Wittmann Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 že je to úplná blbost. Najdi si jiný servis a do tamtoho už nechoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgebiker Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Ahoj, mám jeden kuriózní problém. Pri zamknutí klíčkem se mi auto rychle zamkne, ihned zpět odemkne a navíc stáhnou všechna okna. Okna někdy sjedou i při prudkém zavření ridicovych dveri. Může to být spojeno s alarmem, případně najdu něco na diagnostice? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Na diagnostice nic nebude. Nejjednodušší je vyměnit zámek. Ještě předtím ale zkontroluj svazky co vedou do dveří jestli nejsou porušený a taky konektory jestli nejsou zoxidovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagg02 Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Ahoj Lidi mam O2 pred FL 2005 1.6 75kw a zniceho nic mi prestal fungovat central u ridicovych dveri. Kdyz zavru centralem tak se obcas dvere ridice zavrou obcas ne a to same s odemcenim . Dam otevrit a dvere ridice se neotevrou a sviti tlacitko centralniho zamykani. Ostatni dvere funguji normalne. Nevim jestli to je zamek nebo tam je nejaky mikrospinac ci motorek dveri zamku. Muze mi nekdo poradit? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fildemek Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Zdravim, prosim nevím si rady ale dnes jsem si u me O2 před fl... zabouchl klicky v autě stím, že druhý klic mam ale asi ho nemám nakodovany protože baterku sem několikrát měnil ale zadne z těch 3 tlačítek nereaguje... A bohužel když chci otevřít dveře manuálně tak se mi klíč protaci (vnitrek zamku je od jisté doby po manualnim odemykanim předchozího majitele vykloktany). Tuším že u O1 stacilo odpojit baterku a po zapojení se odemklo celé auto ale u dvojkove si ani nevim rady jak se dostat bez škod pod kapotu abych zkusil odpojit baterku. Děkuju moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 když otevřu tlačítkem pro otevření kufru, tak se většinou otevře, takže nejde zvednout a je furt zamčenej, ale o kousek se to zvedne, jako by to vyjede a pak zas zajede níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehacekP Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Ahoj všichni, mam problem s automatickým zamykanim auta na Octavií 2 po face… Po odemknuti auta se hned zase zamkne ( i několikrát po sobě), někdy to udela třeba až po chvíli , někdy zase vůbec… nevíte kde by mohl být problém ? Kabeláž ve dveřích nebo něco jiného ? Díky za odpovědi , pokud je tady takové tema , tak se omlouvám , ale nenašel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 diagnostika hlásí nějaké závady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1111 Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Dobrý deň, rád by som sa s Vami podelil o môj pretrvávajúci problém. NÁHRADNÁ VLOŽKA ZÁMKU Som vlastníkom O II, 1.9 TDI 77kw 2005. Aktuálne zháňam náhradný diel Vložku zámku spolu s kľúčom, no čo som všetko dopátral na internete + v kamenných autodieloch, tak sa predáva vložka s kódom 28-0492, ktorá je podľa popisu určená pre autá VW Passat, Golf a podobne. Informoval som sa z viacerých zdrojov, kde jeden mechanik mi povedal, že to meniť do mojej Octavie môžem, inde mi povedali, že to pasovať nebude. Existuje aj vložka s kódom 65SKV534, ktorá by mala byt určená priamo na O II, no túto vložku neviem v žiadnom e-shope ani kamennej predajni zohnať. Tak by ma teda zaujímal Váš názor, či by vložka určená na VW pasovala do mojej O II a či to vyrieši môj problém so zamknutím vozidla? CENTRÁLNE (NE)ZAMYKANIE Okrem toho, že mi teda nezamyká auto manuálne, mi nefunguje ani centrálne zamykanie vo vnútri vozidla ani na diaľku, kde vo vnútri počujem ako mi po chvíli “cuká” pri stlačení otvárania medzi sedadlami, no cuplík na zamknutie nereaguje. Z vonku sa auto na diaľku zamknúť nedá, i keď kľúčik mi bliká, no auto nereaguje a ani návody ohľadom sunchronizácie mi nepomáhajú, keďže v nich treba vložiť kľúč do manuálnej vložky zámku, ktorú, ako som hore spomínal, mám tiež pokazenú nejaké nápady ohľadom opravy taktiež tohto problému? Za každú radu budem vďačný a prajem pekný deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondris3 Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července Ahoj chlapi mám dotaz mám octavia 1 a na vložce zámku mi prasklo to čůro co odemyka dveře tak sem to vyměnil dal zpátky ale teď mi jdou klíčem otevřít jen dvere u řidiče a ostatní nic nevíte kde je chyba ? Jinak centrál odemkne i zamkne všechny dveře díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července Když máš Octavia 1, tak se neptej v sekic Octavia 2. K čemu je fórum rozdělené podle modelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.