bojler Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 drag: pochop prosim, ze to neni nic proti tobe, ale prakticky komentar pro me = zkusenosti, co a jak udelat, cemu se vyhnout atd. To cos psal si myslim taky, ale potrebuju to overit. Treba by mne pomohlo, kdybys zmeril na svojem aute mezeru mezi valcem a tou stribrnou tyckou, kolik je tam mista po zavreni - jde mne o to, jestli pouzit taky ty 32mm nebo jiny. blacky: zesmesnuju? upravenim nicku ze srandy a jeste na oplatku? radeji si koukej najit motory do FII po faceliftu, at zas neblabolis nesmysly, ze neco popiram a pritom nemas paru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 mato už nekdo na oII kratke? kde to mam teda obednat? neni neco okolo ostravy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Rekl bych ze tam pujdou ty modre(ale nemam to overene)... a objednej to v Praze a oni ti to poslou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Kšeft asi nemají, co? Díval sem se a sice sem našel adresu, ale na osobní výdej to nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Pre tych menej chapavých nam naši nemecky kolegovia pripravili maly navod: heslo: seppel123 http://troj.ffl.b0rk.de/misc/Federn_Fabia2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Super, einfach super fýr private bastelung- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 eště odkaz kde to mam obednat,a je to vyskoušim na OII kratke a pak pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Kdyby jste někdo chtěli zelené péra na FII tak je prodám se slevou. P.c. s poštou 277 kč /87kč kus bez dph / Koupil jsem je na FI a tam nepasují! Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Tak zdárek už to někdo vyzkoušel a funguje mu to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Comi2002: musi chvili pockat, vsichni to maj objednany, takze je to ruzne na ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Potvrzená objednávka, dodání 3.2. 277 kč včetně dopravy toptrans. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 mazat si to uz mohol skor , no ja este nemam cas to tam nahodit asi pojdem najprv do servisu nieco doriesit ohladom elektriky a dam si spravit aj tlakovu skusku lebo sa my asi do kufru dostava sneh ale niesom si isty , takze ja musim vydrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 kde to mam obednat? ty odkazi nejdou otevřit,takže na OII kratkou ty modre jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Myslim, ze chtel Standis vlozit tohle: SZ8010.pdf SZ8020.pdf Podle vseho, na octavku modre pruziny. Maji vetsi silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 díky Michale, to jsem přesně chtěl kontakt PENTA TRADING Michelská 9/3 14000 P-4 www.penta.edm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Tak ja hlasim že mam tie pružinky už namontovane, funguje to dobre. Pri zatvarani sa samozrejme musi vivinuť väčšia sila ako doteraz, ale neni to až take hrozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Tak už mam taky objednane ,modre na OII kratkou jen doufam ze to bude makat jak ma,mam RS takže aby to křidlo na kufru nedelalo paseku(zvyšena vaha 5dveři) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vazan Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Zdravim pánové, nějak se už v tom začínám ztrácet.Na první stránce je uvedena delka pružiny 32mm zelená ale teď se tu objevil odkaz na německý montážní návod a tam koukám je délka jen 25mm tak jak to tedy je????Nerad bych si objednal pružiny které mi pak budou na h..... Dík za upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Pružiny su dlhe 32mm, asi stranku dozadu som pisal skutočne rozmery, mam ich už namontovane a funguju... 25mm by asi nefungovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Pořád nikdo nic? To na každýho ty dveře spadly a je po vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 asi cekaj na matros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Před pár minutama jsem pružiny namontoval. Odskočí pěkně, ale plynovky dveře dál nevytlačí. Je možné,že jsou po dvou letech už slabé? Na garančce je nechtějí měnit,zě prý to škodovka neuznává, tak nevim.Může někdo poradit. Jinak FIIC 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 mám je doma, ale mám ty modrý silnější, o víkendu to vyzkouším miwal jaký jsi kupoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Stando, proč jsi nepočkal já je už i namontoval a je to na píííííp , tak jsem byl koupit i nové vzpěry a je to na dvě píííííp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Před pár minutama jsem pružiny namontoval. Odskočí pěkně, ale plynovky dveře dál nevytlačí. Je možné,že jsou po dvou letech už slabé? Na garančce je nechtějí měnit,zě prý to škodovka neuznává, tak nevim.Může někdo poradit. Jinak FIIC 08 Daj auto zohriat niekam do tepla, to že to tie vzpery nevytlačia robi teraz aj mne, ale ked sa auto zohreje tak to funguje. Celkovo ked je zima tak tie vzpery idu dosť ťažko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.