petr vlach Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 (editace) Dnes jsem jel okolo Superba,kterej vypadal jak z filmu Taxi,taxi Píši svůj názor: TOTÁLNĚ TO AUTO POKAZIL,HLAVNĚ TÝM ZADKEM. Nebo se někomu z vás taková úprava líbí?? Takový křídlo nemá ani Schumacher Editováno: 18. Únor 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 twe to je super! takovej gagstasuperdupr tuning, to musim mit taky :-D , ne fakt totalni tuzing a mel bych strach se nekde venku s tim ukazat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 To chci Nee moc nerozumim tomu kdo tohle udela ! jeho citeni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 měl si místo toho "křídla" koupit radši liťáky když už chtěl něco tunit, ale jinak toto je opravdu vrchol nevkusu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 No aspoň že to má v laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Nádhera! A prý se Sup nedá vytůnit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Je to asi nějakej blázen... Dle mého názoru na limuzínu žádné křídlo nepatří a ty další věci no bez komentáře... Ale když se to líbí jemu, at si na to třeba nase.. Každý dle vlastního vkusu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 jedním slovem -šílenost- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Kuva kdo bez dovolení fotil moje auto???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 To střešní nasávání je fakt šílený a ty křídla děs a hrůza, i když musím přiznat že na můj koblížeq jsem už taky vyhlížel pěkné WRC olvejs křidélko ale dávat 2000 + lak se mi ted fakt nechce když se mi sere všecko okolo, takže křídlo je to poslední nad čím výhledově tak do pěti let přemýšlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Kuva kdo bez dovolení fotil moje auto???? biggrin.gif Cosby: Čo ideš točiť nove taxy taxy 5 keď si si to tak vyčačkal. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Kuva kdo bez dovolení fotil moje auto???? Myslím, že jsme Tě všichni měli za rozumného pána, ale totím sis to pokazil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 ....skutečně NEVÍDANÉ!!!!!!!!!! Ten se asi vznáší pořád na tom správném obláčku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ty voe,to je paskvil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 to je asi styl ala rumunsko ani tam to asi nemaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.