mivan76 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ahoj,mám problém při zařazení 3 mě řadící páka chodí dopředu dozadu v závislosti na plynu.Když přidám jde cca 2cm dozadu a když dám nohu z plynu tak dopředu. Nevíte někdo co to muže byt nebo si toho nemá všímat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mivan76 Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Tak jsem s tím byl dnes v servisu převodovka v háji vysypané dvě ložiska plus následné poškození sinchronů cca sedmičku.To jsem po sto000 km nečekal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mivan76 Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Včera jsem to přivezl ložiska 4,těleso synchronní spojky a kroužek synchronní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.