Paulz Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Proč zavřel téma Výkon motoru 1.2 (47kW),člověk co s něj udělal nejvíc flame? Jestli to tady funguje tak,že pokud někdo odporuje osvíceným a jedině správným názorům moderátora Martinoslava a ten pak zavře téma -tak prosím běžte s takovým fórem do pr....!No myslím,že můj druhý příspěvek na tomto fóru bude asi poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jestli tohle myslis vazne, pak to asi nikomu vadit nebude Jestli chces, tak ja to tema znovu otevru a necham ho zavrit jineho admina, kdyz me tak strasne nemas rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jde oto že těhle témat, o jednom a tom samym-htp x mpi je jak srač.k, vzdycky se to zvrhne k debatě uplně o hov.ě!!!a hádání se pronic zanic takže se to zamklo stohoto duvodu, ale jestli vás to baví mlýt si to svoje furt dokola tak prosim, ale k ničemu se tu nikdy takovejmadle debatama nedospělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulz Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 To Martinoslav:přečti si první svoje příspěvky v tématu co jsi zavřel.Pava tam dal tabulku s testu ve SM.Načež ses ozval Ty a začal celé téma zesměšňovat narážkami na podplacenost SM.Skutečně jsi jistý,že naměřené hodnoty nejsou pravdivé? Jinak na slušných fórech se zamykají témata např.s urážkami,ale ještě jsem nikde neviděl aby moderátor sám rozpoutal flame a pak téma sám zavřel. Jinak by bylo dobré někde do záhlaní fóra napsat,že člověk který nebude souhlasit s moderátorem nikomu chybět nebude.Zkrátka web jenom pro loajální,ať se lidi zbytečně neunavují s registrací. To Klaca:téma HTP vers.MPI rozpoutal v tématu kdo?Martinoslav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Paulz: Kdybys byl alespon trosku soudny, tak premyslis hlavou. Od toho totiz je. Pokud neznas me, ani pavu, nemuzes psat, ze jsem rozpoutal flame. Naorvinu ti povidam, ze inteligentni a soudny clovek nebude a nemuze tvrdit to, co tvrdil pava a pak mi jeste vyvracet jasne argumenty a jasna fakta. Ptal jsi se jestli jsem si skutecne jisty, ze ty hodnoty nejsou pravidve? Pak ti odpovidam ano, jsem si naprosto jisty Jelikoz mam pristup k oficialnim mereni vykonu primo od skodovky, tak vim, o cem mluvim. Jiste tolerance jsou prispustne, ale jsou to tolerance v jednotkach rpocent, ne v desitkach procent. Opravdu by to chtelo se obcas zamyslet. Co se tyce flamu ve zminenem tematu, pak nesouhlasim. Precti si celou tu diskusi znovu a selskym rozumem musis dojit k tomu, ze jedine, co jsem ja v diskusi hodil na sko, byly argumenty, proti kterym nikdo, upozornuji NIKOD, ani pava, nemel protiargumenty. Nebo snad ano?? Misto protiargumentu me pava akorat urazel. Po zbytek diskuse uz prispivali jen lide s nesmyslnymi prispevky a tomu se rika flame, proto jsem to zamkl. Pokud by tam prispivali lide, kteri by meli co rict k tematu, myslis, ze by byl duvod to zamykat?? A temat ohledne HTP vs. MPi je tolik, ze kdyz zamknu tohle, nejpozdeji zitra tady bude nove - a vlastne uz je... A navic, nepripada ti tohle jako flame?? Zkus byt trosku objektivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulz Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 To Marinoslav:co se týče argumentů,pouze jsi napsal,že máš přístup k serióznímu měření,a zmínil jsi se o nějakém testu na letišti MPI vers.HTP.Vyvracet takové argumenty samozřejmě nejde a začátek flamu MPI-HTP byl na světě... Podle mého osobního měření byli pravdivé minimálně hodnoty pružného zrychlení,to se dá změřit naprosto jednoduše,průměr několika měření s obou směrů.Co se týče měření výkonu,ob několik čísel zpět bylo ve SM testováno několik aut např.Punto Grande a všude byl výkon vyšší o více než 10% snad mimo Getze 1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 A uz tady jede flame znovu... Nezlob se, ale nebudu se ho ucastnit Bylo by to uplne to same, co s pavou Ohledne tech faktu, staci se podivat take o par prispevku dale, kde jsem jasne napsal, ze jen hlavou motoru 18kW neudelas. Podle pavy ano a v jinem tematu pritom psal, ze u MPi hlavou, vackou, sanim, chipem a vyfukovym potrubim 19kW