Luďa Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 1. Věc sou pojistky 2. Věc kabeláž-ale zě by voboje dveře? 3. Mechanika- motorky nebo stahovačky U spolujezdca okno zavřeš přez jeho ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenny1988 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Stalo se, u řidiče to bylo jen tuhé. U spolujezdce se pokazilo to blbé silonové kolečko na které je připojený motorek. Je to na výměnu...akorát to je celé zanýtované takže pokud někdo ví, jak to z toho vytáhnout aniž bych musel odvrtávat nýty, tak sem s radami. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 silonové kolečko? Co přesně se sním stalo? Většinou v tom praskne jezdec a zamotají se lanovody - zpravidla se mění celá stahovačka, tedy včetně toho hliníkového plechu. Nýty se odvrtávají, v nějakém jiném "okenním" tématu, případně vlákně o zatékání dveřmi je to bohatě popsané. Buď to opět přinýtuješ, nebo předěláš na matky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenny1988 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Stalo se přesně to co jste napsal. Musím to vyměnit komplet, no...nevím jaká je cena, radši se po tom zatím nepídím, ale tipuju tak dva tři tácy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenny1988 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Nesnáším ty plastové kurvítka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Když koupíš stahovačku náhradu, která určitě stačí tak cena do 1 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 čínská druhovýroba stojí +/- 800 a je minimálně stejně funkční jako originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Já jsem koupil novou stahovačku bez toho plechu za 400 Kč: https://autodilyparts.cz/code/VAN[spc]WEZEL[vb]7625261?id=111755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valfren Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Dnes se mi take rozbilo okno u spolujezdce , zmackl sem knoflik dolu okno sjelo do pulky s doprovodem skripani a praskani a niz uz nejde , zacne jet samo zase nahoru a to sami i od horni polhy , podarilo se mi ho vytahnout jen kratkym cukanim s knoflikem, nevite kde hledat chybu ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 IMHO už je to kaput a lanka jsou nějak zamotaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.