Přejít na obsah

rachotanie pri cuvani so zaradenou spiatočkou


yockey

Doporučené příspěvky

ahojte pri cuvani sa mi s prednej časti vozidla ozývaju taketo zvuky rachotanie, čim rychlejšie cuvam tym je to intenzívnejsie. pri jazde dozadu s vyradenou rychlostou je to v poriadku robi to iba so spiatočkou a aj ked mam spiatočku a stlačenu spojku. dakujem

tipujem že asi bude niečo s prevodovkou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přesnou závadu ti nepovím, ale určitě je to v převodovce. Já mam následující problém, při couvání mi to jakože strašně děla kravál a při větším záběru dokonce zpátečka vyskočí "je to rána jako prase".

Nyní pojedu do Polska na rozebraní převodovky a uvidíme jaká tam bude přímo závada. Buďto synchron a nějaké ložisko (popřípadě výměna celé převodovky). Pak dám Vědět, až bude tento problém vyřešen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rachotat ti to moze bud preto, ze ti tam chyba jeden zub. Zvacsa chyba jeden. A ked to dostane supu tak to oholi dalsie. Alebo ti zle prevodovka radi spiatocku a nedosadne ti kolecko na kolecko a postupne sa to zasa holi. Diferak by to podla mna robil aj v opacnom smere. Mal som tu cest vylomit jeden zub na jednotke a na druhom aute som na supu totalne oholil dvojku. Mal som aj auto, ktore malo vyheglany diferak a vsetko mozne...

Ak rychlost vyhadzuje, tak zle dosada, pricin moze byt viac.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...