Igor Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dnes som dolieval vodu pre ostrekovače, a samozrejme nešikovné ruky, chrstol som aj kúsok vedľa (poučenie do budúcna, netelefonovať a súčasne nenalievať do ostrekovača vodu z 5L nádoby). Pri tejto príležitosti som si všimol, že "soudruzi z NDR" asi znova urobili niekde chybu - presne vedľa hrdla nádrže prechádza káblový zväzok, ktorý je v plastovej trubke. Táto trubka má však otvorený koniec a pri napĺňaní ostrekovacej nádoby sa ľahko môže stať, že sa aj do trubky dostane voda, ktorá keď nemá ako vytiecť, môže začať robiť zle, ako v prípade hnijúceho káblového zväzku kúsok nižšie. Schválne, pozrite, či aj vy to máte takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 njn,nateče,vyteče?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 No, nemá kade vytiecť, to som už skúmal. Tá trubka sa krúti a stáča smerom hore, takže to tam bude pekne žblnkať. Zajtra to narežem v dolnej úvrati a nechám vytiecť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 jj,to uděláš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Neni to skoda?, Vody neni nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Igor: Je to tak, tiez som tam raz pri nalievani odlial trochu kvapaliny. Potom som si uz daval bacha. Ale pre istotu asi tiez urobim tu kozmeticku upravu aby pripadna kvapalina odtial mohla odtekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 kluci az to budete kosmeticky upravovat, nezapomente na zname heslo: dvakrat mer jednou rez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 dnes alebo cez vikend to pozriem, a pondelok ked pridem na net tak napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Taky se mi to stalo-řešení je jednoduchý. U nás v čechách se prodává mléko v Pet lahvích 1L. Hrdlo této lahve naprosto přesně sedí do hrdla nádobky ostřikovačů. Takže stačí láhev v půlce fiknout, pak se nasadí hrdlem do nádobky aniž by se musela držet, doleje se voda, bez nebezpečí vybrindání do svazku. Patent na tento vynález vlastním já osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Taky se mi to stalo-řešení je jednoduchý. U nás v čechách se prodává mléko v Pet lahvích 1L. Hrdlo této lahve naprosto přesně sedí do hrdla nádobky ostřikovačů. Takže stačí láhev v půlce fiknout, pak se nasadí hrdlem do nádobky aniž by se musela držet, doleje se voda, bez nebezpečí vybrindání do svazku. Patent na tento vynález vlastním já osobně Clovece, normalne som kedysi uvazoval kupit nejaky lievik, ale ten by nebol az tak vysoko aby zase neprislo k preliatiu kvapaliny. Pouzit odrezanu PET flasu je v skutku genialny napad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Hmm použiť pet fľašu, to ma tiež nenapadlo. Zajtra to odskúšam, už len zo zvedavosti : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Patent na tento vynález vlastním já osobně Tak to se budeme soudit ve Štrasburku, protože já mám uřízlou 2l láhev coly v jedné třetině a mám na to patent já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 no ja mam na to urizlou lahev od mattoni..........a mam ji ve sklepe uz od zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 A já si jednou uřízl pěknou ostudu..... ale to už je dávno No a na dolití vody do nádržky nepotřebuju žádnej lejvek ani udělátko, takovej jsem já frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Taky nepotřebuju žádný lijvečiek a ani trychtýř, normálně to tam leju a ještě na konec nechám vybublat tu pěnu abych to měl pěkně plný po víčko a taky koukám jak to krásně teče do toho svazku a říkám si že to někde taky krásně vytéká a vono pěkný ho-no jooo no tak to jdu zítra prozkoumat a asi taky řezat kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Jo a taky je super když se soustředím při tom nalévání na plynulý pramen toho moku abych teda nelil všude okolo a náhle během tisíciny vteřiny se uvolní to vždy o něco zaaretovaný modrý víčko, dostane se do dráhy pramenu moku a zase je to všude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Jo a taky je super když se soustředím při tom nalévání na plynulý pramen toho moku abych teda nelil všude okolo a náhle během tisíciny vteřiny se uvolní to vždy o něco zaaretovaný modrý víčko, dostane se do dráhy pramenu moku a zase je to všude...... No ono je to u všech stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Ta hadice - husí krk je podelně rozříznutá po celé svoji délce. Stačí ji dole v ohybu roztáhnout a něco tam vložit. Tím bude zajištěn odtok. Nejlepší ale bude asi ji úplně odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Prečo vymýšľate lieviky a podobne? Veď kvapalina do ostrekovača nie je agresívna a okrem toho do tej trúbky sa môže dostať voda aj keď prebehnete cez mláku. Koľko z vás má pod motorom kryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Prečo vymýšľate lieviky a podobne? Veď kvapalina do ostrekovača nie je agresívna a okrem toho do tej trúbky sa môže dostať voda aj keď prebehnete cez mláku. Koľko z vás má pod motorom kryt? No kabely svazku údajně hnijou právě proto že se tam dostávala kapalina do ostřikovačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Prečo vymýšľate lieviky a podobne? Veď kvapalina do ostrekovača nie je agresívna a okrem toho do tej trúbky sa môže dostať voda aj keď prebehnete cez mláku. Koľko z vás má pod motorom kryt? Ha, a dažďová voda z mláky je agresívna? Nie je! No a predsa hnili káble k prístrojovej doske a od serva... Ja by som to nepodceňoval. Videl som už opuchnuté káble a príjemný pohľad to rozhodne nebol. A nehovoriac o prejavoch - zmäkla izolácia, bola ako špongia, skrat sem, skrat tam, pohľad na preblikávajúcu prístrojovku nie je nič moc. Našťastie to nebolo moje auto a Škoda vymenila komplet káblový zväzok na kulanciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Koukal jsem o prodlouženém víkendu na ten svazek a je to OK. Ta "hadička", ve které jsou tažené jednotlivé kabely, totiž má po celé spodní straně spáru (nebo jak to nazvat), kterou může voda zase vytékat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 No v zime by som si neagresívnosťou vody z mláky celkom istý nebol! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host :::::::::::: Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 asi nikto kto tu dotwraz pisal nema absolutne pojem o elektrike...hnijuce kable???? ste tupco!! a ze meka izolacia a nasaje vodu§!! ty kokso ste taky vymlet ze to nieje pravda....skuste trosku uvazovat nad takou vecou ako je ponorne cerpadlo do studne....je v kuse ponrene vo vode a elektrika je k nemu vedena takym istim kablom ako ku vrtacke ci zehlike izolacia je presne taka ista ako vsetky kable co pouzivate aj v aute!!! tak tu nepiste sprostosi a zamyslite sa nad sebou hlupai!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 asi nikto kto tu dotwraz pisal nema absolutne pojem o elektrike...hnijuce kable???? ste tupco!! a ze meka izolacia a nasaje vodu§!! ty kokso ste taky vymlet ze to nieje pravda....skuste trosku uvazovat nad takou vecou ako je ponorne cerpadlo do studne....je v kuse ponrene vo vode a elektrika je k nemu vedena takym istim kablom ako ku vrtacke ci zehlike izolacia je presne taka ista ako vsetky kable co pouzivate aj v aute!!! tak tu nepiste sprostosi a zamyslite sa nad sebou hlupai!!!!! Díky za názor konečně kvalitní mluva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.