neudelas. A hle, najednou to u HTP jde pouze hlavou. Jak je to mozne?? Tim koncim, zamykat to nebudu, aby sis nemyslel, ze trpim SAA. At to zamkne jiny admin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Paulz: Kdybys byl alespon trosku soudny, tak premyslis hlavou. Od toho totiz je. Pokud neznas me, ani pavu, nemuzes psat, ze jsem rozpoutal flame. Naorvinu ti povidam, ze inteligentni a soudny clovek nebude a nemuze tvrdit to, co tvrdil pava a pak mi jeste vyvracet jasne argumenty a jasna fakta. Ptal jsi se jestli jsem si skutecne jisty, ze ty hodnoty nejsou pravidve? Pak ti odpovidam ano, jsem si naprosto jisty Jelikoz mam pristup k oficialnim mereni vykonu primo od skodovky, tak vim, o cem mluvim. Jiste tolerance jsou prispustne, ale jsou to tolerance v jednotkach rpocent, ne v desitkach procent. Opravdu by to chtelo se obcas zamyslet. Co se tyce flamu ve zminenem tematu, pak nesouhlasim. Precti si celou tu diskusi znovu a selskym rozumem musis dojit k tomu, ze jedine, co jsem ja v diskusi hodil na sko, byly argumenty, proti kterym nikdo, upozornuji NIKOD, ani pava, nemel protiargumenty. Nebo snad ano?? Misto protiargumentu me pava akorat urazel. Po zbytek diskuse uz prispivali jen lide s nesmyslnymi prispevky a tomu se rika flame, proto jsem to zamkl. Pokud by tam prispivali lide, kteri by meli co rict k tematu, myslis, ze by byl duvod to zamykat?? A temat ohledne HTP vs. MPi je tolik, ze kdyz zamknu tohle, nejpozdeji zitra tady bude nove - a vlastne uz je... A navic, nepripada ti tohle jako flame?? Zkus byt trosku objektivni... Já jsem nikoho neurážel. Urážky padaly jen od tebe. Jinak nevím, jak se ti to podařilo, nebo proč to tak je, ale někteří se tady doslova a do písmene bojí sem něco napsat. Aspoň to tak cítím. Z pár lidma jsem si vyměnil nějaké názory přes ICQ a SZ, zvláštní že? S tím zamknutím ani já nesouhlasím, prostě se ti to nehodí do krámu, tak to zamkneme a jednou provždy vyřešíme. Ale proč, jednou je to diskuzní forum, tak ať lidé diskutují, pokud tam nepadají sprosté, hanlivé výrazy, je to myslím v pořádku. Nic takového se nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Martinoslav proste zamyka temata, v kterych se mu nelibi nazory. Podobny priklad bylo tema o vedomem kseftovani s kradenymi dily tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulz Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 To Martinoslav:já osobně nevím proč by měla mít fabie 1.2 6v zrovna 40kw,v testech bylo naměřeno taky o dost víc.Jaká je přesnost měření je otázka o tom by se dalo diskutovat. Jinak teď ve SM např.u Swifta 1.3 naměřili skoro o 10% víc/74kw/přitom u motoru který má podstatně vyšší litrový výkon než Fabie HTP je to podstatně méně pravděpodobné. A že by na Jarově zas neuměli vůbec měřit výkon to snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Přidám se taky že Martinoslav uzavíra témata kde mu hoří půda pod nohama. Možnost zamknutí témat mu byla odebrána protože kdyby zbytečně nerejpal tak ten příspěvek je vcelku v normě. MARTINOSLAVE DĚKUJEME ODEJDĚTE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ze tech temat zamykam denne 50 panove, co?? A jak vy vubec vite, ktera temata zamykam ja a ktera ostatni admini?? Vzdyt o tom nemuzete mit ani sajnu... Nezlobte se, ale tohle mi prijde opravdu usmevne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 A vsimli jste si jak dlouho to tema bylo otevrene?? Zamknul jsem ho az pote, co se ozvali dalsi, kterym pripadlo, ze jde o tema beze smyslu. Ale vite co panove?? Dosahli jste sveho Timto oficialne oznamuji, ze uz NIKDY nebudu prispivat do zadneho tematu, ktere se tyka motoru HTP. Nikdy jsem nebyl xenofobni, ale ted docela zacinam byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Martinoslav proste zamyka temata, v kterych se mu nelibi nazory. Podobny priklad bylo tema o vedomem kseftovani s kradenymi dily tady na foru. A jsi si tak jisty, ze ta temata zmykam ja?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tady mate, panove, seznam vsech,kteri mohou provadet zmeny temat. