JSsoft Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 zdravím lidi čerstvě jsem koupil Octávku 1,1.9TDI 66Kw R.2005 a řídící jednotka mi vypisuje toto nelze to smazat a nevím zda se to někde projevuje.. 18262 4756 Datová sběrnice pohonu (CAN-Bus) - - vadný hardware, případně vadná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 v jaké jednotce tato chyba je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 18. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 v motoru mi to napíše tuto chybu18262 a něco jako že mám provást výpis zdužených přístroju něbo něco takového a v papírech co jsou u diagnostiky jsem našel přímo toto znění viz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 a jednotka gateway je bez chyb ? asi bych zkusil udělat resset gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 teď jí momentálně nemám u sebe dělaj mi na ní až do pondělí brzdy..ale určo to všecko prohlídnu a napíšu sem co to hlásí za chyby jak se dělá reset getevai? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 nakodujes ji stejnym cislem co je nakodovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 hele a asi je to blbá otázka ale co je přesně to gateway?a kde to číslo najdu ? jsem leik v tomto smněru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 gateway je jednotka která hlídá zprostředkovává komunikaci mezi jednotkami po CAN zběrnici pokud tomu nerozumíš přenech to někomu kdo ví co dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 asi to na to vidím a po případě to může být velká závada?mněl bych to nějak poznat na autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.