mira Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 teoreticky nemusi, len aby si plynovy pedal nepretlacil do motora, lebo evidentne k tomu mas sklony ked sa ti to rozlomilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 (editace) splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie Editováno: 23. leden 2010, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí... Myslis si ze ten plynovy doraz tam skodovka vymyslela len tak !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Když to tam není,můžeš poškodit plynovej pedál,tajkže to tam určitě hned namontuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie seš hroznej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Na funkci (rostlináře) to nemá vliv... Ale dal bych to tam, bo E-Gas, to je věc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.