Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele já měl na svojí felince 16tky 215/40 a nikdy víc už je to moc auto nejde stratí to efekt. takže ted mám 14tky a nádhera :-)

• 3 týdny později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak to je s velikostí kol na felicii? chci si pořídit felicii z peněz z brigády, protože mi to příjde dobré auto (za tak málo peněz). A potřeboval bych se zeptat jaké velikosti kol se tam dají nasadit??? někde sem četl že i 15" kola. Jak zjistím jaké kola tam můžu všechny dát a jak to probíhá když ty kola nejsou zapsány v TP děkuji za odpověd. :)

[/q

Čau, já mam na feldě 15 a taky je prodávám jestli bys měl zájem ? Foto pošlu.

• 5 týdnů později...

Chtěl bych se zeptat,

na felicii bych chtěl koupit nové ALU kola a sériovka má ET38, tak jestli hodně vadí kdyby tam byly ET35 a jestli k tomu potřebuju nové pneu, nebo na něm nezáleží? Díky za odpovědi, jsem ještě nezkušený :D

ak nemenis rozmer kolies, tak nemusis menit pneu... co sa tyka ET, tak sa ti moze stat, ze ti budu dret o blatniky, to uvidis pri prvom prepruzeni... Mozes to vyriesit zaklepanim hran na blatnikoch

• 10 let později...

Ahoj Vejdou se kola na felicii zadek 205/40 9J r16 et 15 a predek et 30 nebude to dřít vzadu o trubku nádrže ? Nikde nemůžu nic najít nechci je koupit a zjistit ze se nevejdou prosím kdo poradí?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.