Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám podobný problém, ale v rychlosti cca. 130km/h a do teď jsem na to nepřišel. Začlo to po výměně přední masky.

Ale našel jsem něco na netu k tomu problému, viz. obr.

post-3851-0-73566200-1460954146_thumb.jp

Vloženo

Joo tak tohle asi budu řešit taky koukám :)

Můžu se zeptat, kde je k dostátní tato případně i jiná dokumentace k výrobní vadě? K OII jsem nikdy nic nenašel, max k rapidu:/

Vloženo

Tak predna maska pretesnena a ten hluk aj tak neprestal robi to pri rychlosti 130 este by som typoval ci to nerobia aj tie vyduchy na chladenie brzd ked to nejako prefukne mam tam original 17 elektrony uz neviem co ine mam pozriet

Vloženo

Tak pricina toho obcastneho hluku pri rychlsti nad 130 kmh zistena spôsobuju to plastove vyduchy na podblatniku ktore sluzia na chladenie brzd uz len prist na to ako to odstranit ked som ich zalepil tak ten hluk sa uz neprejavoval ale zalepene ostat nemozu...

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Návštěvník
Vloženo

Nasiel som podobne video skus pozriet.

Auto pise, ze to robili pneu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Stále sem nepřišel na příčinu problému. Jen mám pár nových poznatků, dělá to jen pri teplotách vyšších 19°C a přestane tento pazvuk když otevřu cca na 2cm přední okýnko

Vloženo

To mi připomíná že u mě slyším něco podobného, není to tak intenzivní jako u tebe, ale je to také docela otravný zvuk. Vím však že u mě to jsou zpětná zrcátka (na O2 FL II jsou krásně velká oproti předFL) ale při rychlosti okolo 130kmh+ to od zrcátek začně nějak podobně hučet, plus teda mám ofuky a ty trochu hučí, ale stačí přidat rádio...

Každopádně u tebe je to o dost hlasitější ... kdysi jsem tu četl příspěvek a bylo k tomu i TPI na jednu značku a jeden konkrétní typ pneumatik které na oktávkách hučely, ale už nevím kde to tu bylo někdo to zkus vyhledat jestli to není tvůj případ...

Vloženo

Wittman: dveře sem měl oblepené kolem dokola a dělalo to stejně.

J5J: téma sem zkoušel hledat,ale nenašel,mám Dunlop pneu

Jinak vzhledem k tomu co sem psal, ohledně teploty by z toho vyplývala nějaká guma?

Vloženo (editace)

Wittmann: zkoušel sem to u obou předních,když otevřu na škvírku,tak nic,když cca 2cm, pazvuk přestane

Když chci zkusit silikonem vyplnit nějaký prostor pod těsněním, můžu použít klasický na koupelny nebo je na to nějaký speciální?

Díky

Editováno: , autor: Frenkyy
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, řeším podopbný, né-li stejný problém a pořád se jej nemohu zbavit. Při rychlosti 80 km/h a výše se ozývá hvízdání, jakoby profukoval někde vítr. Jde to z přední části vozu. Zkoušel jsem již všechno možné oblepit páskou, ale nepomohlo to. Neví někdo prosím, jak se toho zbavit? :D Už mi z toho pomalu začíná hrabat.

Vloženo

Mj dělá mi to při teplotě nad 10 st, takže momentálně mám klid, na jaře to však budu řešit znovu, pač jak předpokládám problém sám nezmizí, takže sem každou dobrou radou 

• o 2 roky později...
Vloženo

Ano, je to tak.

Šešili jsme to u naších 8 firemních autech ( Ale ne na Oct, ale na SUP III 2018. Kupované různě jinde a je to výrobní problém. Neví co s tím mají dělat. Vyměnili těsnění dveří a je to zbytečné. Problém je u uchycení kapoty, tam to prostě nesedí. Sama Škoda netuší co s tím má dělat.

Takže asi tak.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...