homy Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Čauec, tohle téma jsem tu již viděl, ale už je fuč scháním nové textilní autokoberečky a nemohu furt ty pravé najít. Chci je na origo úchyty, v tmavé barvě, žádný alu plechy či podobný zvrhlosti Škoda nabízí origo - čtyřdílná sada netkaných koberců ze 100% polypropylenu - 507,- Kč - čtyřdílná sada netkaných koberců ze 100% polyamidu - 1194,- Kč díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 na autodoplnky.cz jsem nalezl TEXTILNÍ KOBERCE píšou že jsou s fixací, ale to předpokládám není na origo úchyty nebo ano? Další koberečky jsem našel na webu ZPV, chci je používat celeročně, jinak bych volil asi TYHLE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 taky by me zajimalo, jaky tam mam ja podle ty nabidky ze Skodovky taky se chystam na novy koberecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 K Oktě jsem dostal sadu origo textilních koberečků a na zimu jsem si přikoupil zase origo, ale gumové. S neorigo mám špatnou zkušenost, ať už kvůli materiálu, ze kterýho jsou a nebo po podlaze jezdí a bordel je pak všude, jen ne na koberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 mma jen origo gumový, původně tam byly textilní ale ty sem vyhodil jak nemaj ani trochu rantl kolem dokola neskutečně mě sr...o jak je pořád bordel kolem nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Tak nakonec objednáno na auto-samolepky.cz a objednal jsem toto: 1 x Škoda Octavia I od 1996 - gumové autokoberce (kpps004) = 471Kč vč. DPH 1 x Škoda Octavia r.v. 2000-2004 - textilní autokoberce (4303) = 668Kč vč. DPH jak gumové tak textilní mají úchyty. Uvidíme jak budou vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 já mám koberce tuningovy od www.autofam.cz šité na míru textilní za doplatek ti tam udělaj origo úchyty atd. foto mám toď 100% jsou v poho používám je teda jenom na léto, na zimu gumáky. akorát teda ten plech je tam dodělávanej jinak tě tam daj další vrstvu toho textilu 4ks=800,- + doplatek 40-100kč za nášivky loga automobilky nápis flockovaný OCTAVIA je v ceně. odkaz:http://www.autofam.cz/product.php?id=5183 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Já mám na léto ty samý, akorát s modrým obšitím a vypadají fakt hezky... Dají se koupit na Aukru jako přesné autokoberce... Stály kolem osmi stovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Neklouže Ti ten plech na mokru? Editováno: 8. Únor 2010, autor: homy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikrutace Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Ahoj. Nechci dělat reklamu, ale u http://bmmoto.cz/ jsem sehnal za slušnou cenu gumové a pasujou jak orig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avatar626 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 ja som objednaval autokoberce origo z www.autobyznis.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tyhle tuningové jsou naprd, zachvilku se prošlápnou, když koberce tak jedině přesné tyhle http://www.zpv.cz/obchod/shop/detail.php?UID=b1d0039395c7b95f5e3ff265618bf28c&idKoberec=22 . Stáli sice litr, ale najezdil jsem snima už hrozně km, mám je dva roky, nechal jsem je tam i přes zimu a po vyčištění jsou furt jako nové. Navíc k tomu je i uchycení ke koberci takže nekloužou a sedí. Zkoušel jsem i ty levné, ale zachvilku byli zničené, a navíc se furt shrnovali, takže sice dáte litr, ale vydrží takže se to vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Jaké to má uchycení,to je jako suchý zip nebo co?Tamty zase měly nějaké díry,já tam žádné úchyty nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Já už mám víc jak rok tyto a zatím drží nekroutí se, nikam nejezdí po podlaze, prostě vyhovující. http://aukro.cz/item971918007_nove_koberecky_auto_koberce_octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 vypadaji zajimave... maji fixaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Vysvětlí mi někdo o jakou fixaci se jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 fixACE JE TŘEBA KOLÍČKY nebo hrubej spodní povrch proti prokluzu koberečku po podlaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 V čem se liší koberečky z polyamidu oproti polypropylenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 to nevim jen ty dražší maji uchycení i pro kobereček spolujezdce a ty zadní na kolíčky levnjší maji jen řidiče. Já osobně mam ale originál gumový ty textilní mi nevyhovujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Takže když tam já žádné úchyty nemám tak je mi to k ničemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 úchyty jsou zabalený k novým kobercům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Úchyty jsou přibalené ty našroubuješ do koberce a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Se ZPV z Rožnova p./R. mám teď do kufru OI, spodek guma, vrch textílie, vypadá bytelně a vcelku líbivě. Co se týče vnitřku auta, tam mám z Gumáren Zubří, a asi jsem je vzal naposledy, sice píšou, že je dodávají jako originál díl pro Škodu, ale příště budu brát zase v ZPV. Z Gumárem mám během 2 let prošoupaný kobereček u řidiče. Pravda, že drží dobře a to i bez úchytů, ale kvalita materiálu troška pokulhává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Zdarec, neví někdo kde sehnat béžové koberečky Laurin a Klement origo nebo neorigo? nikde to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Zdravim, sice už je to tu 2 roky tuhý, ale nechci zakládat nové téma. Nemáte někdo RS koberečky ? Já si před rokem koupil origo normální, textilní s šedým nápisem OCTAVIA na straně u dveří, ale ani né za půl roku se mi prošoupala pod pedálama díra. Zajímalo by mě, jestli ty RS sou z lepšího materiálu, pač sou skoro 2x tak dražší. Jestli chtěj dvojnásobek jen za to logo a ten materiál je stejně nekvalitní, tak jim na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.