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Stats&CODE=leaders Dal uz se k tomu nebudu vyjadrovat, opodstatnene pripominky beru, ale to, ze po bitve je kazdy general, s tim na me nechodte Myslim si o tom sve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Padesát určitě né ale několik už určitě a taková moc v rukou takového člověka je hrůza a vcelku jsem nasrán že to zamykáš protože to jsou jediné příspěvky co se dají číst .Píšeš jak jsi vždycky nad věcí ale člověk nad věcí si příspěvek přečte a pomyslí si svoje a nereaguje na všechno jak trotl a když to tebe přestane bavit tak to zamkneš fakt ubohé,raději když bude nápis 1,2 HTP tak tam nelez a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Milan: Nezlob se na me, ale na foru jsou lidi, od kterych si pouceni vezmu. Ty mezi ne nepatris. Ale neboj, HTP uz prenecham jen komunite stastnych majitelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Nápodobně protože od tvojí hádky na oktavia forU tě sleduji a jsi fakt velký trouba co do vínku toho moc nepobral a pořád má připomínky a věčne nejlepší názory. Nezapoměn to ZAMKNOUT A SMAZAT .Bud zdráv a vesel a už mě neser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja myslim, ze timhle prispevkem jsi se akorat podepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Martinoslav proste zamyka temata, v kterych se mu nelibi nazory. Podobny priklad bylo tema o vedomem kseftovani s kradenymi dily tady na foru. A jsi si tak jisty, ze ta temata zmykam ja?? Jsem si takrka jist: Myslim si, ze vse recene dulezite uz tady zaznelo. Timto diskusi oficialne uzaviram. Mazat ji nebudu. Spousta z nas, vcetne me, dostala predvolani. Ted uz je jen na nas jak se s tim vyporadame. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2639 "Kradene veci 1" jsem uz nenasel, ale rekl bych ze to taky bylo zamceno (nebo dokonce smazano?). ...z pro me nepochopitelnych duvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Pro tebe mozna nepochopitelne, ale kdyz bych to nezamkl ja, udelal by to brzy nekdo jiny. Budu velmi rad, panove, kdyz se role moderatora take nekdo ujmete, hazet spinu totiz umi kazdej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Porad nechapu proc bylo to tema zamceno. ...me z toho plyne, ze zamceni tematu se hodilo jen lidem kteri v tom kseftovani sami jeli, nikomu jinemu. Nebo proc se o zlodejnach nesmi mluvit? Jinak nic proti tobe ani proti moderovani, ale zamykat nepohodlna tema,..to se mi nelibi. Moderovat se maji spamy, duplicitni temata, temata ve spatne sekci, vulgarity, ...atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak to Martinoslave zkus zase odemknout, nebo se tu povede několikastránková bouřlivá diskuze na téma zamčení tématu Já jinak souhlasím se zamčením, bo diskuze byla o trusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ale co je nepohodlne tema?? Myslis si, ze kdyz v tematu o kradenych vecech vsichni zacali pomlouvat vsechny, a vsichni si tam zacali cistit ruce jak oni jsou cisty a vsichni ostatni jsou ti spinavi, myslis si, ze je to nepohodlne tema?? Me to prislo maximalne ubohy.. Vsech 10 lidi, kteri v tom kseftovani jeli, jsou uz dnes potrestani, to mi ver... NiceOne: Jak jsem psal, budu moc rad, kdyz si zkusis moderovani temat. Kdyz te 10 lidi pozada o zamceni,zamknes to, protoze sam vidis, ze tema nikam nevede. A ze tech temat o HTP je tady vic nez dost... Zamykam je snad naschval? Pripada ti to tak?? Me teda ne. Je pravda, ze s pavou to bylo dost vyhroceny, ale stojim si za tim, co jsem v tom tematu rekl a napsal. Kazdy inteligentni a soudny clovek si na to udela nazor sam a nebude hazet spinu na okoli. Je zajimave, ze se seslo par majitelu HTP, kterym nevonim, ale sam by mi to nikdo z vas nerekl. Jen kdyz zacal jeden, ostatni se pridaj. Pardon ze mi to prijde ubohe. Vazne ubohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Já jinak souhlasím se zamčením, bo diskuze byla o trusu. A co ti na tom vadilo. Diskutovalo se v 1 tematu. Vedel jsi ze je o nicem, tak jsi je nemusel cist. Nijak te to neobtezovalo. Tedka je zde kvuli tomu zamceni dalsi tema "o nicem", ktere se uz to sekce "Motor" nehodi vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.