ladiktm Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 novy origo dil nebo repas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Vzdycky z vrakace ale ze bych capnul 3x spatnej… vydrzel vzdycky rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato.g Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Zdravím Potrebujem poradiť mam fabiu 1.4 MPi 44 KW rok 2001 z ničoho nič mi zasvietila počas jazdy kontrolka serva volantik z výkričníkom. Ale volant ide ľahko. Bez problémov po vypnutí motora a naštartovaní zhasla. 3 dni nesvietilo nič a ráno zase po prejdený zhruba 5 km. Zase zasvietila kontrolka volant ide ľahko. Čo stým vie mi niekto poradiť? Vďaka za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Co na to říká vag? Odpoj od serva konektory a mrkni jestli nejsou zaoxidované. Ale jestli nevíš kde a jak,tak je zbytečné to víc nějak rozepisovat. Pročti si to tady trošku o servu je tady toho psané spousta. A pak bych to napichl na tu diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehy Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Zdravím, chci se zeptat jak je to s trubkou k servořízení, zjistil jsem že mi najednou je těžko servo a přišli jsme na to že to slzí v ohybu trubky. Jde o fabii 2003 1.9 tdi. Jaký typ řízení by tam mohl být, TRW nebo KOJO? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Dolej olej a ked nepojde tak nebude problem len mierny unik. A diagnostika ti vypiše aky druh serva tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Zjistíš to lehce Vagem co tam máš. Jde to poznat i podle víčka nádobky-měrky. Trošku tady pohledej jsou tu i fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/71-boucháni-přední-nápravy/?p=1714224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Zdravím, podařilo se někomu poškodit posilovač řízení otočením volantu do krajní polohy na víc než 15 sekund (jak varují v manuálu)? Řekněme minutu, ne hodinu. Editováno: 2. Červenec 2015, autor: MirekM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cherubim Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ahojte, po dvoch rokoch mám zas rovnaký problém so servom (KOYO). Začalo slabnúť a trhať (hneď som vedel, že je zle) a pri pravej tyčke riadenia to riadne unikalo. Skôr ako by stihlo vytiecť a zadrelo by sa čerpadlo, som odpojil poistku. Repas mi príde ako drahý špás, kedže mi to vydržalo len 2 roky (max 30 000 km). Momentálne jazdím a točím volant s veľkým odporom, ale nie je to tragédia. Preto uvažujem, že by som si to "kurvítko" (rozumej servo) ani neopravoval, ale vymenil za riadenie bez serva, prípadne aspoň zatiaľ znížil odpor pokazeného serva (vypustiť olej, alebo niečo čo by pomohlo?) Máte niekto skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Zdravím Vás všechny, prosím Vás nevíte kde dělají repasy serva, popřípadě nějaké stránky na koupi repasovaného nebo druhovýroba.Nebo nějaký dobrý vrakoviště, nejlépe okres šumperk nebo olomouc Děkuji hledám a hledám ale moc nenacházímJedná se o Fabii 1(rok 200) 1,4 16V 55kW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 popřípadě prosím Vás máte někdo ETKU chtěl bych vědět jaký tam přesně je jestli TRW nebo KOYOVIN : TMBNC46Y413176275 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Příteli okřídleného šípu, na googlu toho je, třeba servo řízení.cz . Jestli tam máš TRW či KOYO zjistíš, když vytáhneš měrku na množství oleje v servu. TRW má měrku - takový váleček na kterém je ve spodní části vybrání. Horní je max a spodní minimum oleje. KOYO má měrku ve tvaru malého kužele, na kterém jsou vyraženy max a min stavu oleje. Podle roku výroby Tvého vozidla by tam mělo být TRW. Jinak se to dá poznat i podle čepů řízení. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattSK Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 popřípadě prosím Vás máte někdo ETKU chtěl bych vědět jaký tam přesně je jestli TRW nebo KOYO VIN : TMBNC46Y413176275 Ja som servo menil v máji, zohnal som repas od jedného pána z Vrbového (Slovensko). Aj mi ho namontoval a dal aj záruku. Po pár dňoch začalo blbnúť, tak som mu zavolal a povedal, že mám prísť a že mi tam dá druhé. Odvtedy mám pokoj (klop klop klop). A značka serva sa dá zistiť aj tak (aspoň pri 1.4 16v), že dáš dole kryt motora a za motorom po ľavej strane krásne uvidíš tyč riadenia a na nej logo, v mojom prípade koyo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Příteli okřídleného šípu, na googlu toho je, třeba servo řízení.cz . Jestli tam máš TRW či KOYO zjistíš, když vytáhneš měrku na množství oleje v servu. TRW má měrku - takový váleček na kterém je ve spodní části vybrání. Horní je max a spodní minimum oleje. KOYO má měrku ve tvaru malého kužele, na kterém jsou vyraženy max a min stavu oleje. Podle roku výroby Tvého vozidla by tam mělo být TRW. Jinak se to dá poznat i podle čepů řízení. Radek. Děkuji už jsem našel kvalitní repasy z ostravy za 4500kč, podle toho co píšeš o té měrce tak to je TRW ale kouknu ještě na tyč řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimDvorak Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Zdravim mel bych dotaz jak je to s tou opravnou sadou jestli uz to nekdo delal a jestli se to da zvladnout doma nebo je potreba specialni naradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Hoj, byl jsem dnes pod autem a koukám, že mám mastnou hadici k servu. Asi KO, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 a olej chybí? Ono to tam také mohlo natéct odjinud - naděje umírá poslední :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Ajaj, na olej mě fakt nenapadlo se kouknout, lezl jsem pod auto za jiným účelem, ale problém s řízením zatím nemám. Zítra to prolezu důkladněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 No olej chybí, na dně ještě nejsem, ale měrka na hladinu nedosáhne. Koukal jsem i pod manžety, řízením mi evidentně neuniká. Ještě malá otázka, jak poznám co tam mám za řízení? Ke každému je jiná hadice. Je to r.v. 10/2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Podle měrky,máš to víš popsané. Nebo mrknout Vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta Jetel Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Zdravím přítomné. tak mám stejný problém. Dnes jsem zjistil příčinu kapek pod autem. Taky mastná hadice Je to tato hadice Chci poprosit o radu, zkušenost, jakým způsobem je hadice zakončena? Je to šroubovaný spoj? Je možné zvládnout výměnu doma? Editováno: 6. Srpen 2018, autor: Vojta Jetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.