Wertheim Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Hledám nějaké svíčky pro výrazné zvýšení výkonu... Zde jsem četl něco o HALO svíčkách, ale kde je sehnat, to tam není... Nechci nic moc levného...aby to za něco stálo a bylo to poznat... Dík za odkazy a info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Svicky pro vyrazne zvyseni vykonu??? Co je vyrazne zvyseni vykonu? Se svickama toho moc nedocilis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Jak píše Maverick,svíčkami výkon nezvýšíš,ani o koníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 No, tak prostě něco, co by bylo trochu poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 poznat by mohly jedine svicky z vosku zapálí a posvítí (2v1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 A co denso iridium?Někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 No? co vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 A co denso iridium?Někdo nějaké zkušenosti? na tohle tema uz tu je nejake vlakno. ted nedavno jsem do nej prispival. kolega by ti rekl, ze do nekterych motoru proste jakakoliv jina svicka mimo ofiko schvalene je jasnym zpusobem jak snizit vykon. me experiment tenkrat stal jen zhruba 6 stovek za brisk platinum "a nejaky dalsi super hyper privlastek". pokud chces a mas na to, tak si klidne udelej pokus pri 500/kus. tusim je tu ma uzivatel laky, nicmene bych dle jeho prispevku rekl, ze ten je hanit rozhodne nebude :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 hmm... suhlasim s vyssie uvedenym prispevkom......... Do motora daj originalny prepisane vyrobcom, pripadne od prvovyroby, na nich je auto testovane a nastavovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Ahoj, poradíte mi v kolika tis. km má smysl vyměnit žhavící svíčky u TDI (74 kW)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak jsem byl v servisu a vag ukázal chybu v zapalování na čtvrtým válci.Když jsem mu ukázal jaký jsem tam měl svíčky,tak mi řekl ať ty brisky premium okamžitě vyhodím.Jestli si chci zkurvit motor tak ať je dám prý zpátky.Mám tam teď původní a zatím se porucha neprojevila.Jaký je váš názor na ty svíčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak jsem byl v servisu a vag ukázal chybu v zapalování na čtvrtým válci.Když jsem mu ukázal jaký jsem tam měl svíčky,tak mi řekl ať ty brisky premium okamžitě vyhodím.Jestli si chci zkurvit motor tak ať je dám prý zpátky.Mám tam teď původní a zatím se porucha neprojevila.Jaký je váš názor na ty svíčky? Ještě, když jsem měl Felicii, zkoušel jsem dávat různé svíčky. Ovšem nejlepší zkušenosti jsem měl s originál svíčkama, dodávanými škodovkou. Do Fabie bych jiné, než výrobcem doporučené nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak jsem byl v servisu a vag ukázal chybu v zapalování na čtvrtým válci.Když jsem mu ukázal jaký jsem tam měl svíčky,tak mi řekl ať ty brisky premium okamžitě vyhodím.Jestli si chci zkurvit motor tak ať je dám prý zpátky.Mám tam teď původní a zatím se porucha neprojevila.Jaký je váš názor na ty svíčky? Ještě, když jsem měl Felicii, zkoušel jsem dávat různé svíčky. Ovšem nejlepší zkušenosti jsem měl s originál svíčkama, dodávanými škodovkou. Do Fabie bych jiné, než výrobcem doporučené nedal. pava: mam dataz na teba ake mas sviecky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Strojvudce: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 V dnesni dobe uz technikum neverim Me taky kluci menili svicky, koupil jsem Brisk Premium - uplne ty nejzakladnejsi co se maji do fabie MPi davat - jedna stala asi 35 Kc. Kdyz jsem je ukazal mechanikovi, tak rikal, ze by tam tyhle nikdy nedal - jenze - privezl svicky s krabickou skoda auto - ktery ale byly 4x drazsi - jednu z nich vyndal a HLE, byly uplne stejne - Brisk Premium, jen na sobe mely logo Skoda auto. Pak vyndal svicky z motoru a druhe HLE - zase tam byly Brisk Premium - od novoty a zase s logem Skoda Auto. Takze, at si kdo chce co chce rika, Brisk Premium tam sly znovu a verim tomu, ze stejne jako ty z vyroby, tam zase bez problemu vydrzej dalsich 60 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 A mně tam dali Brisk EXTRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Ja si to oznaceni fakt nepamatuju... Mozna to byly jine brisky, kazdopadne to byly uplne stejne jako ty, co tam byly z vyroby - ale technik by je tam nedal Kluci technicky to myslej dobre, ale obcas holt neco nedomyslej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No jo no, ale jede to slušně (i s Brisk Extra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 jj, ale nerikej to pred Pavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 To bych si nedovolil, to už přeci všichni tady vědí, že MPI nemá ve fabii už co dělat Ale stejně to jede slušně, a celkem i potichu, ale to nikomu neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No-parada vyriešilo sa tu či sa meni paliv.filter ale na otazku ktoru dal ocec sa akosi zabudlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros.v Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Svatá pravda, nahradil jsem původní NGK (jsou v krabici, kdyby něco) Brisk DOR 15LGS a když vezmu shell V pover tak je z MPI žihadélko a 1,2 v pohodě ujedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak jsem byl v servisu a vag ukázal chybu v zapalování na čtvrtým válci.Když jsem mu ukázal jaký jsem tam měl svíčky,tak mi řekl ať ty brisky premium okamžitě vyhodím.Jestli si chci zkurvit motor tak ať je dám prý zpátky.Mám tam teď původní a zatím se porucha neprojevila.Jaký je váš názor na ty svíčky? Ještě, když jsem měl Felicii, zkoušel jsem dávat různé svíčky. Ovšem nejlepší zkušenosti jsem měl s originál svíčkama, dodávanými škodovkou. Do Fabie bych jiné, než výrobcem doporučené nedal. pava: mam dataz na teba ake mas sviecky ? Zatím ještě stále ty z výroby (58 tkm), ale na podzim se chystám svíce vyměnit. Měnit budu ve škodovce, to co je doporučeno. Jaké jsou doporučené a schválené výrobcem konkrétně pro náš motor z hlavy nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 jj, ale nerikej to pred Pavou Na tom stále trvám, nejméně povedený motor co se pod kapotou Fabie objevil. Myslím tím všechny modifikace nesmrtelného, léty prověřeného OHV-ného čtyřválce. Samozřejmě je to čistě můj názor, nechci rozdmýchat diskusi na jiné téma, než je v nadpisu. P.S. Platí hlavně pro majitele červené naprosté sériovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.