kapik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 To ano, ale tehle přípravek má schovaný konec pod výpní, kterou má odstranit - nějak to vyzkouším - jen se trochu bojím aby něco neprasklo když použiju tenký šroubovák... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Please help - neporadí mi někdo jak bez poškození dvěří demontovat výplň dvěří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 použij širokej šroubovák, nejlepší je plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 chtělo by to ukázat na fotce, ale teď ti to nemám jak popsat, hlavně tenkým šroubovákem si tam uděláš hnusný rýhy a nic z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tady je ten obrázek :-) schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapik Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Prosím poraďte jak odstranit výpně dveří - dílenskou příručku mám, ale nějak mi to nejde...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak už se mi to podařilo, ale naskytl se další problém. Montuju do Fábie centrální zamykání. U všech dveří už je to ok, ale u levých předních se mi podařilo vyháknout špunt zámku - ten čím se zamykají dveře zevnitř (tudíž nefunguje). Znáte nějaký postup jak to vrátit zpět a nebo je třeba celý zámek vyjmout a nějak zvenku ji tam nasadit... díky moc David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapik Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)... D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Ja som si spravil vlastný prípravok - ohol som do mierneho oblúka starý širší šrobovák a s ním to ide jedna radosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 zdravím, už se mi to konečně podařilo - je to nakonec celkem snadný (jen postup v příručce byl zbytečně složitý)...D. gratuluju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 někde na foru jsou fotky od cosbyho mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 taky mě to zajímá jo a prý popraskají staré cvoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Povedlo se mi při odpojování konektoru ze zámku zlomit tu pojistku na konektoru myslíte, že to bude držet i tak ? nebo jak to přichytit ? konektor se mi novej dávat nechce Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) Semtam se to stane, bez zajištění to určitě po chvíli provozu vypadne. Dá se to řešit buď výměnou nebo lepidlem (stačí nějaká kvalitnější vteřinka) Editováno: 1. Duben 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Už jsem to zkoumal, ale sám bych ho nevyměnil, takže ho zkusím zalepit co třeba tavnou pistolí myslíte, že by to drželo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Určitě stačí,já to pojistil jen silikonem a nemám s tím už 4 roky problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo316 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Ludia z dôvodu výmeny reproduktorov som chcel dat dole tapacír z predných dveri (Fabia I rv 2000) a nejak sa mi nepodarilo odmontovat klučku stahovania okna, ako to mam povoliť, uvolnit, už len to mi drží tapacír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Pokud to má stejnou mechaniku jako octavia, tak kroužek pod kličkou vychýlíš do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo316 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 (editace) Ano ma to tam taky kružok, skusim to tak, dakujem. Edit: takže áno je to tak stačilo ten krúžok posunúť na bok a ide to krásne von. Ešte dotaz tieto reproduktory Sony tam vlezu..? Editováno: 2. Září 2017, autor: pepo316 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo316 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ludia prosim ešte jednu vec, ten otvárač dverí aj nastaviovaním spatneho zrkadla ten je tam len nejak nasunuty/zacaknutý..? alebo je na to tiež nejaky grif...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ve středu nastavovače zrcátek ze strany otvírače dveří zasun velmi tenký např. mikrošroubováček. tím se nastavovač z té strany odjistí. Na druhé straně je jen zasunutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo316 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Super, velmi pekne dakujem pozriem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussi Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 zdravim, vsimol som si pri rozorati prednych lavych dveri ze na uholniku pridrznom je zlomena ta cast v cervenom ramceku, neviete ci to bude fungovat aj bez toho? neviete na co to drží? nič som na googli nenasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Celou tuto blbost můžeš vyhodit, je to jen pomůcka pro montáž, žádný význam tam jinak nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.