Martin Bednář Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Mám na palubce lišty dekorace hliník (nebo co to má imitovat). Chtěl bych tam dát lišty imitaci dřeva. Ty lišty jsou na palubce pouze nacvaklé, jestli se nepletu? Ví někdo, kolik ty lišty stojí? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 (editace) Mám na palubce lišty dekorace hliník (nebo co to má imitovat). Chtěl bych tam dát lišty imitaci dřeva. Ty lišty jsou na palubce pouze nacvaklé, jestli se nepletu? Ví někdo, kolik ty lišty stojí? Já mám naopak dřevo a radši bych hliník. Cena hliníku je cca 30.000, dveře jen s tapcema kus za 6000. Editováno: 20. Červenec 2010, autor: jiri01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Lišty na palubovku: lišta u spolujezdce cca 900Kč, 2x lišta u řidiče cca 550kč/ks. Dále existuje jakási sada pouze lišt do obložení dveří,ale to je tajné a jsou jen v imitaci hliníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Dále existuje jakási sada pouze lišt do obložení dveří,ale to je tajné a jsou jen v imitaci hliníku. A kde to seženu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbd Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 V BMW 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Samozřejmě, že je seženeš ve Škoda servisu. Lišta před spolujezdcem 3T1 858 418B ND1, lišty u řidiče (P) 3T1 858 415A ND1 + (L) 3T1 858 417A ND1. Číslo sady pošlu pouze přes SZ, protože ta v Etce není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cencingr Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 A nevíte někdo jak jsou ty lišty přidělány ve dveřích? Jestli se dají jen vycvaknout nebo jsou zevnitř přišroubované. Palubka byla nacvakla ale dveře mám strach zničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Na dverich jsou ty listy nalepene. Podle me to neni vubec rozebiratelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) I kdyz v Etce jsem ted nasel nejake opravne sady na dvere, takze to mozna jde strhnout Editováno: 14. Červen 2011, autor: Marty8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dh1 Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 (editace) Jde to demontovat - odletovat a dokonce se ty lišty dají ještě potom i použít. Měnil jsem teď hliník za původní dřevo a rovnou říkám, že je lepší si to nechat udělat od někoho, kdo s tím má nějáký zkušenosti. Blbý je, že existuje ve škodovce opravná sada do dveří pouze v provedení hliníku, takže se bude dřevo špatně shánět. Jinak v Etce ta opravná sada v hliníku je : 3T5 898 101. Editováno: 2. Listopad 2011, autor: dh1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kuntos Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Měl bych tip, jak změnit barvu bez většího zásahu http://www.folienaauto.cz/fotogalerie/galerie/?id=29, třeba někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) Hecnul jsi mě. Jdu do černýho lesku Editováno: 21. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaronek Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Ahoj, potřebuju demontovat dekor lištu nad kaslíkem spolujezdce, opravdu stačí jen vycvaknout ??? Díky za radu, Aleš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Ahoj lišty na palubní desce jsou jen nacvaknuté. Ve dveřích přilepené , ale dají se odvrtat a zase přimontovat zpět. Včera jsem to dělal přelepoval jsem dřevo za vroubkovaný hliník a supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 (editace) samotnou lištu ze dveří ale nejde sehnat když jsou současti vyplně dveří...........? nebo snad ano Editováno: 3. Listopad 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Nechá se koupit sada, která řeší změnu stříbrného designu...tj. lze koupit jen lišty do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Kde se dá sehnat ta lišta před spolujezdce za zmíněné peníze? Mě ji nabídli ve Škodovce za 1900Kč. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
migelk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ahoj ve spolek.... neni tu nekdo sikovny a zaroven ochotny vemenit moje "drevo" za svuj "imitaci hlinik ???????? ja drevo nechci Sup r.v.2010 Combi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Já mám vroubkovaný hliník a chtěl bych pouze lištu do palubovky před spolujezdcem...Důvodem je, že tam mám nainstalovaný držák na mobil, ale adaptéru na iPhone 6 se asi nedočkám, tak to dám pryč...Je pravda, že lišty s vroubkovaným hliníkem už nejdou koupit? Někde jsem tuto informaci slyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Hrnca: Jsme na tom dost podobně! Taky lištu sháním (já ne kvůli držáku na telefon, ale mám ji mírně poškozenou - tu samou lištu, ta samá barva). Kdyby někdo věděl, kde ji sehnat (jinak než za 1 900 Kč od Škoda Auto), budu rád. Něco měli na Mihocar, ale už nemají skladem ani jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madarovic Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Mám k dispozici lišty imitaci hliníku z celýho auta. Vyměnil bych za dřevo jestli má někdo zájem. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidok Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Měl bych komplet lišty (dřevo) superb II 2013 kombi a vyměnil bych za ten světlý hliník...díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superbSVK Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Dobrý deň, vymením za moje hliníkové strieborné lišty superb 2 sedan 2008 za imitáciu dreva alebo kúpim kontaktujte ma tu alebo správa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk_Teplice Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Kluci, máte někde někdo návod nebo video, jak se dají ty lišty z palubky sundat? Nebo tam mám prostě narvat šroubovák a zabrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 (editace) šroubovák klidně, ale obalený třeba hadrem, aby sis to neodřel... Je to tam jen nacvaklý Editováno: 13. Únor 2016, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.