Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ještě mě tak napadá... jestli tohle není šteft a na druhym konci nebyla matka... Já jsem to někam zahodil a nevšiml jsem si jestli to byla matka nebo hlava šroubu, tak kdyby věděl někdo tak poraďte pls

:)

Upraveno od headerTDI

Tuto som o tom dieli pisal.

Hovori sa tomu adapter a to, co Ti zostalo je srob so strhnutou hlavou. Mozes to skusit vybrat, len neviem, ci to prezije zavit. Pripadne mozes potom pouzit o cislo vacsi srob, staci ak narezes zavit.

na fotkách se můžeš podívat co ze závitu zbylo... nevim no zkusim nahřát, při nejhoršim budu řezat vrtat dělat novej závit zas nevim jak bude pevnej.... uvidim no každopádně díky za pomoc :palec2:

radsej si zisti cenu, aby si sa nenarobil viac, ako by bolo umerne vysledku ;)

Mě zase ta loketní opěrka vrže, nevíte jak tohle vrzání odstranit? Zkoušel jsem už i olej ve spreji ale nic...

vrzganie laktovej opierky bolo riesene, treba rozobrat veko a tam bud mazat, alebo "lepit" silikonom...

• 2 týdny později...

Tak já ho koupil v autoservisu Ševčík v Prachaticích. A teď nebudu přehánět já. Napiš kde si koupil za necelých 70,- Kč a já si tam příště dojedu, určitě se mi to vyplatí. ;)

• 2 týdny později...

Sehnal jsem origi. operku na o1, ale nemam k tomu plechy na uchyceni ani srouby - v montazi vyznaceno jako dil H.

Lze to nekde sehnat nebo pouzit alternativu jako treba matice M8 misto plechu?

Diky za radu.

Mrkni na moj navod, tam som to pisal. :)

Super! To je presne navod ze zivota :-)

Takze plechy nebudu resit a jeste jsem se dival, ze jsi jeden sroub dal zhora a druhy zespodu,

tedy doprotivky pro jeste lepsi uchyceni :palec2::)

Skor som daval tie sroby tak koli tomu, ze jeden mi zdola vosiel a na druhy nebolo miesto, tak sla dolu matica. ;)

Nevite jestli by se nedal sehnat jenom ten vrchni dil? mam ulomenou jednu packu a je to tam docela na volno kdyz to otviram ... a nebo na vrakac ...

Mrkni na moj navod, tam som to pisal. :)

Tak jsem se do toho pustil podle tveho navodu a vse probehlo ok, ale na konec se mi objevil problem...

Nesedi bocni plasty, resp. nejdou nasadit. Viz prilozene foto.

Nemam original nastavec (G), mam misto neho nahradu,

kterou jsem dostal k operce, myslim, ze je to plnohodnotna nahrada,

ale podle me je asi problem, ze chce operku jeste vice zvednout nahoru?

Takze podlozky 2, 3? nebo rovnou 1 matici?

Co myslis?

Predem diky za rady.

post-30457-1256833046_thumb.jpg

post-30457-1256833066_thumb.jpg

post-30457-1256833142_thumb.jpg

post-30457-1256833147_thumb.jpg

Upraveno od robzab

Skus odskrutkovat z vrchnej casti ten "adapter" a "nadstavit" to tam. Ja mam medzi adapterom a laktovkou (vnutri adaptera) podlozku koli predlzeniu.

P1060254_mini.jpg

P1060255_mini.jpg

P1060257_mini.jpg

Zkusim, diky za tip! Tohle bude urcite rychlejsi nez to zvedat na cele trojnozce...

Jinak uz jsem zkousel pred instalaci ten adapter jen tak pro zajimavost sdelat,

ale neslo mi to, tak jsem to nechal.

Asi to chce vetsi silou nebo trochu sklepnout kladivem. Je to tam asi dost zarazeny...

Upraveno od robzab

jj, je tam dost napevno narazeny. Jemne ale razne klepni kladivkom a povoli. :)

Kladivko zabralo...

Jedna podlozka byla malo.

Podlozil jsem nastavec 2 podlozkama a ted vse sedi jak se rika "hrnec na pr***" :palec2:

Kdybych mel origo nastavec (G) a pdolozky (H), tak by sedelo urcite vsechno hned ze zacatku,

ale zase takovy problem s nahradou neni, akorat to sebere nejaky cas navic s laborovanim..

Upraveno od Wojnar

Ani s origo to nemusi hned sadnut, ja tam mam jednu podlozku (predchadzajucemu majitelovi asi tiez opierka nesedela).

Ale podstatne je, ze je to za dobry peniaz a poradil si si. :palec2:

• 2 měsíce později...

Lidé zlatí nemáte někdo zkušenost s touto opěrkou? Vypadá jako orig,ale cena je úplně zázračná.

so137na_m_m.jpg

Prodávají jí na :

Opěrka prodej

Byl bych moc vděčný za nějaké zprávy,připomínky,rady,.... jen se mi prostě nechce dát za orig cca 3x tolik :help:

Lidé zlatí nemáte někdo zkušenost s touto opěrkou? Vypadá jako orig,ale cena je úplně zázračná.

so137na_m_m.jpg

Prodávají jí na :

Opěrka prodej

Byl bych moc vděčný za nějaké zprávy,připomínky,rady,.... jen se mi prostě nechce dát za orig cca 3x tolik :help:

vypadá naprosto strašně origo je origo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.