Přejít na obsah

Asymetrický dezén pneu

misa.jazz

Doporučené příspěvky

Kupoval jsem pneu Bridgestone ER 300 Turanza, na disku jsou nasazený tak, že z venku, když na to koukám, je tam OUTSIDE (což by mělo být dobře). Nicméně tak jak jsem to tam nandal, jsou ty vzorky na dvou kolech jinak. Resp. Ty drážky, vlnky, který jsou vlevo (viz obrázek) jsou vždy "vevnitř", ale jak je na obrázku vidět, tak ty drážky zvenku směřujou jakoby dolu, ale takhle mám dvě, druhý dvě jdou nahoru, je v tom nějaký rozdíl, nebo je důležitý, že jsou OUt a IN? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě :palec2: . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku :excl:

Odkaz ke komentáři

U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě :palec2: . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku :excl:

NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík

Odkaz ke komentáři

NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík

Vzhledem k tomu, že jsi žádný obrázek nenahrál tak můžem jen domýšlet lol . Ale jak bylo napsáno: OUTSIDE = ven = směrem od auta; a víc neřešit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...