Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V salůnu mi nabídli ochranné fólie na světlomety, má je někdo z vás na autě ? Nebo nějaké zkušenosti ?

Slyším to poprvé, máš nějaké info, cena nebo z čeho to je?

• Autor

Cena je nejak 230 L+P a nevim co to je :) Obednal jsem to, podivam se na to a pak kdyztak poreferuju.

To taky slysoim poprve... Nejsou to folie pro jizdu do zahranici - tedy do GB a zemi s levostranym rizenim???

Dej urcite vecet co je to zac....

• Autor
To taky slysoim poprve... Nejsou to folie pro jizdu do zahranici - tedy do GB a zemi s levostranym rizenim???

Dej urcite vecet co je to zac....

Nerpzumim jak souvisi folie na svetlo s GB ?

Protoze se v GB jezdi na druhe strane, musis mit na svetlech (na aute urcenem pro pravostranny provoz) nalepeny folie, abys neoslnoval protijedouci...

• Autor

To by se ale pak nejmenovaly ochranne folie, navic byly jak pro pravostranne tak pro levostranne rizeni. Spise si myslim ze to bude cira folie chranici pred kaminky. No uvidime co mi nakonec dovezou :)

To jsem na to teda hodne zvedavy copak to bude.

Je to průhldná folie určená na ochranu proti odlétejícím kamínkům. Dá se tím potáhnout třeba celá kapota.

• Autor

No z tou odskodovky asi ne :)) Leda bych ji teda fest natah :smich:

Taky jsem zvědavej...

Elfik: Maverick to dobre vysvetlil... Jsem moc zvedavy co to bude.. Pak to pls nafot a hod sem jak to vypada...

pozn: nebude do mit vliv na rozptyl svetla??? Mozna blby dotaz, ale radsi se zeptam... :unsure:

Ještě se zeptám jinak, měl už někdo problém s kryty na předních světlech-kamínky apod, já teda ne?

kaminky ne, ale jestli si svetla mejes na mycce tou sterkou, nebo v zime oskrabujes skrabkou led, tak je poskrabes.........

• Autor

Nevim co to bude, takze otazky typu jestli to bude mit vliv nemuzu zodpovedet. Dodava to primo skodovka, takze by to nemelo byt nejak spatne. Co se tyce kaminku, na klasickych svetlometech to udela dulek a pohoda nic se nedeje, ale co kdyz takovy dulik udela u cockoveho svetla, bude se to pak urco nejak lomit coz nebude 2x dobre. To je ale jen muj nazor :)

divili byste se, co ten materiál vydrží :p

• Autor

Takze s tim maz uz zkusenosti ? :)))

No podle me to treba bude prekazka v odvodu tepla z halogenovych svetlometu. Ale tezko rict. Nicmene musim souhlasit s P2M. Dulky od kaminku jsou vsude mozne, ale svetlo jsem nikdy, byt nepatrne, poskozeny nevidel.

určité ano :D

• Autor

určité ano :D

Tak povidej, ma to smysl je to dobra vec, nebo vyhozene penize ?

Elfik: měl jsem na mysli zkušenosti s těma polykarbonátama a ne s těma foliema ;)

• Autor
Elfik: měl jsem na mysli zkušenosti s těma polykarbonátama a ne s těma foliema ;)

a ty mas ty polykarbonaty na svetlech ?????

Jinak ty foile byly orpavdu pro provoz na uzemi GB a naopak. Cili na nic :)

polykarbonat = ten kryci plast svetla..... proste to vydrzi i peknou ranu kladivem... z me vlastni zkusenosti vim, ze vydrzi ranu sloupkem.....to ti spis praskne plastovy uchyt svetla.......

polykarbonat = ten kryci plast svetla..... proste to vydrzi i peknou ranu kladivem... z me vlastni zkusenosti vim, ze vydrzi ranu sloupkem.....to ti spis praskne plastovy uchyt svetla.......

přesně tak, segra mrdla do volva(nedobrzdila se služební fábou) a kryty světel netknutý ale urvaly se uchyty -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.