vittorio Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zbyno jak nema cenu???? bys prespal do nedele a je to ne? mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zbyno jak nema cenu????bys prespal do nedele a je to ne? mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva tak uvidime treba nas bude vic.... na mimon taky vypadalo ze nas bude malo a kolik nas nakonec bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zbyno jak nema cenu????bys prespal do nedele a je to ne? mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva uhh fakt jen 18 Pro ty co se ještě nerozhodli - safra hlavně práglaři máte to za rohem tak kókéte dorazit nebo dostanete od Moravy na řepu máte účast povinó a žádný ale. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no cekal jsem teda vic to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 vcera jsem mluvila s Petrem81 - prijedou na chvilku v sobotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 vcera jsem mluvila s Petrem81 - prijedou na chvilku v sobotu... na chvilku no to se poseru???? tak to je 20ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nebot maji oslavy, takze by sme mohli byt radi, ze aspon dorazi na tu chvilku... co kocht, martinRS, garny?? vite nekdo jestli jedou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Martin jede...Garny nevím a druhej Martin(Kocht) nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 martin a garny myslim ze urcite...a ty oslavy bez komentare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 garnyho zjistim - jedu ted za nim kvuli autu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Martin jede...Garny nevím a druhej Martin(Kocht) nevím jj s martasem jsem mluvil vcera a ted mu jeste budu volat protoze mam decent problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 y jo budu muset dneska umejt auto ho mám pořád zaprášený hmmm a nebo se na to vykáknu třeba to ofouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 y jo budu muset dneska umejt auto ho mám pořád zaprášený hmmm a nebo se na to vykáknu třeba to ofouká ja mam umyto ale pro jistotu vsak vite co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zbyno jak nema cenu????bys prespal do nedele a je to ne? mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva se nezlob prostě na den to namá cenu. A samotnýmu se mi tam zase nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak to je konec tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný to vis ze ne...to je na celou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný to vis ze ne...to je na celou dobu no jen , aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný to vis ze ne...to je na celou dobu no jen , aby to je tutovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak asi dlasi coz je 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zbyno jak nema cenu????bys prespal do nedele a je to ne? mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva se nezlob prostě na den to namá cenu. A samotnýmu se mi tam zase nechce. Zbynďo zlobíš i já se chci přejet podívat a nechám doma děti samotné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 No jeste ze se tam ukazou cekatele jako ja a Fugenbunt jinak vas tam bude 5 a 1/2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no jeste ze vas mame...ale myslim ze uz dlouho cekatele nebudete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tak ze martin a petr zitra rano prijedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nevím jestli jste počítaly i se mnou - sice jsem psal že asi dorazím ale už je to na 99% ale asi kolem desáté v sobotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky