TomasB Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Tak takhle vypadá auto po cca 100km. Když jsem ho bral bylo čisté... Je to děs Nejhorší to je jak se jede trošku rychlejc. Přes 150 padaj mochy na čelní sklo jak písmenka na psacím stroji sekretářky. A blbě to jde dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jj, je to svinstvo. Já bych hmyzu poletování okolo silnic zakázal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Musíš napřed celou trasu projít s Biolitem v ruce a všechny mouchy vystříkat a teď se můžeš bát,že tvoufotku uvidí někdo y tzv.ochránců přírody a zgustne si na tobě protože máš na předku auta zbytky nějakého chráněného hmyzu. Tak to radši rzchle umej ať zničíš důkazy. Tohle mně taky vždycky sere anebo když se na čerstvě umytý a naleštěný auto hned vysere nějakej ptáček(nejlépe holub). Čau Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jj, to znám, a na moji stříbrné ty ku..y ještě jdou vidět dvakrát tolik, smrt všemu hmyzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Musíš napřed celou trasu projít s Biolitem v ruce a všechny mouchy vystříkat a teď se můžeš bát,že tvoufotku uvidí někdo y tzv.ochránců přírody a zgustne si na tobě protože máš na předku auta zbytky nějakého chráněného hmyzu. Tak to radši rzchle umej ať zničíš důkazy. Tohle mně taky vždycky sere anebo když se na čerstvě umytý a naleštěný auto hned vysere nějakej ptáček(nejlépe holub). Čau Honza copak holub, představ si třeba labuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 trošku mušek no a co by jsi prosím tě chtěl, aby jsi tam měl vlétě????? rampouchy??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to jsem mel vyfotit jak vypadalo auto po asi 800km kdyz jsem jel na slovac...pres predni sklo nebylo skoro videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já mám na mouchy speciální přípravek nastříkáš a chvilku necháš působit a smeješ a jde to dolu pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 trošku mušek no a co by jsi prosím tě chtěl, aby jsi tam měl vlétě????? rampouchy??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 pripevni tam nejak mucholapku a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 pripevni tam nejak mucholapku a je to No a co to takhle obalit alobalem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já mám na mouchy speciální přípravek nastříkáš a chvilku necháš působit a smeješ a jde to dolu pěkně Já taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 (editace) Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Editováno: 13. Květen 2006, autor: Zbyněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Vážně přípravkem na hmyz disponuju, stejně mi to ale přijde jako taková "práce navíc". můj názor-nikomu to nevnucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Vážně přípravkem na hmyz disponuju, stejně mi to ale přijde jako taková "práce navíc". můj názor-nikomu to nevnucuju no fáákt nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Nemachruju, jizdu na snehu miluju. A nazor, ze Cesi jsou v prumeru nejhorsi ridici v Evrope hned po Svycarech a Holandanech mi nikdo nikdy nevymluvi Nastesti je u nas docela hodne vyjimek, ktery to trochu dorovnavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Nemachruju, jizdu na snehu miluju. A nazor, ze Cesi jsou v prumeru nejhorsi ridici v Evrope hned po Svycarech a Holandanech mi nikdo nikdy nevymluvi Nastesti je u nas docela hodne vyjimek, ktery to trochu dorovnavaj Tohle na sklo i karoserii : http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248705...zbytkuhmyzu.jpg a taky na sklo tohle: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248711...acistnioken.jpg a do nádobky ostřikovačů tento koncentrát (různé vůně) ředit dle návodu: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg Když používám ten bordel do ostřikovačů, tak sklo je OK,tedy tam kde se dostane stěrač. Jinak se divím, že ještě někdo nevymyslel lepidlo z toho hmyzu, je fakt, že za určitých podmínek to drží lépe než 500 hřebík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 To KRYSA: tak přijeď a uvidíš, že ti to o těch řidičích vymluvím jednou pro vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje no, no nemachruj. Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. Nemachruju, jizdu na snehu miluju. A nazor, ze Cesi jsou v prumeru nejhorsi ridici v Evrope hned po Svycarech a Holandanech mi nikdo nikdy nevymluvi Nastesti je u nas docela hodne vyjimek, ktery to trochu dorovnavaj Tohle na sklo i karoserii : http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248705...zbytkuhmyzu.jpg a taky na sklo tohle: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248711...acistnioken.jpg a do nádobky ostřikovačů tento koncentrát (různé vůně) ředit dle návodu: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg Když používám ten bordel do ostřikovačů, tak sklo je OK,tedy tam kde se dostane stěrač. Jinak se divím, že ještě někdo nevymyslel lepidlo z toho hmyzu, je fakt, že za určitých podmínek to drží lépe než 500 hřebík Palo a cena? Zajímal by mně ten na odstranění hmyzu z karosérie a ten do ostřikovačů. Ty to prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 (editace) Palo a cena? Zajímal by mně ten na odstranění hmyzu z karosérie a ten do ostřikovačů. Ty to prodáváš? Nic neprodávám, vše máš na jejich stránkách: http://www.sonax.cz Editováno: 14. Květen 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak takhle vypadá auto po cca 100km. Když jsem ho bral bylo čisté...Je to děs Nejhorší to je jak se jede trošku rychlejc. Přes 150 padaj mochy na čelní sklo jak písmenka na psacím stroji sekretářky. A blbě to jde dolů. zdravim.. tak jestli te tohle desi, tak az nekdy vyfotim auto po 170 km co jezdim pravidelne, tak se asi pose*es =)))) tohle jeste jde. Ale chce to hned cistit, i jakmile tam je jen troska.. minulej vikend jsem si rekl, ze dopreju autu trochu osobitejsi lasky nez mycky, tak jsem to myl, pekne jsem to vymydlil, auto se blejskalo, ani jedna musi prdel, tak si to tak cele obchazim a raduju se, jak dobrou praci jsem to odvedl a hle.. zapomnel jsem na zrcatka =))) to jsem mel celej "vercajk" uz uklizenej, no des =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r Ne ze bych miloval sul na silnicich, snih mi nevadi. Ale "inertni" posyp podle nasich silnicaru v okoli Prahy = 4 x pavoucek na celnim skle (jen cekam na vetsi ranu, je pojisteno a na TK jsem prosel) a otriskana kapota. Mouchy, komari je nic proti projeti hejna chroustu, coz se mi stalo samozrejme vloni. To je jak kulometna palba. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.