xstastnyr Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Mám podobný problém, ale v rychlosti cca. 130km/h a do teď jsem na to nepřišel. Začlo to po výměně přední masky. Ale našel jsem něco na netu k tomu problému, viz. obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Joo tak tohle asi budu řešit taky koukám Můžu se zeptat, kde je k dostátní tato případně i jiná dokumentace k výrobní vadě? K OII jsem nikdy nic nenašel, max k rapidu:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 podobné témy už tu sú http://forum.skodahome.cz/topic/120598-divn%C3%BD-zvuk-kolem-130kmh/?p=1670489 http://forum.skodahome.cz/topic/82972-aerodynamick%C3%BD-hluk-nad-100-kmh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Tak predna maska pretesnena a ten hluk aj tak neprestal robi to pri rychlosti 130 este by som typoval ci to nerobia aj tie vyduchy na chladenie brzd ked to nejako prefukne mam tam original 17 elektrony uz neviem co ine mam pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Tak pricina toho obcastneho hluku pri rychlsti nad 130 kmh zistena spôsobuju to plastove vyduchy na podblatniku ktore sluzia na chladenie brzd uz len prist na to ako to odstranit ked som ich zalepil tak ten hluk sa uz neprejavoval ale zalepene ostat nemozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 tak a nakoniec sa musim na vas obratit znova dufam ze mi niekto z vas aj pomoze ten aerodynamicky hluk neprestal a ako dokaz pridavam link na youtube kde sa mi to podarilo aj nahrat https://www.youtube.com/watch?v=CMGcFNGcAV8&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 ....Vyriešene..... sposobovala to vonkajšia tesniaca guma na dverach ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 (editace) Mám cca 3tydny OII facelit,zatim sem zkoušel zalepit kolem dokola dveře spolujezdce a vypodložit chromovou masku tvrdým papírem...nic nezabralo,můžu poprosit o názory?díky https://youtu.be/evciJWTcJ40 Editováno: 4. Srpen 2017, autor: Frenkyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Nasiel som podobne video skus pozriet. Auto pise, ze to robili pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Stále sem nepřišel na příčinu problému. Jen mám pár nových poznatků, dělá to jen pri teplotách vyšších 19°C a přestane tento pazvuk když otevřu cca na 2cm přední okýnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j5j Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 To mi připomíná že u mě slyším něco podobného, není to tak intenzivní jako u tebe, ale je to také docela otravný zvuk. Vím však že u mě to jsou zpětná zrcátka (na O2 FL II jsou krásně velká oproti předFL) ale při rychlosti okolo 130kmh+ to od zrcátek začně nějak podobně hučet, plus teda mám ofuky a ty trochu hučí, ale stačí přidat rádio... Každopádně u tebe je to o dost hlasitější ... kdysi jsem tu četl příspěvek a bylo k tomu i TPI na jednu značku a jeden konkrétní typ pneumatik které na oktávkách hučely, ale už nevím kde to tu bylo někdo to zkus vyhledat jestli to není tvůj případ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 a to okno jsi oblepoval také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Wittman: dveře sem měl oblepené kolem dokola a dělalo to stejně. J5J: téma sem zkoušel hledat,ale nenašel,mám Dunlop pneu Jinak vzhledem k tomu co sem psal, ohledně teploty by z toho vyplývala nějaká guma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 a reaguje to jen na otevření toho jednoho okna, nebo jakéhokoliv? Pokud toho jednoho, tak to bude něco v těch dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Před hodinou, Frenkyy napsal: J5J: téma sem zkoušel hledat,ale nenašel,mám Dunlop pneu Jediné, o kterém vím, je toto: https://forum.skodahome.cz/topic/122456-geometrie-17/#comment-1721911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 (editace) Wittmann: zkoušel sem to u obou předních,když otevřu na škvírku,tak nic,když cca 2cm, pazvuk přestane Když chci zkusit silikonem vyplnit nějaký prostor pod těsněním, můžu použít klasický na koupelny nebo je na to nějaký speciální? Díky Editováno: 12. Září 2017, autor: Frenkyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schwarzwagen Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Ahoj, řeším podopbný, né-li stejný problém a pořád se jej nemohu zbavit. Při rychlosti 80 km/h a výše se ozývá hvízdání, jakoby profukoval někde vítr. Jde to z přední části vozu. Zkoušel jsem již všechno možné oblepit páskou, ale nepomohlo to. Neví někdo prosím, jak se toho zbavit? Už mi z toho pomalu začíná hrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 A co tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Mj dělá mi to při teplotě nad 10 st, takže momentálně mám klid, na jaře to však budu řešit znovu, pač jak předpokládám problém sám nezmizí, takže sem každou dobrou radou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej2005 Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Ano, je to tak. Šešili jsme to u naších 8 firemních autech ( Ale ne na Oct, ale na SUP III 2018. Kupované různě jinde a je to výrobní problém. Neví co s tím mají dělat. Vyměnili těsnění dveří a je to zbytečné. Problém je u uchycení kapoty, tam to prostě nesedí. Sama Škoda netuší co s tím má dělat. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.