Publikováno Únor 18, 201015 r Dnes jsem jel okolo Superba,kterej vypadal jak z filmu Taxi,taxi Píši svůj názor: TOTÁLNĚ TO AUTO POKAZIL,HLAVNĚ TÝM ZADKEM. Nebo se někomu z vás taková úprava líbí?? Takový křídlo nemá ani Schumacher Upraveno Únor 18, 201015 r od petr vlach
Únor 18, 201015 r twe to je super! takovej gagstasuperdupr tuning, to musim mit taky :-D , ne fakt totalni tuzing a mel bych strach se nekde venku s tim ukazat!
Únor 18, 201015 r měl si místo toho "křídla" koupit radši liťáky když už chtěl něco tunit, ale jinak toto je opravdu vrchol nevkusu:D
Únor 19, 201015 r Je to asi nějakej blázen... Dle mého názoru na limuzínu žádné křídlo nepatří a ty další věci no bez komentáře... Ale když se to líbí jemu, at si na to třeba nase.. Každý dle vlastního vkusu....
Únor 19, 201015 r To střešní nasávání je fakt šílený a ty křídla děs a hrůza, i když musím přiznat že na můj koblížeq jsem už taky vyhlížel pěkné WRC olvejs křidélko ale dávat 2000 + lak se mi ted fakt nechce když se mi sere všecko okolo, takže křídlo je to poslední nad čím výhledově tak do pěti let přemýšlím
Únor 20, 201015 r Kuva kdo bez dovolení fotil moje auto???? biggrin.gif Cosby: Čo ideš točiť nove taxy taxy 5 keď si si to tak vyčačkal. :smich:
Únor 20, 201015 r Kuva kdo bez dovolení fotil moje auto???? Myslím, že jsme Tě všichni měli za rozumného pána, ale totím sis to pokazil!
Červen 15, 201015 r ....skutečně NEVÍDANÉ!!!!!!!!!! Ten se asi vznáší pořád na tom správném obláčku????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.