cislo (asi), ale mel bych celkem obavy, ze to utrhne ty plastove drzaky... Ono to podle mne bude fungovat az bude tepleji... Kolega dneska rano OII taky uz neotevrel (ztuhle pisty).... Jen pro info - rozdil mezi zelenou a modrou pruzinou stejneho vyrobniho cisla, je v sile.. Zelena ma cca 473N a modra cca 817N coz je temer dvojnasobek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) Takze videa.... FIIC a OIIC Omlouvam se ale nenapadlo ze to nepujde upravit... Editováno: 22. leden 2010, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jinač na FI combi to nefunguje Budem asi měnit časem vzpěry, v jakým stavu byly ty cos zkoušel ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 3 roky staré auto, moc nepoužívane. Najeto 29tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 No mamincina Fabia ma totiz 5 let, najeto kolem 25tis. a zkouset to budu asi az na novych vzperach, dolu uz netlumijou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Taky se chystam menit zadni vzpery, 4 roky stare, dolu to jde spis s buchnutim, nez tlumenim. Takze bych to rad spojil dohromady. Nebudou pasovat vzpery z F2? Nema nekdo moznost porovnat vzpery F1C/F2C/O2C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Crake: tak koukam ze se povedlo vlozit pres YouTube... . jinak mi jeste email s tema vecma neprisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 mr.Pecoun: Odeslany vsechny informace, ktere mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Takze videa.... FIIC a OIIC Omlouvam se ale nenapadlo ze to nepujde upravit... Fachá ti to pěkně, mi to neodskočí ani o 5 cenťáku, je to jak by tam nic nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Woody: co tam mas za pruziny? Tyhle nebo jine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Tady ty zelené. Teď jsem se díval na nové vzpěry a všim jsem si, že na fábku jsou nejsilnější, mají nejvíc newtnu Octa má o 50 míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Hoši můžete sem prosím hodit nějaký kontakt, kde to koupit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.