Přejít na obsah

Problem: fabia - tecie servo?


brasci

Doporučené příspěvky

Takze mam taky problem, ze na fabii vyteka spod predneho narazniku pri prednom lavom kolese nejaky olej. Problem je pozorovany ked sa auto odstavi tak po nejakej dobe je tam flak, dnes po cca 30min. Tak som otvoril kapotu a ruku strcil dole pod cerpadlo serva a tam som nahmatal nejaky plast za ktorym je nejaka ako keby spongija alebo ako to nazvat a to bolo uplne napite tym olejom a to ked som chytil tak som z toho vytekalo dost oleja. Takze odtialto to tece dole ale co to je?? Je to priamo tam dole pod cerpadlom serva, lenze som nemohol skontrolovat napln serva kolko tam toho je lebo som sa tam k tomu bez demotaze baterky nemohol dostat a to sa mi nechcelo. Co myslite tecie servo alebo to moze byt nieco ine? Ak ano tak co? Kontrolka serva ako aj vsetky ine sa spravaju standartne, aj servo funguje ako ma. Alebo je to normalne? Jedna sa o fabiu 1.4MPI rv 06/2002.

P5060005.JPG

P5060004.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skús ešte pozrieť víko prevodovky! Ak zle tesní, može vytekať olej, kape na plastový kryt motora a potom pekne steká po plaste a člup na zem... Aj keď toto asi nebude tvoj prípad, lebo prevodovka je trocha hlbšie - takže to bude skôr servo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...