Přejít na obsah

cityend

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli cityend

  • Narozeniny 3.5.1976

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení cityend

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky díky, Romec, za super návod, udělal jsem to taky podle něj a mám opraveno..a ušetřeno :-)
  2. Hadice je u motoru na odlučovači oleje jen navlečená na rýhovaném hrdle, ale časem se na něm dost utáhne a tak nejde stáhnout. Hrdlo (zajištěné dvěmi pojistkami - "zobáčky") není třeba sundávat, rozřízni hadici na hrdle podélně a máš jí dole. Novou, bude-li třeba (možná dle výrobce), si lehce nahřej (stačí horká voda), můžeš mírně roztáhnout nějakým kulatým "kolíkem", ať máš trochu náběh, event. lehce potřít vazelínou, a pak jí bez velkého násilí nasuneš na odlučovač. Ona se časem stáhne a bude držet jako ta stará. Práci zdar :-)
  3. cityend

    stahovačka

    Tak jsem to opravil..nakonec jen z náhradních dílů.. Ale bohužel jsem si už předtím ve značkovce objednal celou fungl novou stahovačku, která jim tam teď leží a oni ji tam nechtějí. Tak jim chci od ní touto cestou zkusit pomoct.. Nabízím ji za jejich nákupku + sleva = cena skoro jak z vrakáče Pro Fabii přední pravá (u spolujezdce) elektrická bez motoru. Případným zájemcům napíšu víc
  4. cityend

    stahovačka

    Zdravim. Momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, co si to servisoval sám, co a jak? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazik.cz/News_View.aspx?Articleid=20 , kde nabízejí jakýsi náhradní díly za zajímavý peníze, aby člověk nemusel kupovat celou stahovačku novou. O co se ale konkrétně jedná nevim..
  5. cityend

    Oprava el.oken

    Ahoj, momentálně trpím něčím podobným, takže hledám na netu, co se dá, abych zjistil jak to dát dohromady a nevypláznout za to 3000 v servisu. V mym případě ještě víc, protože mně odešlo stahování na 2 oknech během měsíce. V prvním případě něco prasklo, motor běží a okno stojí, pokud ho stáhnu rukou, nahoru jde vytáhnout motorem (levé zadní dveře) V druhém případě opět cosi prasklo, okno spadlo postupně dolu, nejde vytáhnout a je slyšet, že se nějak divně cuchájí lanka (pravé přední dveře) Ještě jsem to zatím nerozebíral, sbíram moudra, abych to vůbec rozebral, případně spravil dal zas dohromady :-) Dokáže někdo poradit, kdo měl taky podobný problém a pustil se do toho sám? Zatím jsem sehnal tenhle zajímavej odkaz http://www.automrazik.cz/News_View.aspx?Articleid=20 , kde nabízejí jakési náhradní díly za zajímavý peníze.
×
×
  • Vytvořit nový...