Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdárek chlapi.

Mám dotazík ohledně klima v O1. Když jí zapnu, slyším jakési (dalo by se říct SUCHÉ) chrčení. Předpokládám, že mám vyprchanou kapalinu a klimošku je třeba opět "natlakovat". Ale známej mi říkal, že je to prej děravý a utíká to. A to je právě to, na co se chci zeptat. Není třeba v systému klimošky nějaká součást, která ráda odchází? Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo je normální, že klimča po doplnění vydrží tak rok?

Díky za názory! -_-

Zdar,

mám přesně ten samý problém,kontrolovaly mi ji včera v servisu a na nic nepřišli.Prý se má doplňovat (vyměnit náplň) po dvou letech.Dneska jedu na doplnění,tak jsem zvědav na výsledek...

• Autor

Tak až to budeš mít doplněný, tak napiš výsledek.

A to je tvoje první doplnění?

Zdar,

to bylo moje první plnění,výsledek je perfektní,klima se ztišila o 80% , žádné pazvuky atp.Po 15 min běhu naměřil servisman - 2 °C na výdechu v autě ,okolní teplota byla 14,6 °C.Ten borec co to plnil mi říkal ,že Octavie mají dost výkoné klimy.

Cena za plnění 750 Kč...

Kde jsi byl na tom plnění? Je to dost super cena, protože jestli ti v ní chrčelo, měl jsi jí hodně prázdnou.

Je to kousek od Českých Budějovic,ta cena je spíš ze známosti...Normálně bere 1350 Kč...

Já byl taky na doplnění klimy teď. Měl jsem naprosto stejné symptomy. Doplnění za 1100Kč. Výsledek super

• Autor

Chlapi a taky vám to celkem nahlas chrčelo? To je asi normální, když je tam málo kapaliny, že? A ještě dotaz... Bude klimča fungovat po doplnění v každém stavu? Myslím když je třeba úplně prázdná? To by asi nemělo mít vliv, ne?

Zdar,

pokud je úplně prázdná tak bude nejspíš někde problém...někde ti to bude utíkat...

Já jsem klimu plnil poprvé a myslím si ,že první majitel ji též neplnil ,přesto jsem tam tlak měl,ovšem jen plyn.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.