Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Celkem zajímavé počtení o tomto problému je zde http://dieselpower.c...der=asc&start=0 ...

Čítal som to, ale prečo potom škodovka neurobila zvolávaciu akciu...U nás sa to nerobí? Prečo mi to nepovedali v značkovom servise, že treba "niečo" meniť? Nechceli zarobiť?

K 3.ojnici, vraj má takú nedobrú polohu oproti 1.a 4. ojnici, že najviac trpí a preto odíde prvá....(predávam, ako som kúpil)

Vloženo (editace)

Proč by to dělala??? Vždyť jí to stojí peníze. Existuje tz.kulance a to je že při zjištění této závady ti dají 70% na opravu. Ale nevím jaká jsou tam další úskalí uznání pochybení výrobce. Vím, že někomu to uznali a někomu zase ne. :kol-32:

Prosím o promazání těch 4 příspěvků, je to docela :kol-44:

Editováno: , autor: Sniper_2003
Vloženo (editace)

asi to nebolo v takom množstve v pomere predaných vozov s týmto motorom ;) ...

mima čo sa ti zasekla klávesnica??? ....veď tu máš 5 tých istých príspevkov :kol-32:

EDIT:

Sniper ma predbehol :kol-28:

Editováno: , autor: libero1071
Vloženo

to je fakt, kulancia je dobrý systém (pre Škodovku), kto si o ňu nárokuje, viacmenej ju dostane. Mám s ňou skúsenosť na Fabke a vyriešil som to promptne s importérom a k svojej spokojnosti. Ale kulancia je iba do určitého veku a km vozidla. Ja som už za horizontom. Ale keby mi Škodovka povedala, nech si nechám vymeniť ojnicu, aby som predišiel prúseru, tak to urobím, až tak drahé ako deravý motor to nemôže byť...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Super no, to je radost se tohle dočíst, když zrovna BXE mám :(

Takže kulance, jako že když se mi to stane, tak automaticky jít po škodovce? Ačkoliv to mám servisované kdo ví kde?

Vloženo

2 DIAGNOSTIK

Tyhle výroky jsou k ................. :_icon_smich2: . Dobře víš, že se to týká jen určitých roků a také dobře víš, že takovéto problémy má každý motor ať je to BXE, BJB, BKC,BLS nebo BMM.

Bohužel je fakt, že motoru BXE se prodalo nejvíce a tak se o tom hodně mluví. Mimochodem jsem také jedním s motorem BXE a mám najeto 160tis a vše v pořádku. :kol-47:

Vloženo

Tak hoši, držme si palce, nech nekazíme štatistiku :kol-47: , ak by sa niekto našiel, čo si nechal preventívne vymeniť ojnice....nech napíše cenu...

Vloženo (editace)

No já kupoval druhej motor kvůli prasklému uchycení a dal jsem za něj 12.000kč (najeto 30.000km), v té samé době jsem ale našel i jeden co měl 7.000km za 10.000Kč. Tak by mě taky zajímalo, jestli se vůbec vypaltí investovat do těch ojnic :D Ono možná když máš někoho známého, kdo tomu zároveň rozumí (žádnej garážník co opravuje po večerech felície) tak asi ji, ale v origo servisu nevim nevim mno :D

BTW chlapi, tušíte jzda se dá zjistit u holého motoru rok výroby? Např nějak skrz ŘJ?

Editováno: , autor: h.vik
Vloženo

Já mám 165 tisíc:) tak ještě nevím těch 167 :)

nicméně jsem psal do škodovky

děkujeme Vám za e-mail, ke kterému sdělujeme: omlouváme se, ale protože neznáme původ Vámi uváděných informačních zdrojů, není v

našich možnostech je komentovat. V každém případě však nelze takováto tvrzení ve vztahu k motorům typu BXE globalizovat, protože

k takovýmto příhodám může dojít jak z výrobních, tak i provozních příčin.

Pokud u některého z těchto typů motorů dojde k podobné závadě z výrobního zavinění a vozidlo je pravidelně servisováno v

autorizovaných opravnách Škoda, je oprava řešena vždy vstřícným způsobem a to i v době pozáruční.

V průběhu výroby jednotlivých automobilů Škoda dochází k zavádění technických a jiných novinek, které jsou výsledkem tzv.

inovačních procesů a jsou zaváděny s každým následujícím modelovým rokem. Tyto procesy se týkají samozřejmě i pohonné jednotky

vozidla, tedy i motoru typu BXE. Ty to změny však nelze pro starší provedení použít. Jako prevenci si dovolujeme doporučit

dodržování pravidelné servisní péče v autorizovaných opravnách Škoda se včasnou výměnou motorového oleje. Tato pravidelná

servisní péče, jak jsme již uvedli, je i podmínkou pro vstřícné řešení v době pozáruční

Hmmmmmmmmmmmmm :/

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...