Pawouk Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nijak - buď funguje, nebo nefunguje a to poznáš snadno. Měnilo se to vcelku i s turbem, ale existuje možnost výměny pouze regulace (respektive serva). Hledej, na foru se o tom píše nejspíš v příslušné motorové sekci FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Děkuji.. Určitě to bude ok zatím. Octu sem si přivezl minulý týden.. Musím nahodit nové rozvody a bude snad klid. Už má ty novějši ale poslední verzi asi nemá. To asi já sám nepoznám. Každopádně 2500kč na materiálu nás nezabije... Nevíte jen co je to za servisní akci na fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Připraveno na rozvody ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Hlavně napínák, ten je velmi důležitý.. Mě měnili na O2 s tímto motorem rozvody v roce 2015 když jsem měl kolem 50tkm. Nyní mám sto a rachotily. Nakonec se ukázalo, že napínák byl kaput. Od té doby klid... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 V roce 2016 byl taky nový tip napínáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolejs Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Dělala se verze 1.2 tsi(rv. 2010) s převodovkou s 5ti kvaltem nebo je všude 6ti kvalt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Fabia mala vždy 5 stupňovú prevodovku, Polo malo pri silnejšom motore 6 stupňovú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolejs Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Myslel jsem pouze v Octavii II.. mám možnost koupit O II 1.2 tsi 77kw ale je to pouze 5kvalt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Prepáč, prišla mi notifikácia a nevšimol som si, že vlákno je pod O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Skutečně je tam pětikvalt? Podle katalogu by tam měla být šestistupňová manuální převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolejs Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Tak nakonec je to 6kvalt ale má to šajtru z 5 kvaltu.. někdo to asi z důvodu poškození šajtry předělal a jinou než 5kvalt neměl.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.