Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní vložku GREEN, ale ve spojení se sportovním výfukem to dělalo velký rámus a při delších cestách, které jsem začal jezdit to bylo nepříjemné. Teď přemýšlím, zda jít do vložky GREEN, nebo K&N. Když vezmu cenu, GREEN je asi o 500kč levnější. A tak by mě zajímalo, zda je mezi něma nějaký zásadní rozdíl, jaké jsou vaše zkušenosti.

Díky

Proč když jsi stěžuješ, že jsi doposud měl sportovní vložku GREEN a dělala rámus a teď se ptáš, jestli jí máš koupit znovu - ??? to nějak nechápu. Není to náhodou tak, to máš celej kit sání GREEN a chceš koupit jen vložku do origo boxu?

Jinak Na 1.9 TDI jsme původně koupili vložku GREEN asi 1600,- (D&M Autodoplňky - Brno), ale ta 1. co přišla poštou tak naprosto nepasovala a to i přes to ž po stranách měla vymezovací nálitky (i když se odřízli, tak to bylo na ho*no). Reklamace uznána, poslali druhej a to dopadlo úplně stejně. Druhá reklamace taky prošla.

Tak se šlo do podstatně dražších BMC (pro F1 - Ferrari, Le mans - Audi,...) - 2200,- ale ta tam pasovala hned na první pokus a spokojenost veliká.

Jinak v porovnání GREEN a K&N bych volil K&N !!!

Rozdil je naprosto jasnej - GREEn ma jednoduchou filtraci, KN ma vicenasobnou - mozna i to je ten rozdil v cene.

Já mám KN a jsem plně spokojen... -_-

• Autor

špatně jsem to napsal, měl jsem sporotvní filtr a chystám se jít do vložky

Já mám vložku Green a nemůžu si stěžovat...

Motor táhne bez problémů. Výfuk mám ovšem

původní. :)

Hoši nemáte někdo návod pro čištění kn vložky :rolleyes:

Gil: Vzit do sprchy, proprat vodou, nechat ususit a nastrikat olejem. Ja pouzivam WD40.

taky se přidám, vykšeftoval jsem vložku green, tak jsem ji tam prdnul, jinak jsem byl vždycky pro KN

co se týče jizdy tak mi to příde stále stejný-možná že nepatrně líp reaguje na plyn ;)-_-

Gil: Vzit do sprchy, proprat vodou, nechat ususit a nastrikat olejem. Ja pouzivam WD40.

Díky, jdu na to poprvé tak to snad nepo.eru

Na tom neni co zkazit ;) Ale proper ho poradne, je v tom fakt bordelu a mastnoty jak nakakano.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.