Publikováno Květen 3, 200619 r Nazdárek chlapi. Mám dotazík ohledně klima v O1. Když jí zapnu, slyším jakési (dalo by se říct SUCHÉ) chrčení. Předpokládám, že mám vyprchanou kapalinu a klimošku je třeba opět "natlakovat". Ale známej mi říkal, že je to prej děravý a utíká to. A to je právě to, na co se chci zeptat. Není třeba v systému klimošky nějaká součást, která ráda odchází? Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo je normální, že klimča po doplnění vydrží tak rok? Díky za názory!
Květen 4, 200619 r Zdar, mám přesně ten samý problém,kontrolovaly mi ji včera v servisu a na nic nepřišli.Prý se má doplňovat (vyměnit náplň) po dvou letech.Dneska jedu na doplnění,tak jsem zvědav na výsledek...
Květen 4, 200619 r Autor Tak až to budeš mít doplněný, tak napiš výsledek. A to je tvoje první doplnění?
Květen 8, 200619 r Zdar, to bylo moje první plnění,výsledek je perfektní,klima se ztišila o 80% , žádné pazvuky atp.Po 15 min běhu naměřil servisman - 2 °C na výdechu v autě ,okolní teplota byla 14,6 °C.Ten borec co to plnil mi říkal ,že Octavie mají dost výkoné klimy. Cena za plnění 750 Kč...
Květen 8, 200619 r Kde jsi byl na tom plnění? Je to dost super cena, protože jestli ti v ní chrčelo, měl jsi jí hodně prázdnou.
Květen 8, 200619 r Je to kousek od Českých Budějovic,ta cena je spíš ze známosti...Normálně bere 1350 Kč...
Květen 9, 200619 r Já byl taky na doplnění klimy teď. Měl jsem naprosto stejné symptomy. Doplnění za 1100Kč. Výsledek super
Květen 10, 200619 r Autor Chlapi a taky vám to celkem nahlas chrčelo? To je asi normální, když je tam málo kapaliny, že? A ještě dotaz... Bude klimča fungovat po doplnění v každém stavu? Myslím když je třeba úplně prázdná? To by asi nemělo mít vliv, ne?
Květen 15, 200619 r Zdar, pokud je úplně prázdná tak bude nejspíš někde problém...někde ti to bude utíkat... Já jsem klimu plnil poprvé a myslím si ,že první majitel ji též neplnil ,přesto jsem tam tlak měl,ovšem jen plyn.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.