vwberni Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) mate nekdo origo led diodove sviceni facelift rs oct2 (diody) zblizka to sviti fakt slabe obcas se mi stava ze na me blikaji ze nesvitim ?????? jak vam to sviti ? slo by vymenit ty diody za silnejsi ? je to tak normalni ? zapojene na parkovacky nyni vser ok vyreseno by roolbar Editováno: 11. Říjen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ahoj! Ty to máš přestavený na face že jo jestli se nepletu?Máš to špatně zapojený svítí ti to jako parkovačky.Po přepojení by ti to mělo svítit jako dení svícení(víc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Mi to sviti na denni sviceni docela dost. Ale ted jsem celou zimu jezdil porad s xenonama a LEDky sviti jako parkovacky se snizenou intenzitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) ale cemu rikate dost ? slo by se nekde v praze sejit a porovnat ... ano mam to predelany na face jakym zpusobem je to zapojeny nevim tusim ze pres rele ? .. kdyz nastartuju tak se to rozsviti . kdyz zapnu svetla zhasne ... kdyz ses u auta je to fakt slaby kdyz se ohnes na uroven tech ledek tak je to videt docela dobre z dalky taky ale vedle auta skoro vubec jde o to jestli je to spravne ... face ma ale jinou elektriku tak nevim jestli to jde vubec spravne zapojit ? Editováno: 5. Březen 2010, autor: Cjoctavian porusene 5. pravidlo fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Někde se to tu už řešilo četl jsem to ale nevzpomenu si ke to bylo.Hledej třeba se ti to podaří najít.Jedná se o to že tyhle světla mají dvojí funci parkovaček-svítí slabě a denní světla svítí-víc. A vše je jen o tom jak to zapojit aby to fungovalo jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) jde o to ze tady je pred face elektrika jeslti to jde teda udelat na spravny snad nekdo primo poradi jak to zapojit Editováno: 5. Březen 2010, autor: Cjoctavian porusene 5. pravidlo fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Jde to i na předface elektriku hledej někde to tu je koukám hledám až najdu dám kdyžtak vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Musi to svietit uz z dialky poriadne silno (ako na foto). Podla vsetkeho to mas zapojene (ako tvrdia aj ostatni) len stlmene ako parkovacky... BTW: dnes som sa docital, ze tieto LED denne svetla vraj maju spotrebu 50W - to som vobec necakal, ved je to o 8W viac ako denne svetla s obycajnymi ziarovkami... Alebo ma Skoda v tlacovke len preklep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) ve tme mi to sviti takhle ale na denim sviceni mi prijde ze to ani nesviti snad Editováno: 5. Březen 2010, autor: Cjoctavian porusene 5. pravidlo fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zatím se můžeš zeptat Diamanta jak to udělal ale vyděl jsem to ještě někde jinde. hage__viettp://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/74454-prestavba-na-facelift/pw__findpost__p__1335159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Tak aj podla foto Ti mozem potvrdit, ze to su len parkovacky. Denne si musis vsimnut aj pocas ostreho slnka... Naopak ja na mojej FL mozem mat tie LED zapojene len ako denne. Ak by som chcel aby svietili s xenonmi stlmene ako parkovacky, tak vraj musim doplnit nejaku jednotku z RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Odporúčal by som zmerať prúd, ktorý tečie do jednotlivých svetiel. Aby svietili denné svetlá, tak musia byť pod napätím aj kontakty pre parkovačky. Ja to mám tiež urobené tak, že pri tlamených svetlách svietia LED ako parkovačky a pri vypnutých svetlách svietia LED ako denné. A svietia fakt silno. Len sa na to treba pozrieť z väčšej diaľky, nie tesne spred auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) a tobe to sviti i se svetlamy jako parkovacky ? mas tam doplnenou i nejakou tu bsg jednotku ? Editováno: 5. Březen 2010, autor: Cjoctavian porusene 5. pravidlo fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 zkus se mrknout i tady třeba ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Nejsem z Prahy, takze ti nepomuzu. Ale dost znamena, ze to jde videt i pres den na slunci. Mel jsem nekde fotky tech diod pri dennim sviceni a pri zapnutych parkovackach abys videl rozdil, ale nemuzu je najit. Snad je ma jeste Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Jasne, ze ich mam (este raz vdaka). Editováno: 3. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Uz nemusis, ja jsem nasel. Takze pouze denni sviceni: pouze parkovacky: a xenony s parkovackama: Myslim, ze ted tam ten rozdil videt je. Cjoctaviane omlouvam se, jestli jsem ti tehda neposlal tu treti fotku, ale mam pocit, ze jsem ti posilal vsechny 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 nie nie, moja chyba... poslal si mi vsetky 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) a tobe to sviti i se svetlamy jako parkovacky ? mas tam doplnenou i nejakou tu bsg jednotku ? Áno, mám aj parkovačky, ale svietia spolu s parkovačkami v predných svetlách. Facelift už zvláda aj LEDky, ale tam už nie je BSG ani komfortka, ale miesto nich len jedna jednotka BCM. Takže výmena nie je jednoduchá, povedal by som, že dnes nemožná . Moje denné svietenie je tu! Editováno: 26. Březen 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.