Romejn Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ahoj kluci.Mám supa 2,5 120Kw s čidlem stěraču a mě se ted poslední dobe samo od sebe sepnou stěrače,přitom na nic nešahám a mám páčku v poloze 0.Je to čimdál tím víc a víc ,poradte co stím dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ahoj, a když se ti spustí tak doběhnou nebo se zastavují? Zkusil bych odpojit od páčky vedení ke stěračům - 8mi pólová svorkovnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Jdou normálně třeba dvakrát za sebou,připadámě to jako by byl zaplej senzor steraču,ale vono jak kdy dnes ráno jsem jel z garáže k baráku a to mi udělalo 3krát,pak odpoledne vubec,to je divny,no uvidíme.Možná je to blbost ale když jsem otočil volantem plnej levej tak se to spustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Já bych vyměnil páčku na stěrače, seženeš jí třeba na aukru kolem 300,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Jj asi páčka, taky bych to tak tipnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 No jestli máš dešťový senzor tak to dělá on dej páčku do O a pokud to bude dělat i potom tak pak to dej na vag. Mám OII s dešťákem a taky občas spustěj z ničeho nic dám na 0 a je klid Jinak zkusit základní nastavení dešťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Vždyť píše, že má páčku na "0" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Sorry přehlídnul jsem. Tak napíchnout na vag ,ten snad něco napoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Jo jo napíchnu to na VAG a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 S vagem toho moc nezjistíš. Teda alespoň co se týká stěračů, páčky, cyklovače. To se zdiagnostikovat nedá. No jestli máš dešťový senzor tak to dělá on dej páčku do O a pokud to bude dělat i potom tak pak to dej na vag. Mám OII s dešťákem a taky občas spustěj z ničeho nic dám na 0 a je klid Jinak zkusit základní nastavení dešťáku. Pokud by to dělal dešťák, tak ten se vypne po vypnutí zapalování ikdyž páčka zśtane v poloze " o jedno nahoru". Pak je pro jeho znovuzapnutí přejet páčkou tam a zpět. Navíc psal, že má páčku v 0 takže připadá v úvahu ta páčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dnes přídu do auta zapnu zapalování a hned okamžitě stěrače šup sem šup tam,podotíkám že páčka je pořád v poloze 0.Dá se ta páčká demontovat bestoho abych musel sundat volant?Já ji asi koupím novou potvoru jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 To se bohužel nedá, musí se sundat ty plasty kolem a 2 šroubky jsou právě z čela pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 no jo,tak jak se oteplí tak se na to vrhnu,nic jiného mě nezbude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.