Publikováno Únor 22, 201015 r ahoj,známému nejde otevřít kufr auta,ani zámkem ani tlačítkem ve dveřích.Existuje způsob,jak víko kufru nouzuově otevřít?sedačky sklopný nema.......Dave
Únor 23, 201015 r ani zámkem ani tlačítkem ve dveřích... A co příslušným tlačítkem na dálkovém ovládání?
Únor 24, 201015 r Autor Právě,že není slyšet nic,je to úplně mrtvý,nejde nic,zkoušel jsem všechno,holt se to musí otevřít a kouknout na ten zámek,jenže nevím,jak se mu do toho dostat
Březen 20, 201015 r zdravím, mám stejný problém jen s tím rozdílem, že zámek úspěšně cvaká, ale víko ne a ne otevřít. Už se to podařilo někomu zvládnout? Naštěstí mám sklopný zadní sedadla, tak jestli to jde zevnitř, poraďte, jak. Díky svítil
Březen 24, 201015 r Když máš sklopné sedačky tak je to sranda. Vlezeš do kufru a tou hvezdičkou odšroubuješ trojůhelník a sundáš tapec z víka celkem v poho a pak jen zatáhneš za lanko. Já měl horší problém v tom že nemám sklápěcí sedačky a při opravě svícení SPZ se mi pak povedlo že jsem to lanko zapomněl zapojit zpět a bylo vyřešeno už jsem se do kufru nedostal. Po tom co mi všichni známí říkali o vrtání a řezaní do mého takřka nového auta aby se to dalo otevřít, tak jsem to vzdal a jel ke Klokočkovi pro radu. A jeden šikovný velmi štíhlí technik rozebral opěrku s fusakem na lyže a protáhl se dovnitř za cca 3 min byl kufr otevřený ze vnitř. ) jen jsem tam stál a nechápal.
Únor 8, 201114 r Ahoj, dnes jsem taky zadní kufr neotevřel. mám nejspíš výhodu v tom že mám zadní opěrku sklopenou, protože jak čtu se tam budu muset dobývat zenitř. zámek necvaká a ani nebzučí. jak se řeší oprava? je špatný zámek? zítra se na to jdu podívat, ta doufám že se bude dařit. díky za přípané zkušenosti a rady.. Ondra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.