Dibla Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Tady jsou levnejsi. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/elektrosoucasti/cidla-snimace/8705-parkovaci-senzor-superb-i-2002-2008.html ale z me osobni zkusenosti parkasistent ze superba ven a nahradit necim jinym. Uz jsem vymenil 6 cidel z 8 a porad problemy.... a neni to temahle replikama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 A dá se na stávající systém napojit "Sencor" čidla? Jestli je to v principu stejný nebo ne. Ví někdo? Nebo komplet nahradit. Mě funguje 1 čidlo ze 4 a utrácet 3.000,- s nejistým výsledkem se mi fakt nechce. Není mi líto peněz, ale toho, že to nebude fungovat, jak by mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Co jsem se docet tak ne. A nefunguje to ani s jinejma koncernovejma originalama. Jedine nejlevnejsi reseni cela sestava sencor za 250kc... neuveritelna ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 No tak to bych nad tím ani nepřemýšlel a zrovna vyměnil komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janza Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Má někdo vyzkoušené, jestli ty čidla Sencor případně jiné pasují do originálního nárazníku prosím ? Instalaci bych zvládnul, když nebudu muset převrtat nárazník..... Díky. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Pokud ne, když tak se dělají i redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Tak se také potkám s nefunkčnosti park.senzoru. Je ale zajímavé že na diagnostice se závada neukáže i když při zařazení zpátečky zazní dlouhé připnutí. Přední nefungují také. Jen tlačítko na vypnutí předních čidel oranžově problikava. Může být závada ještě jinde než v čídlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 To je divné. Pokud máš dignostiku VAG podívej se v ní, kolik každé čidlo ukazuje. Podle toho to lze poznat také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Já ji nemám a nevím co používají ale měl jsem to v servisu a tam mi řekli že jim to nic neukázal. Je možné že používají nějakou všeobecnou diagnostiku která není tak přesná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 (editace) Tak jsem si tu diagnostiku koupil sám :-D a závada je že obě zadní čidla na pravé straně vzadu jsou asi K.O.Ted by mě zajímalo ,protože jsem našel čidel senzorů víc, jestli stačí jen kde je napsáno že jsou zadní a přední nebo je do každého místa specifické.Protože jsem našel pravé přední vnější,zadní pravé vnitřní.To mě trochu mate. Editováno: 22. Září 2018, autor: Farock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 (editace) Treba to hodit na vag, ist na jednotku 76 tusim a zvolit blok meranych hodnot... budu tam 4 okienka a v zavislosti od vzdialenosti prekazky budu ukazovat v centimetroch, ja na to pouzivam kuzel dopravny a vzdy jedno dava nezmyselne hodnoty, ak mas dlhy kabel alebo lepsie nejaky bezdrotovy tak si daj notas k sebe a behaj pri senzoroch, podla okienok su aj rozdelene a ak funguju musia ukazovat pekne plynule. A senzory tam mas presne tieto vid foto: 3U0919275B Editováno: 28. Září 2018, autor: JS65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 No senzory tam budou podle mne ještě originál a ldyž přestali jít nikdo se s nimi nezabýval aby je vyměnil.Ted bych spíš potřeboval vědět jestli jsou vsechna cidla stejná nebo jedno kam se dají nebo do boku a do středu jsou jiná.Vím že je pravé boční a pravé střední K.O co hlásí vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 (editace) Zdravím, občas se mi (hlavně za mrazu) nespustí po zařazení zpátečky originál zadní senzory. Nevíte v čem může být problém? Editováno: 8. Prosinec 2018, autor: Owneil chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepoň Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli toto jsou ty správné :) https://www.sencor.cz/parkovaci-senzory/sca-park100 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Zdravim,u manzelky Fabie 2 vubec nefunguje zadni park.asistent.Pri zarazeni se nezobrazi na radiu auto a ani nejde zvukova signalizace. Podotykam ze auto jsme koupili z bazaru a nevim jestli to nekdy chodilo.Nevite nekdo jaka by to mohla byt zavada?Radio je Swing takze by to melo umet a senzory jsou origo z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Bez diagnostiky je to věštění z křišťálové koule. Když si to kupoval, tak si to nenapíchnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 (editace) Chci se zeptat když diagnostika řekne že je špatný vnitřní pravý. Ale ve skutečnosti jsem vyměnil vnitřní levý je to ok. Má někdo vysvětlení? Editováno: 17. Červenec 2021, autor: Danofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Tak doufám, že tu ještě chytnu nějakého pamětníka Vím, že je tohle vlákno má v názvu, že je o zadních senzorech, ale diskuze je tu dost obecná 👼 Jednotka 3U0919283B s předními senzory "zapomněla", že nějaké přední senzory má, a že by se podle toho měla i chovat. Zadní fungují normálně. z toho usuzuju, že není vadné nějaké čidlo, protože to by mělo vyřadit pomoc při parkování úplně. V měřených hodnotách v první skupině, kde podle popisku by měly být zobrazeny hodnoty pro zadní senzory, je Not installed a N/A, v druhé skupině jsou zobrazeny hodnoty zadních senzorů (i když dignostika říká, že by tu měly být přední). Ale jsou to jen popisky a někdo to mohl při vytváření toho konfiguračního souboru zaměnit... (výsledná hodnota ve 3. skupině už má popisek správně). Nicméně tlačítko se nerozsvítí oranžově a přední repráček mlčí, když se zařadí zpátečka. Ani nejde vynutit zapnutí stiskem tlačítka. Při testu akčních členů přední repráček je stále bez zvuku a tlačítko také nezmění barvu. Navíc kanál 3 v přizpůsobení - pro nastavení hlasitosti předního repráčku - je nedostupný. V paměti závad je čisto. A žádná chyba se tam neobjeví ani když se odpojí kabeláž v předním nárazníku. Což už je dost divné. Mimochodem, na pinu 2 ve svorkovnici pro přední nárazník stále naměřím 12V 🤔. Je toto také jedna ze skvělých vlastností parkováku od MetaSystem, že si usmyslí, že už nebude 3U0919283B, ale 3U0919283A? Ale i tak, není tu někdo s diagnostikou a tím správným autem s předními senzory, že by mi poslal screen z diagnostiky, jak tam vypadá funkční jednotka? Případně východní, severní či střední čechy dojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.