zbyšek Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 pls nevíte někdo jak opravit ovládání el.okna u spolujezdce? dolu funkuje ale nahoru už nikoliv.(od řidiče funkuje nahoru i dolu) když budou náké obrázky budu vděčný díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 jaké obrázky??Máš v háji vypínač.Vyměň ho a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svak Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Mám stejný problém, okno sjelo pouze dolů, nahoru už nevyjelo. Není to ale vypínačem, ale praskl jeden ze dvou plastových běžců, co zvedají přes lanka nahoru a dolů kleštinové držáky bočního okna ( zjištěno po rozebrání dveří ). Servis mění pouze celé spouštění okna - bratru 3 tisíce Kč. Hledám proto možnost kde tento kousek plastu sehnat, děkuji za každou dobrou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Figaro Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Vrakáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Asi to tak vyřeším, na vrakovišti celá stahovačka do dveří cca 800 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fargo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Včera mě to prasklo taky. Právě jsem si vyzvedl auto ze servisu a oprava 3022Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Mne taky.. chtel sem koupit ten plastik a rekli mi ze jenom celé.. iba nejaké novejsi, nevim které.. mám uz po faceliftu a mam tam ten stary. Ono se to sklada z 4 casti: motor, mechanizmus s lankama, plastik a drzak skla. Koupil sem ten novy plastik a ted premyslim jestli by tam nepasoval k tomu ten novy drzak skla.. jestli vite o cem mluvim. Ma s tim nekdo skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 To sem se splet.. sem ve Fabce a myslel sem ze sem v Octavii.. ale asi to bude nevo podobného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityend Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 pls nevíte někdo jak opravit ovládání el.okna u spolujezdce?dolu funkuje ale nahoru už nikoliv.(od řidiče funkuje nahoru i dolu) když budou náké obrázky budu vděčný díky Ahoj, momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, kdo měl taky podobný problém a pustil se do toho sám? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazik.cz/News_View.aspx?Articleid=20 , kde nabízejí jakési náhradní díly za zajímavý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) pravděpodobně vypadl kolík, který drží sklo. Sundej tapecíruk a v dolní polovině stahovačky je velká plastvá zátka - vyndej ji. Zapni stahování až se za tou dírou objeví černý pastový držák skla - v něm je díra a tou by měl být protažený cca 1 cm tlustý kolík, který drží sklo (sklo je provrtané). Pokud tam je, tak se něco ulomilo ze skla a musíš ho vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradoslav Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 treba to rozobrat a miesto vodivej gumy nalepit ALOBA ja som to tak upravil a ide to uz jeden rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Je ale až nepochopitelné že ten kolík môže prasknúť, ja čo som rozoberal dvere som práve mal problém ho odtial dostať tak bol napružený... V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře)pravděpodobně vypadl kolík, který drží sklo. Sundej tapecíruk a v dolní polovině stahovačky je velká plastvá zátka - vyndej ji. Zapni stahování až se za tou dírou objeví černý pastový držák skla - v něm je díra a tou by měl být protažený cca 1 cm tlustý kolík, který drží sklo (sklo je provrtané). Pokud tam je, tak se něco ulomilo ze skla a musíš ho vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Ahoj, momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, kdo měl taky podobný problém a pustil se do toho sám? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazi...px?Articleid=20 , kde nabízejí jakési náhradní díly za zajímavý peníze. nezkoušel jste někdo tento odkaz a tuto firmu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Zdravím tak dnes si chci stáhnout okno u řidiče sjíždí najednou slyším prasknutí zvuk jako kamínek nebo sklo a okno sjelo v klidu dolů, ale nahoru se jakoby motá drátek. Motorek běží, ale okno stojí dole, tudíš něco prasklo. Myslíte, že lanovody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Na 100% ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ano koukal jsem a praskl takový bílí kousek potom lanko a v prostřed u toho černého kusu také tak nevím co jde opravit výměnou, nebo zda koupit novou stahovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Dá se koupit opravná sada na stahovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 A to i s těmi plastíky? a v prostřed v tom velkém černém to taky prasklo a nějak se to tam namotalo... nevím, zda se toto ještě opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 dají se koupit jak "plastíky", tak i lanovody (po prasknutí plastu se lanovody zašmodrchají - takže měnit oboje) - osobně preferuji výměnu celé stahovačky (je to jednodušší) - druhovýroba na aukru kolem 700,- Lanovody s plasty zhruba polovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Už mám doma komplet bez motůrku origo sice použit, ale za 500,- což je good cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 no cena dobrá, akorát ti to za týden může rupnout znova.... U novýho máš poměrně velkou šanci, že to vydrží alespoň pět let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 je to z roku 2005 v servise mi promázli nějakou kolejničku a bovdeny a prý to bude zase šlapat, že je to velice častá vada u škodovek. Teď jezdí jako za mlada a neskřípe ani nepraská :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 (editace) AHOJ KLUCI, TAKY TO ŘEŠÍM, NAŠEL JSEM ODKAZ NA TY PLASTY: http://www.cc-autodi...opravarenska-12 STEJNAK MÁM V PRD....LANKA. CELÁ: http://www.allshop.c...ky-bez-mot.html. NEBO http://www.venduto.cz/product.asp?productid=195370 ZA 750,- PRAHA 4 ZDAR Editováno: 1. leden 2013, autor: evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenny1988 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Zdar, trochu té radosti po ránu : V pátek jsem šel na úřad přihlásit dovozovou fabku 1,9 TDI z Německa, auto jede jak šlak všechno klape a funguje jak má i když r.v. 2005. Chlap na úřadě mi povídá: ,,Jo pane, to bude až v pondělí, musí to projít kontrolním systémem.'' Jako amatér vím o tom houby, takže jsem vyplnil papíry a šel pryč. Za deset minut jsem volal chlapíkovi, co mi to auto prodal a on mi sdělil že je to blbost, že ta kontrola trvá jen pár minut. Nakonec mi pán na úřadě techničáky a značky ,,ochotně'' vydal :-) co bylo mezi tím se zde nehodí rozebírat. V neděli ráno sedám do auta, a cestou do práce si otevírám okýnka ve předu abych se nadýchal taky toho jarního vzduchu. Po hodině cesty do práce, jsem na kost zmrzlý vystoupil z mého ,,nového'' vozu a šel si uvařit hrnek horkého kafe. Nyní se tedy táži, nemá někdo nápad jak a hlavně kde v neděli opravit nefunkční okénka?!! OBĚ!!! Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 záleží, co to mu je. Při nejhorším sundej tapec, vyndej motor a okna vytáhni ručně. Může to být i blbost jako pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.