chjetjov Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 (editace) Panove doufam ze jste nezapomneli... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4071 fabii prijede okolo 50 tak snad nas tam nebude 5 ne? nenechte se zahambit a prijedte Editováno: 8. Květen 2006, autor: chjetjov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 (editace) tak když to jsem Vojta dal ,tak kdo jede chlapci do Chaber já pokud mi do toho nic nevleze,tak přijedu Editováno: 9. Květen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ja samozrejme musim....takze panove doufam ze kdyz uz neco organizujeme pro klub ze prijedete a nevykaslete se na me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 OK no přece jedu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 a tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 PROGRAM 4.sraz ŠkodaHome.cz pořádaný Škoda Fabia a Octavia klubem otevřený i pro ostatní vozy Škoda 12.-13.-14.05.2006 Praha 8 – Dolní Chabry TRIOCAMP Pátek příjezd a volný program Sobota 8,00 - 11,30 příjezd účastníků 11,30 - 12,30 příprava aut soutěž hod pneumatikou hod hlavou soutěž tahání auta na čas oběd 12,30 – 14,00 hodnocení odbornou porotou (účast posádky u vozu nutná) 14,00 - 16,00 soutěž v nohejbale (tříčlenná družstva) čas pro porotu k vyhodnocení výsledků 16,00 – 17,00 vyhlášení výsledků - Hlavní cena pro „Best of Best“ - Nej Fabia hatchback - Nej Fabia combi/sedan - Nej Octavia - Nej Octavia combi - Nej CAR HIFI - Nej Škoda - Nej Retro od 17,00 posezení, pokec atd Neděle do 11,00 odjezd z kempu Doprovodný program : - představení nových vozů Škoda dodaných prodejcem Auto Elso SPONZOŘI : www.skoda-shop.cz, MAGNAT, LEXANI, Auto Elso, VOPI s.r.o., www.lackdesign.cz, OB autodílny s.r.o., MARTÍNEK tuning, ELIS tuning, AUTO STYL, Cartech tuning, Svět Motoru a Auto Tip, TUNING Magazíne, Dušan Mrkoš Vstupné na celý sraz za auto je 250,-Kč, počet osob v autě neomezen a na čumendu za 20,-Kč za osobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 také bych se ráda po dlooouhé době podívala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já se taky pokusím moc rád bych ale nevím jak to udělat trošku problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 pokud bude vůz tak se objevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 chci dorazit i s rodinkou oni na čumendu pak bych je odvezl a poté bych e zase vrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Snad taky dorazím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já mám mistrovství republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 i kdyz nebudou auta podte pokecat a na cumedu ne? cannone tebe sem videl naposledy v plasech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 cannon chystá nějakou pecku od Kubiho docela by mě zajímalo jak to bude vypadat .....jinak já to zkusím v pátek na chvilinku a nebo pak až v tu sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak vidno hlavni program v sobotu takze patek jen zaryti a ty co chteji pit uz v patek, ja se v patek jen parkta otocim s vecma ale vecer tam nebudu az ranov sobotu brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jinak se mnou dorazí o5 kamera a taky bych chtěl vzít vodnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 v patek po bedasu dorazim na kukacku tak kolem 19 a pak dorazim v sobotu rano a budu az do nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom tez bych radeji dala ten stan priste menim misto hensliku s tebou : ja to vidim tak nejak v patek, pokud tam bude nekdo znamej, a asi az do nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom tez bych radeji dala ten stan priste menim misto hensliku s tebou : ja to vidim tak nejak v patek, pokud tam bude nekdo znamej, a asi az do nedele sem Ti Toma nabízel hned tys nechtěla já říkal, že budu spát v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 sem Ti Toma nabízel hned tys nechtěla já říkal, že budu spát v autě tak Toma si mi nenabizel, ale ten nocleh ano kdyby k temu byl aj Tom, tak to by sem mozna aj zvazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 sem Ti Toma nabízel hned tys nechtěla já říkal, že budu spát v autě tak Toma si mi nenabizel, ale ten nocleh ano kdyby k temu byl aj Tom, tak to by sem mozna aj zvazila tak to sy to děvčico nepamatuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ze by okno ne, to neni u andilka mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom Na stan sem se ješte nezmohl, ale už jsem koupil židličku. Stačí nechlastat a dom je to kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky