Publikováno Březen 28, 200619 r Ty černé plastové lišty jsou na náraznících opravdu nacvaklé. Koukal jsem na to zespod a jsou tam opravdu čudlíky! (myslel jsem si, že jsou tam pouze nalepené,ale bohužel.. Rád bych je totiž sundal, moc se mi na autě nelíbí... Má s tím někdo zkušenosti? Jak jste je vyndali vy? (jestli jste je vůbec vyndavali...)
Březen 28, 200619 r Jednak nevím proč zakládáš nové téma když se to řeší ZDE.... A pak se mi teda rozhodně nezdá,že by to drželo na čudlíkách..je to podle mě blbost..jsi se jako díval ze vnitř jo ? Měl jsi rozdělané celé dveře?
Březen 28, 200619 r Autor Jednak nevím proč zakládáš nové téma když se to řeší ZDE.... A pak se mi teda rozhodně nezdá,že by to drželo na čudlíkách..je to podle mě blbost..jsi se jako díval ze vnitř jo ? Měl jsi rozdělané celé dveře? Ne, díval jsem se zepředu od motoru... zespod.. (myslím ty lišty ve předu)
Březen 28, 200619 r @lugo - tam se resi bocni listy ne? jinak listy v naraznikach jsou opravdu nacvakle a staci zveknu sikovnew podloupavat sroubovakem a jsou venku, ted jsem zrovna odendaval predni i zadni chce to ale opatrne, jsou docela meky
Březen 28, 200619 r Autor @lugo - tam se resi bocni listy ne?jinak listy v naraznikach jsou opravdu nacvakle a staci zveknu sikovnew podloupavat sroubovakem a jsou venku, ted jsem zrovna odendaval predni i zadni chce to ale opatrne, jsou docela meky A nezůstanou tam pod nimi náhodou dírky, nebo nějaká proláklina?
Březen 28, 200619 r lišty sou tam nacvakané...není to jak na bocích auta, kde jsou přilepené....na nározníku sou cvaklý a pokud se tam pak dává spoiler, lišty se odloupnou a spoiler se nacvakne místo nich...
Březen 28, 200619 r Autor lišty sou tam nacvakané...není to jak na bocích auta, kde jsou přilepené....na nározníku sou cvaklý a pokud se tam pak dává spoiler, lišty se odloupnou a spoiler se nacvakne místo nich... Myslíš třeba tenhle ?
Březen 28, 200619 r Aha...omlouvám se pořádně jsem si to nepřečetl a myslel jsem,že se jedná o boční lišty...jinak samozřejmě přední v naraznících jsou nacvakle jak se tu psalo na "čudlících"...po jejich odcvaknutí zustanou prohlubně a dírky..
Březen 28, 200619 r Aha...omlouvám se pořádně jsem si to nepřečetl a myslel jsem,že se jedná o boční lišty...jinak samozřejmě přední v naraznících jsou nacvakle jak se tu psalo na "čudlících"...po jejich odcvaknutí zustanou prohlubně a dírky.. Ty jseš teda tvrďák
Květen 11, 200619 r Da se bez poskozeni sundat predni i zadni naraznikova lista na fabii + drzak RZ bez demontaze narazniku? Pripadne jak. Diky moc.
Květen 11, 200619 r Autor Lišty sundáš tak, že trošičku zapáčíš šroubovákem... Zůstane po nich ovšem solidní prohlubeň a dírky...
Květen 11, 200619 r Jde to bez problémů. Já jsem si to nechal udělat při garančce a rozbil bych si držku, že jsem za to zaplatil. Práce na 3 minuty a BEZ POŠKOZENÍ.
Květen 11, 200619 r no super, ja uz se totiz chystal sundavat narazniky Wertheim asi myslel, ze po tech listach zustanou prohlubne, ale ja je chci mlady jenom laknout a pak zase cvaknout zpet Marek TDi: kde zacit s tim pacenim, prosim? Ani lak nezkur..m?
Květen 12, 200619 r Vyfotím ti zdemontovanou lištu na combi, tam je jasně patrné, kde a jak tenkým šroubovákem zapáčit. Stačí vyklesnout jeden zobáček, pak povolí ten protější a další už jdou celkem sami postupně. Vždy jsou proti sobě 1 nahoře a 1 dole. Večer to tu bude, pokud se někde nezapomenu na motorce .
Květen 12, 200619 r skus to něcim měkčim plastovim, ve škodě sem koukal že na to maj takový jako silonový(bo jaký) "dloubátko", páč nárazník je celkem měkej, já to už taky párkrát dělal šroubovákem a trochu sem to okurvil, ale mě to neva, páč sem tam pak dal překryt , a taky bacha ty lišta nijak moc pevná neni, když sem ji stoho rval poprví(nevěděl jsem jak nato) tak moc dobře nedopadla (ale použít se ještě dala -polaku!)
Květen 12, 200619 r Vyfotím ti zdemontovanou lištu na combi, tam je jasně patrné, kde a jak tenkým šroubovákem zapáčit. Stačí vyklesnout jeden zobáček, pak povolí ten protější a další už jdou celkem sami postupně. Vždy jsou proti sobě 1 nahoře a 1 dole. Večer to tu bude, pokud se někde nezapomenu na motorce . OK, diky moc predem, foto bude super... Klaca: Proc "polaku"? Sem normos cech Edit: Asi trosku nablbanej cech, uz chapu Vypadla mezerka, takze po laku se pouzit dala Upraveno Květen 12, 200619 r od NoiseR
Květen 12, 200619 r jak rika vetsina jde to v poho, akorat to che vzdycky pacit v miste kde jso uzacvaknuty at ji neprasknes, jsou docela mekky jinak zadni jde pokud nemas cidla
Květen 12, 200619 r jak rika vetsina jde to v poho, akorat to che vzdycky pacit v miste kde jso uzacvaknuty at ji neprasknes, jsou docela mekkyjinak zadni jde pokud nemas cidla OK, diky moc, pockam na foto od Marka a pak na to vlitnu
Květen 12, 200619 r A co přední na faceliftovým nárazníku. Jdou dolů bez problémů? Jde to v poho, akorát opatrně
Květen 12, 200619 r Sem vůl, já ty fotky přehodil. Na 1. fotce je vidět, jak vypadaj packy na zaklesnutí do nárazníku a na týhle zase jak jsou asi packy rozmístěný. Doufám, že to někomu pomůže. Dloubat opatrně a šroubováček tlačit spíše směrem do lišty, než do nárazníku. Marek TDi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.