milanbicak Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Zdar kluci, před týdnem jsem měnil olej a koukám, že mi na boku motoru sákne olej (viz šipka na obr.). Vyfotil jsem to až po umytí, ale vypadá to že je to z pod víka rozvodů. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jak nákladné a náročné je přetěsnění víka? Je to 1.2HTP 40kW r.v.2004 Dík. Editováno: 8. Březen 2010, autor: milanbicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Tak v pátek jedu na opravu do servisu, kroutili nad tím hlavou, že to není možné, aby vůbec někde unikal olej. Ještě jsem pro jistotu sundal napínací kladku a ejhle pod ní loužička oleje, tak jsem zvědav co budou říkat až to uvidí. Koukal jsem, že známemu na fabii to začíná také prosakovat. Že by nový problém na HTP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Pro Jeldik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ahoj, asi se mi objevila podobná závada. Mám: 51kw HTP, 2008, cca 150000km dneska jsem při výměně kotoučů zjistil, že mám celý motorový prostor od oleje. V podstatě od olejového filtru dolů přes alternátor, řemeny až na spodní ramena. Po vytažení měrky oleje jsem hluboko pod ryskou... , takže olej teče ven. v čem byla tvoje porucha a kolik tě to stálo? p.s. zítra hodím fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 nemáš náhodou nedávno menený olej.filter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 že bych měl povolený filtr? Olej jsem měnil někdy na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Stačí u některých filtrů méně kvalitní o kroužek a už to prolíná.Zkus zkontrolovat nejdřiv toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 presne tak..hlavne v čiernom vyhotovení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ja som nedavno menil tesnenie pod tou hlinnikovou nohou, do coho sa srobuje filter, tiez som si najprv myslel ze O kruzok ale teleso filtra a noha bola sucha od oleja to bolo az dole za altikom. Tesnenie stalo par supov vymena viac menej v pohode teraz vsetko ciste a suche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 to neva, že jsi měnil na podzim, mě to někdy udělá po 2t km od výměny, z toho třeba až po 10t km. Ale dělají to filtry, kde je černý o-kroužek. Pokud koupím ve Škodovce origo s bílou gumkou, tak v pohodě. Ale 100% je to tím o-kroužkem, co se nasazuje na plastový cylindr. Měl jsem vždycky dochcaný celý altík, na šust plechu oleje, po klímě potečené a naházené na chladiči. Takže kupovat filtry s bílým kroužkem, akorát se mi to ještě nepodařilo sehnat jinde než ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 tak,tak predsedo..dobre píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 tak,tak, taky jsem si tím prošel zhruba po 5000km od výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 tak tady jsou fotky před Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 a po výměně filtru za originál škodováckej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 od výměny filtru ujeto cca 200 km a suchočko. Tudíž byla závada buď v O-kroužkách nebo ve filtru, kařdopádně ode dneška jen originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 tak tak, i já na to definitivně přišel, origo je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Všem moc díky za rady. Na některých věcech se šetřit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 to neva, že jsi měnil na podzim, mě to někdy udělá po 2t km od výměny, z toho třeba až po 10t km. Ale dělají to filtry, kde je černý o-kroužek. Pokud koupím ve Škodovce origo s bílou gumkou, tak v pohodě. Ale 100% je to tím o-kroužkem, co se nasazuje na plastový cylindr. Měl jsem vždycky dochcaný celý altík, na šust plechu oleje, po klímě potečené a naházené na chladiči. Takže kupovat filtry s bílým kroužkem, akorát se mi to ještě nepodařilo sehnat jinde než ve škodovce. Na kolik ten filtr vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 EDIT: link nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 posledně chtěli ve Škodovce 244,-. Kupoval jsem normálka Man s černou gumkou za 150,- jenže z pěti, tak dva tekly, takže se to nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/44302263/Olejovy-filtr-03D-198-819-A.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Díky. Filtry dorazily domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Mam to taky potekly od oleje. Vychazi to z o-krouzku filtru. Vyschne casem ten olej z motoru sam nebo se to musi umyt? Aby nedelali problem na STK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefmartiska Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 ZDRAVIM MAM PODOBNY PROBLEM PO VYMENE OLEJA MI UNIKA OLEJ ALE NIE Z FILTRA ALE POD VZDUCHOVYM FILTROM PO PRAVEJ STRANE A KAPKA VELMI POMALY AZ NA KATALIZATOR A ZACIATOK VYFUKU A AK JE HORUVI MOTOR CITIT SPALENY OLEJ TECIE IBA AK JE HORUCI MOTOR VIE DAKTO RADU,MOZE TO BIT VENTIL?DAKUJEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.