headerTDI Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Ještě mě tak napadá... jestli tohle není šteft a na druhym konci nebyla matka... Já jsem to někam zahodil a nevšiml jsem si jestli to byla matka nebo hlava šroubu, tak kdyby věděl někdo tak poraďte pls Editováno: 24. Září 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tuto som o tom dieli pisal. Hovori sa tomu adapter a to, co Ti zostalo je srob so strhnutou hlavou. Mozes to skusit vybrat, len neviem, ci to prezije zavit. Pripadne mozes potom pouzit o cislo vacsi srob, staci ak narezes zavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 na fotkách se můžeš podívat co ze závitu zbylo... nevim no zkusim nahřát, při nejhoršim budu řezat vrtat dělat novej závit zas nevim jak bude pevnej.... uvidim no každopádně díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 radsej si zisti cenu, aby si sa nenarobil viac, ako by bolo umerne vysledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Mě zase ta loketní opěrka vrže, nevíte jak tohle vrzání odstranit? Zkoušel jsem už i olej ve spreji ale nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 vrzganie laktovej opierky bolo riesene, treba rozobrat veko a tam bud mazat, alebo "lepit" silikonom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b08...ky-octavia.html Za 147,- Kč přímo ve Škodovce, kupoval jsem na jaře. Kde ve škodovce? Nechci přehánět, ale já ho ve Škoda servisu platil necelých 70 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tak já ho koupil v autoservisu Ševčík v Prachaticích. A teď nebudu přehánět já. Napiš kde si koupil za necelých 70,- Kč a já si tam příště dojedu, určitě se mi to vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Sehnal jsem origi. operku na o1, ale nemam k tomu plechy na uchyceni ani srouby - v montazi vyznaceno jako dil H. Lze to nekde sehnat nebo pouzit alternativu jako treba matice M8 misto plechu? Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Mrkni na moj navod, tam som to pisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Mrkni na moj navod, tam som to pisal. Super! To je presne navod ze zivota :-) Takze plechy nebudu resit a jeste jsem se dival, ze jsi jeden sroub dal zhora a druhy zespodu, tedy doprotivky pro jeste lepsi uchyceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Skor som daval tie sroby tak koli tomu, ze jeden mi zdola vosiel a na druhy nebolo miesto, tak sla dolu matica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Nevite jestli by se nedal sehnat jenom ten vrchni dil? mam ulomenou jednu packu a je to tam docela na volno kdyz to otviram ... a nebo na vrakac ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 To myslis ako veko opierky? Tak si ho oprav, beduin tu daval na to navod... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Diky ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Mrkni na moj navod, tam som to pisal. Tak jsem se do toho pustil podle tveho navodu a vse probehlo ok, ale na konec se mi objevil problem... Nesedi bocni plasty, resp. nejdou nasadit. Viz prilozene foto. Nemam original nastavec (G), mam misto neho nahradu, kterou jsem dostal k operce, myslim, ze je to plnohodnotna nahrada, ale podle me je asi problem, ze chce operku jeste vice zvednout nahoru? Takze podlozky 2, 3? nebo rovnou 1 matici? Co myslis? Predem diky za rady. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: robzab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Skus odskrutkovat z vrchnej casti ten "adapter" a "nadstavit" to tam. Ja mam medzi adapterom a laktovkou (vnutri adaptera) podlozku koli predlzeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Zkusim, diky za tip! Tohle bude urcite rychlejsi nez to zvedat na cele trojnozce... Jinak uz jsem zkousel pred instalaci ten adapter jen tak pro zajimavost sdelat, ale neslo mi to, tak jsem to nechal. Asi to chce vetsi silou nebo trochu sklepnout kladivem. Je to tam asi dost zarazeny... Editováno: 29. Říjen 2009, autor: robzab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 jj, je tam dost napevno narazeny. Jemne ale razne klepni kladivkom a povoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) Kladivko zabralo... Jedna podlozka byla malo. Podlozil jsem nastavec 2 podlozkama a ted vse sedi jak se rika "hrnec na pr***" Kdybych mel origo nastavec (G) a pdolozky (H), tak by sedelo urcite vsechno hned ze zacatku, ale zase takovy problem s nahradou neni, akorat to sebere nejaky cas navic s laborovanim.. Editováno: 9. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ani s origo to nemusi hned sadnut, ja tam mam jednu podlozku (predchadzajucemu majitelovi asi tiez opierka nesedela). Ale podstatne je, ze je to za dobry peniaz a poradil si si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Lidé zlatí nemáte někdo zkušenost s touto opěrkou? Vypadá jako orig,ale cena je úplně zázračná. Prodávají jí na : Opěrka prodej Byl bych moc vděčný za nějaké zprávy,připomínky,rady,.... jen se mi prostě nechce dát za orig cca 3x tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 KOBRA TU MAS ORIGO LOKETKU ZA 1400KC. Jak riesit niaku NEORIGINALNU!!!! LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83089 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Dalsia loketka za 1000kc. link. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82731 NABUDUCE HLADAJ !!!! DALSIA LOKETKA. LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83403 NOVE LOKETKY KOMPLET 2500KC LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=LOKETKA Editováno: 27. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Lidé zlatí nemáte někdo zkušenost s touto opěrkou? Vypadá jako orig,ale cena je úplně zázračná. Prodávají jí na : Opěrka prodej Byl bych moc vděčný za nějaké zprávy,připomínky,rady,.... jen se mi prostě nechce dát za orig cca 3x tolik vypadá naprosto strašně origo je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.