Jump to content

Moravskoslezský kraj - Co takhle uspořádat nějaký sraz?

Kjuba

Recommended Posts

jay kay: priste bude driv, nez si myslis :)

Po dohode s jozzim jsme se rozhodli, ze nam strasne chybi sraz s dobrym jidlem a pitim. Jelikoz pristi mesic toho mame hodne a najit vhodny termin je nadlidsky ukol, rozhodli jsme se pro pristi tyden 22. července v 16hod na parkovišti před hotelem Dakol viz mapa:

http://www.mapy.cz/#...633_51.322226_6

Muze se vam zdat, ze tento sraz je brzo, ovsem dnesni bereme jako seznamovaci s nasimi polskymi kolegy a tento jiz bude spolecny, pro mnohe z vas to bude moznost si vynahradit dnesni absenci :) Nechci jmenovat....(Danek, Tom atd) :D :D :D

Na miste je moznost i zahrat si bowling a sportovne se vyzit, tudiz klidne vemte sve drahe polovicky, ja a jozzi vezmem pritelkyne, minimalne verim ze si nenechaji ujit skvele pstrosi maso :)

Tesime se na vas ! :)

Seznam ucastniku:

s-talker + 1

jozzi + 1

Jay Kay + 1

Edited by s-talker

Kukam kukam. Už jsem četl v Ostrava sekci :kol-47: No proberu to doma na skupině a doufám že to tentokrát klapne?

Máme sice v Sobotu narozky od kamarádky,ale na chvilku bych snad mohl. Už kvůli samolepce a Jozzimu ty spreje konečně? Než mi to buchne v kufru....?

Edited by Jay Kay

Jak je u me zvykem opet jsem nedorazil :D:(

Cely vikend jsem se hrabal v Coupecku v elektrice. Nejaky pan mistr zrejme nemel pri zapojovani alarmu pajku tak draty jen stocil k sobe a olepil lepici paskou. Pri kazdem prejeti kanalu mi fiat zacal houkat coz nebylo moc prijemne jak pro me tak pro kolemjdouci takze jsem se z garaze neutrhnul.