Publikováno Leden 22, 201015 r Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí...
Leden 22, 201015 r teoreticky nemusi, len aby si plynovy pedal nepretlacil do motora, lebo evidentne k tomu mas sklony ked sa ti to rozlomilo...
Leden 23, 201015 r splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie Upraveno Leden 23, 201015 r od houmr
Leden 23, 201015 r Kluci..pod pedálem plynu je takový šroubek,zarážka..na něm je takový umělohmotný bazmek(zárážka plynu)...musí tam být???jde o to že mě se ta umělohmotná zarážka rozlomila a zůstal jen šroubek...viz foto...já myslím že to tam být nemusí... Myslis si ze ten plynovy doraz tam skodovka vymyslela len tak !!!!!
Únor 1, 201015 r splnil si prvy bod tuningu, mozes viac pridat plyn a tym si si zvysil vykon motora. este dat prec tu skrutku a pojde to ako TDI cartmanko: aj na 1,4 mam dost casto plny plyn v niektorych situaciach, takze u 1,2 to bude este castejsie teda viac ako castejsie seš hroznej!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.