Přejít na obsah

pedál plynu

mira

Doporučené příspěvky

Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí...

post-1266-1264191610_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI :p

cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie ;)

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři

Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí...

;):) Myslis si ze ten plynovy doraz tam skodovka vymyslela len tak !!!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI :p

cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie ;)

seš hroznej!!!! lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...